сряда, 6 ноември 2013 г.

Manhattan 2 in 1 Concealer & Fixing Powder

Здравейте!

Преди време открих продукт, който досега не бях засичала по магазините. Виждала съм пудра за лице в голям размер, но не и малка такава и то специално за зоната под очите. Но от Manhattan явно са помислили по въпроса, защото са създали продукт две в едно - а именно коректор и фиксираща пудраДвата продукта са разположени в малко пластмасово бурканче. В горната част се намира кремообразния коректор, а под нея се развинтва малкото бурканче с фиксиращата пудра

Имаше само два цвята и аз си избрах 32 Warm Honey, защото ми се стори по-светъл. Аз обичам да използвам за под очите най-светлия възможен цвят, но за съжаление този не е такъв. 

Забравих да спомена, че вътре има и малко огледалце, което е много удобно. Честно казано това е най-сладката и компактна опаковка на коректор, която съм виждала. Според мен би била идеална при пътуване. Стабилна е и не мисля, че ще се отвори ако е в чантата. 

Цената на този продукт е 14лв. и отначало ми се стори неоправдано висока, но като се замисли човек все пак това са си два продукта. Така че не му мислих много много. 

И досега не успявам да определя с какъв отtенък е кожата на лицето ми, дали жълтеникав или розов. Но май е втория, защото този коректор доста жълтее и за съжаление не ми пасва на зоната под очите. Просто не изглеждам озарена, а жълта... 

Иначе е доста покривен. И ако имаше тон подходящ за моя тен, това щеше да бъде най-страхотния продукт за зоната под очите ми. Но аз не се отказвам току така от добрите си попадения. Защото този коректор + пудра е именно такъв. Ползвам го за прикриване на несъвършенствата по лицето ми. И с тази си задача се справя много добре


Никъде не намирам грамажа на бурканчето, но то е много малко. И все пак смятам, че ще бъде икономично. Консистенцията на коректора е кремообразна и почти кадифена. Разнася се лесно, не се врязва в малките линии под очите. Сравнен например с камуфлажния коректор на Catrice, този съвсем не е толкова сух и гъст. 

Пудрата е в същия тон като коректора. Тя излиза от няколко малки отвора, като над тях има малка гъбичка. Предполагам, че целта й е хем да предпазва пудрата да не излиза от бурканчето, хем с нея да се нанася над коректора. 
Пудрата е като всяка обикновена прахообразна пудра за лице. Не знам кое и дали има нещо по-специфично в нея, че да е за зоната под очите. Много е мека и покрива добре. Нейната задача е да фиксира коректора така, че да не се врязва в линиите под очите. Честно казано не намирам кой знае каква разлика като нанеса от нея над коректора. Но пък и както казах, аз го ползвам предимно за прикриване на несъвършенства по лицето...

Този продукт две в едно много ми харесва - както самата идея, така и качеството му. Само ми се щеше да беше подходящ цвят за под очите ми, да не жълтееше толкова... Тогава щеше да е идеален. Но, няма перфектни неща за съжаление. Ако открия подобен продукт на друга марка, с удоволствие ще го пробвам. Ако някой знае такъв, моля да ми каже за него. 


Желая ви спокойна нощ <37 коментара:

 1. Звучи страхотно, трябва да го потърся :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Не се намира навсякъде обаче... дано го намериш и ти хареса :)

   Изтриване
 2. В подобна опаковка имам един продукт на Alverde, Но той по-скоро е хайлайтър, вместо коректор :)

  ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...