неделя, 8 декември 2013 г.

Моето голямо лудо пазаруване на козметика

Здравейте!


Скоро не съм ви показвала новите си придобивки, а те станаха супер много. Чудих се дали да правя тази публикация, защото нещата са наистина много и може да стане досадно, но понеже на мен са ми интересни подобни постове, реших да го направя. Почти нищо не ми беше нужно, но много неща ми хванаха окото и резултата е огромно количество козметика.... 

Продуктите не са купувани в един ден, даже не и в един месец. И дори за 2 месеца пак са адски много. Не искам да се заричам, но мисля да започна новата година на чисто и с не празен портфейл. Тоест смятам да се ограничавам и да не купувам всяко нещо, което ми се стори интересно. Да видим дали ще се справя с това да си вземам само нещата, от които имам нужда и тези, които много ме впечатлят. Не че скоро ще имам нужда от нещо. :D

Ще отбележа, че някои от нещата (повечето май) не съм пробвала още, така че това не е публикация с пълни впечатления от продуктите. По-скоро ми се ще да ви покажа какво ме е изкушило през последните два месеца. 


От нещата на снимката съм ползвала само душ гела (то му личи), шампоана (и двата са от Yves Rocher) и маската за лице. Засега впечатленията ми са добри, но не смея да давам пълно мнение, защото имам нужда от време, за да придобия такова. За душ гела само ще кажа, че ми е мноооого любим. Мирише супер зимно и коледно. 



Не знам дали лаковете са наистина само 3 или има още някой, който съм "прибрала" някъде и не помня за съществуването му. Само пясъчния на Rimmel пробвах и ми хареса много. Учудена съм от себе си, защото не харесвам пясъчни лакове, нито пък такива с блестящи частици, но като видях този (може би защото идва Коледа), веднага ми се прииска да се лакирам с него. Чуден е, единствено това, че не е особено траен не ми хареса, но няма нищо перфектно на този свят. 


Този кораловия на Flormar ми е много странен. Уж се казва Passionate Dots, а точки няма... Не знам какво трябва да представлява. Някой ако знае каква му е идеята, моля да ме светне. Този на O.P.I се казва My vampire is a buff и го исках отдавна, а към края на октомври го намерих намален с 30% в Douglas. Още не е стоял гордо на ноктите ми. 

Пудрата на Bourjois си взех, защото една английска блогърка много я хвали, а и твърди, че е двойник на някоя си пудра на Armani. Как да не я пробва човек. Харесва ми, може да й направя ревю скоро. Много добри отзиви слушах напоследък и за сенките в бурканче на L'Oreal. Изкуших се, но не съм ги пробвала още. Взех си и една четворка сенки от новата серия на Rimmel - 022 Brixton Brown. Преди време имах сенки на марката и не ги харесвах, но тези много ме грабнаха с цветовете си. Не съм спряла да ползвам тази палитра, даже вече съм издълбала единия цвят. Пигментирани и наситени са, не се разпрашават и не мърдат цял ден с базата за сенки на Avon отдолу. А и цветовете са супер, пробвах ги както самостоятелно, така и в комбинации и съм супер доволна. 

Балсам за устни на I love... исках от преди година сигурно и накрая си взех този с кокос и сметана. Мирише разкошно, но не съм особено убедена, че консистенцията ми харесва, поне от първото и единствено засега ползване.

Моливът за вежди на Catrice Date with Ash-ton ми свършва почти и затова си взех нов. Много съм доволна от него. 

Четката за сенки е от Jumbo и ми е втората такава, но за съжаление тази е разочарование, защото косъмчетата падат постоянно, а дори не съм я прала още... :( 

Виновник(чка) да си купя лосиона за тяло на Дева е Мани. Само ще кажа, че лосиона е страшееееен, попива за секунди и мирише на детството ми. Мерси, Мани :)

И последната третинка от този пост е посветена на...

... който си е помислил продукти за устни, браво!


Ами да, не се сдържах и си купих един милион неща... 3 гланца на Catrice (в последния месец съм на вълна гланцове), един от новата серия на Essence (може ли аз да пропусна да имам нещо от лимитирана колекция?!), лак за устни на Deborah Milano (в който отсега казвам, съм безвъзвратно и тотално влюбена), молив за устни на Avon в цвят Carefree Coral, червен гланц от H&M, червен молив за устни на Avon (дааа, малко съм обсебена от червени устни напоследък), както и пастелно розово червило от новата серия на Flormar. То е 90% двойник на червилото ми от Nyx... Така че се прецаках като го купих... А, да, и балсам за устни на Leocrema. Беше много евтин (2,55лв. мисля), а и в колекцията ми от един милион балсама нямам на тази марка, така че... Добрата новина е, че ползвам постоянно такъв вид продукт и този със сигурност ще ми влезе в употреба. 

В общи линии ще ползвам всичко от този пост, само за червилото на Флормар съжалявам, и то защото вече имам почти същото... Наистина имам много продукти на тоалетката, но ги ползвам всичките (добре де, около 90% от тях). Доволна съм от тези си покупки, но наистина смятам да се поспра малко... дано успея... 

Знам, че с този пост казвам точно обратното, но моля ви, недейте да си купувате толкова много козметика, освен ако няма да я ползвате. 


Ползотворна нова седмица ви желая! Лека нощ <3


8 коментара:

  1. Flormar Passionate Dots трябва да е пясъчен лак, но доколкото чета ефекта нещо му се губи :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ахаааа, това ли му била идеята?!?? е, потвърждам, че няма такъв ефект... :(

      Изтриване
  2. Еее, радвам се че ти харесва лосиона! Хубави неща си си накупила, вече си набелязах и аз разни неща от твоите :P

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така е, харесва ми много, даже може след време да пиша за него <3 ти какво си набеляза? недей, не е добре за джоба :D

      Изтриване
  3. Гланцовете на Catrice са много добри. Като цяло аз съм фен на тази марка и по - точно на червилата и гланцовете. Много съм доволна от тях :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз съм много доволна, най-вече от червилата им, страхотни са <3

      Изтриване
  4. Всички превръщаме в култ западното. Някой пробвал ли е продуктите на Фло? http://www.flobeauty.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, аз съвсем не ползвам само чуждестранна козметика, доста често посягам и към българската :) не знаех за тези продукти, но ей сега ще погледна :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...