неделя, 22 декември 2013 г.

Bourjois Healthy Balance Powder

Здравейте!

Преди време бях споменала, че преоткрих Bourjois. От тогава насам пробвах много продукти и нито един не ме разочарова. Поредният пример за това е пудрата Bourjois Healthy Balance Powder. Взех си я наскоро, може би преди 3-4 седмици. Добрата новина е, че беше намалена с 15% и аз платих 12,70лв. за нея. 


Пудрата е в симпатична и компактна червена опаковка и най-хубавото е, че си има огледало. Вътре нямаше тампонче за нанасяне на пудрата, но аз и без това нямам нужда от такова, защото за целта ползвам четка. 

Нюансът, който аз си избрах, е 53 Light Beige.



Исках някоя нова хубава пудра и мисля, че я намерих. Една британска блогърка беше казала, че тази пудра й прилича много на тази на Армани. На мен пък ми напомня много за любимата ми пудра на Голдън Роуз.

Имам фдт Healthy Mix, от който съм доволна, но някак си имах чувството, че допълнен с тази пудра, ефектът ще е още по-хубав. Всъщност фдт-ена ми е номер 54, а пудрата 53, просто защото ми се струва, че комбинацията ще пасне идеално на моята кожа. И си мисля, че не сгреших.


Тази пудра не се разпрашава, нанесена с четка придава безупречен вид на лицето. Не мисля, че матира кой знае колко, но все пак до следобяд не се налага да нанасям отново от нея.

Има страхотен нежен аромат, който на мен много ми допада.

Пудрата не е една от най-покривните, но човек с чиста кожа съвсем спокойно може да я използва самостоятелно.

На мен ми харесва изключително много и не знам как така досега не съм попадала на нея.

Вие ползвали ли сте я и какво мислите за нея?

До скоро :)

2 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...