неделя, 15 декември 2013 г.

Christmas Lips

Здравейте!

Колкото повече наближава Коледа, толкова повече се ентусиазирам. Вече съм приготвила белия пуловер, идеалния лак за нокти, но който ме познава, ще попита с какво червило ще бъда в празничната нощ. И отговорът е - с червено

Доскоро не се възприемах с червено червило. Чувствах се странно и ми се струваше, че не ми отива. До момента, в който си поръчах един пастел за устни на Avon. Цветът му не е съвсем традиционното червено, но ми хареса дотолкова, че си преоткрих всички подобни нюанси и сега не мога да спра да крася устните си с тях. 

Днес ще ви покажа кои са моите фаворити за Коледа. Има за всекиго по нещо - доматено червено, коралово червено, тъмно бургундско червено, пастелно, с брокат...



Мисля да започна с матовите червила на Kate Moss за Rimmel. От тях вече имам цяла колекция, но за Коледа специално подбрах две - с номера 110 и 107



Едното е доматено червено според моите разбирания - тоест оранжавее малко. А другото е тъмно червено или иначе казано винено. И двете са матови, не съдържат блестящи частици, малко сухи са, но не прекалено, че да изсушават устните. 

 ляво 110, дясно 107

И двете са изключително подходящи за зимата и най-вече за Бъдни вечер и Коледа. 

Следващото ми предложение е едно двойно червило на Max Factor в нюанс Gipsy Red 30. 


От едната страна има червено червило, а от другата златно. И в двете има малки златисти частици. Червеното червило е наситено и ярко, а златното е бледо и едва доловимо. Но сложени едно над друго (имам предвид златното над червеното) се получава страхотен краен резултат. 


Консистенцията на тези две червила е много мека и приятна и блестящите частици не се усещат на устните. Трайността е прилична. 

Ето го и моето вдъхновение и подстрекателя, заради който ми се носят само червени червила напоследък - Avon Lip Crayon in Carefree Coral.


Както името подсказва, това не е типичното червено червило, но не е и съвсем коралово, поне според мен. Мисля, че цветът е смесица между двата цвята. Това червило е почти неоново, толкова е ярко и искрящо. Консистенцията е суха и с множество брокат. Но това изобщо не ми пречи. Обявявам този молив за най-любимия ми продукт на марката. 


Цветът толкова много ми харесва, че откакто го имам съобразявам така дрехите си, че да мога да съм с него почти постоянно. 

Друг мой фаворит, който имам от скоро, е лак за устни на Deborah Milano, номер 10.


Това е първото ми такова червило/гланц. Цветът ме грабна от раз. Той е по-скоро неоново оранжев, но моите очи долавят и нещичко червено в него, особено когато е на устните ми. 


За този продукт ще има ревю в блога съвсем скоро. Засега ще кажа, че се оказа абсолютен хит за мен. 

За тези, които не обичат да носят червила съм приготвила като предложение оцветен балсам за устни и гланц. 


Балсамът е на Nivea и е с аромат на ягода. Почти безцветен е, но все пак леееко оцветява устните. А гланцът е от H&M, струва 2лв. и за мен е неочаквано добро попадение. Той е доста пигментиран, почти като течно червило е, но все пак си е гланц за устни. 


Цветът на гланца е вишнев. Идеален е както самостоятелно нанесен, така и над някое червено или сливово червило. Препоръчвам го. 

Това са моите предложения за това какво да сложите на устните си в Коледната нощ. Като цяло тази зима мисля да нося всякакви нюанси на червеното, и в грима и в облеклото си. Даже вчера си купих червени ръкавици. От това по-коледно здраве му кажи. 

А вие с какво червило ще бъдете в празничните дни? 

С пожелания за топла и уютна зимна нощ. <3

8 коментара:

  1. Страхотна публикация, Меги:) Една част от продуктите притежавам и аз и със сигурност и аз ще ги нося около коледните празници:))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерсиии :) защо ли не се изненадвам, че имаш и ти някои от продуктите... :))))))) хахаха

      Изтриване
  2. Много готина публикация, Меги!
    Много ми харесва как стои червеното червило на други дами, но аз не мога да намеря нюанс, с който да се харесам. Затова използвам по-леко пигментиран вариант - червени глосове :) Това е моят начин да бъда с червени устни :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :)) и аз преди не се възприемах, но с времето и сега около празниците се промениха нещата...мисля, че и на теб ще ти отива червено червило :)

      Изтриване
  3. Имам 110-ката на Кейт и винаги съм мислила, че е по-лятно, прекалено ми е коралово. А тази 107-ца я искам! <3
    Аз преди два дни бях на едно коледно парти, където бях с червено червило - р2. Много прекрасен матов цвят, който на светло изглежда класическо червено, а на тъмно - бургундско. Единственото лошо му е, че много цапа хахаах Но ще си го нося с кеф :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Видяяяххх червилото <3<3<3 дано някой ден да мога да си взема нещо от тази така хвалена от теб марка :)

      Изтриване
  4. Римелското 107 е направо уау :)) Макар че не нося почти никога толкова ярки цветове чак ми се прииска да го взема :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо, за зимата е страхотно това червило, много е изтънчено :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...