понеделник, 16 декември 2013 г.

Maybelline Colorama Blush 501

Здравейте!


Винаги съм казвала, че гледам да използвам всичките си грим продукти, за да не залежават. А и обичам разнообразието, писва ми да си слагам все един и същ грим. Но трябва да си призная, че има една категория продукти, които залежават... и това са ружовете. Имам доста ружове, сигурно около 7-8, но ги ползвам рядко. Просто защото се чувствам като клоун с тях. Иначе си ги купувам, защото ми харесва идеята за леко румени бузи

Ако трябва да съм откровена, досега най-много ми харесваше крем ружа на Bourjois. Но той сякаш е по-летен, един такъв прасковен и свеж. Щеше ми се да имам нещо по-подходящо за есента и зимата, което да отива на тъмните ми червила. И го намерих в лицето на Maybelline



В youtube гледах клипчета на момичета, които много хвалят по-тъмни нюанси на ружове и макар да не ми се вярваше при мен да има добър ефект, реших да рискувам.

Все пак за цената от около 5 лв. мисля, че риска си заслужава. Да не говорим, че супер много ми хареса и го нося постоянно. Да, точно така, с него не се чувствам като клоун. Не съм си и помисляла, че ще е така, но този нюанс стои много по-естествено от розовите и прасковените си събратя. Поне на моите бузи.  

Имам и друг нюанс от същата серия, но този с номер 501 (мисля, че е най-тъмния от всички) ми харесва в пъти повече. 



Трудно ми е да определя цвета, но бих го нарекла пепел от рози. Да, мисля че точно това определение му отива най-много. Този руж е поредното доказателство, че човек не трябва да залага само на сигурното, но и да рискува, защото така може да открие нещо страхотно. 

Купих си този руж една вечер, сложих си веднага от него и помня, че нямах търпение да дойде сутринта, за да видя дали стои толкова добре и на дневна светлина. И, о небеса, стои добре. Бях чела или чула едно момиче да казва, че иска с руж да изглежда така все едно е влязла от студено на топло и е поруменяла по естествен начин. Е, аз като се погледна в огледалото когато съм с този руж, виждам това момиче. 


Ружът не е матов, тоест има блестящи, но много дребни частици. На лицето те не си личат или поне аз не ги забелязвам. Аз го нанасям със Stippling четката на Real Techniques, смятам че с нея ми се получава най-добър ефект. 

Напоследък все повече експериментирам с грима и съм много доволна, че си намирам все добри попадения. Исках естествена руменина и вече знам как да я постигна. 



Много приятно съм изненадана от този руж. Мисля да го слагам в комбинация с тъмните си винени и сливови червила. Смятам, че комбинацията ще е супер. 

Ще се радвам да споделите с мен вие какво мислите за по-нестандартните ружове? 

Чао от момичето с румените бузи <3

2 коментара:

  1. Купих си същия руж, но в друг нюанс. Причината да го взема бяха няколко ревюта, които бях чела. Нюанса ми е светъл, придава много естествен цвят на бузите ми, почти незабележим е. В началото бях малко разочарована, че няма цвят, но после започна да ми харесва именно защото е блед и мога да го ползвам всеки ден.

    http://beautyfulhope.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз предпочитам по-бледите нюанси, с по-ярки не се възприемам... и аз имам още един от същата серия, но този 501 определено ми е по-любим <3

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...