сряда, 18 декември 2013 г.

Rimmel Space Dust 005 Total Eclipse

Здравейте!


С наближаването на празниците все повече ми се носи блясък, особено на ноктите. Не съм човек, който си пада по брокатени лакове, но този месец нещо в мен се пречупи, главно заради Коледа. Коледа значи блясък и светлинки навсякъде. Предполагам, че точно това ме е заразило и мен. Още щом видях новите лакове на Rimmel, си грабнах един. Той е 005 Total Eclipse - пясъчен е и има брокатени частици



Името Space Dust много му отива на този лак. Ако се казваше Галактика, още по-добре щеше да е, ама хайде от мен да мине. 

Той е холограмен, дори не мога да разбера дали основата е черна или тъмно зелена. Но по-важното е, че вътре в него има милион и една блестящи частици




Пясъчният ефект не е кой знае колко добър, както и трайността на лака. Иначе други забележки нямам. Нанесен на два слоя е перфектен, изсъхва бързо, забелязва се отдалече. Този лак ми прилича на коледно дръвче, окичено с безброй лампички. Идеален е за зимата и най-вече за празниците. 

Този цвят ме впечатли най-много от всички от серията. Има още един, на който съм хвърлила око, но няма да си го взема, единствено заради незадоволителната трайност. Още на втория ден се беше обелил. Не съм особено придирчива към трайността, но очаквам от един лак да издържи поне 3 дни. 

Четката е стандартна, нито много малка, нито голяма. Идеална ми е. Трудно ми е да нанеса този лак равномерно от първия слой, защото остават празни места. Но след втория слой картинката се нормализира. 

За този лак мнението ми е 50/50. Хем ми харесва идеята за цвета, хем не ми харесва, че е толкова нетраен. Може пък проблема да е в моите нокти, не знам... 




Но пък така и така го имам, ще си го нося. Отива на всичко, не е претенциозен. А и цвета е идеален за зимните месеци. 

До скоро! 

4 коментара:

  1. Аз имам розовия и при мен трае три дена с основа ;) Попринцип на лявата ръка са ми по-здрави ноктите и там се задържа със сигурност още един ден повече преди да се оголят връхчетатал.

    ОтговорИзтриване
  2. И аз слагам основа преди него, ама нещо не се получава добра трайност...ама няма да се отказвам така лесно :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...