понеделник, 9 юни 2014 г.

Sephora Haul

Здравейте!

В юнския брой на списание Glamour намерих талон за -20% отстъпка за магазин Сефора, който беше валиден единствено на 7-ми и 8-ми юни, тоест миналия уикенд. В главата ми веднага изникнаха 3 неща, с които исках да се сдобия. Така че с моята прекрасна приятелка Весела бяхме по първи петли (разбирайте 11ч.) в събота в магазин Сефора (и досега не знам къде точно е ударението и как се произнася това име...). 

От трите неща, които си бях заплюла, успях да взема само две, но пък се сдобих с още едно непланирано. Та, в списъка ми бяха - новия бронзър на Clarins, шоколадовата палитра на Too Faced и червило Yves Saint Laurent номер 59. Но за съжаление новата колекция на Clarins още не е налична в нашата Сефора в The Mall (за тази в Paradise center не знам). 

Всъщност поста май трябваше да се казва "Приключението ми в магазин Сефора". Влизайки в магазина директно се насочихме към парфюмите, защото Веси искаше този на Aigner. Не го намерихме по рафтовете, затова попитахме консултантката, чийто поглед беше тотално празен и неразбиращ... Добре че на касата имаше мъж консултант, който определено си разбираше от работата. През целия половин един час, който изкарахме в магазина, той беше наш гид. Той любезно ни отвърна, че в Сефора не са зареждали от този парфюм. Веси остана леко разочарована, но решихме че все пак ще продължим по план. Отидохме към Clarins, където НЕ открихме новата колекция?!?!?! Попитахме отново консултанта, който ни отговори, че още не са я заредили... Погледнахме към Yves Saint Laurent, за да си вземем по едно червило и естествено това, което искахме (номер 59) дори нямаше тестер. Но нашият човек се зае да рови из шкафовете и намери едно, а след това и още едно! Йеййй!!! Докато той ни подаваше червилата, аз подметнах на Веси "ей сега само да си взема шоколадовата палитра и тръгваме" при което той чувайки ме, каза "ами то хубаво ще си я вземете, ама тя се изчерпа..." Поглеждам аз невярващо и онези 6-7 кутийки, които бях видяла само преди седмица, ги нямаше, бяха прибрали дори тестера... :(  но консултанта виждайки разочарованието ми и чувайки хленченето ми, веднага се зае да търси из чекмеджетата на Too Faced. И тъкмо се бях примирила, че няма да имам палитрата поне засега, той я размаха победоносно! последната бройка, скрита някъде дълбоко из дебрите на Too Faced. Ей на това му се вика късмет! :))))


Междувременно докато Веси си избираше бронзант, аз се сетих че съм чувала много добри отзиви за двуфазния демакиант на Sephora и тръгнах да го издирвам. И с това моите желания се изчерпаха. Получих и много мостри, които нямам търпение да изпробвам. 

Засега ще кажа по две три думи за избраните от мен продукти, а след време ще им направя по едно хубаво ревю. Отсега знам, че отзивите за всичко ще са позитивни. От първото ползване харесвам всичките... 



Толкова много исках палитрата Too Faced Chocolate Bar, а когато я видях на живо и се докоснах до нея, знаех че скоро ще е моя. Така не съм искала сенки след Naked на Urban Decay. Но тогава реших да не прибързвам, и явно добре съм направила, защото сега платих доста по-малко за нея (с намалението ми излезе 70 лв., вместо 88 лв.). Уникално добра пигментация, цветовете са абсолютен разкош...и миришат на шоколад, въобще любов от пръв поглед... <3

Червилото пък е от серията Rouge Pure Couture на Yves Saint Laurent (в златна квадратна опаковка) и е номер 59 Golden Melon. То ми излезе около 52 лв. с намалението... Още щом го бях мернала преди време, погледа ми остана прикован в него. И сега съм супер щастлива, че е мое. Цветът е прасковено коралов със златни отблясъци. Странен цвят, но определено се забелязва от далече. Идеален ще е за летните дни и ще отива много на слънчев загар...


И ще завърша с демакианта за водоустойчив грим на Сефора. Той е двуфазен, тоест трябва да се разклати добре преди употреба. Трябваше ми такъв тип продукт за махане на грима от очите, защото мицеларната вода (дори любимата розова Bioderma) започна да изсушава зоната около очите ми. Този двуфазен демакиант с намалението ми излезе 13,60 лв. за 200 мл. Засега съм много доволна от него.



Много съм ентусиазирана с покупките си, съжалявам единствено че не успях да се сдобия с бронзъра на Clarins докато имаше намаление. Но няма пълно щастие.

Ревюта и за трите продукта очаквайте скоро...

Лека нощ...

10 коментара:

  1. Честито за палитрата! Наистина късмет :) Искам я и аз. Дано я заредят пак.
    Чакам снимки с червилото ;)
    И за протокола утре или вторник най-после пускам тага за червилата ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Палитрата е истинско бижу! Чакам ревю за нея! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни покупки и аз съм се насочила към този двуфазен на Сефора, червилото е абсолютен разкош.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Скоро ще направя ревю и на двуфазния, много е добър и си заслужава :)

      Изтриване
  4. Палитрата е невероятна! Чакам ревю :)

    ОтговорИзтриване
  5. Меги, много хубави покупки! Стана ми забавно, четейки за преживяванията ти в магазина, съжалявам :( И на мен такива неща са ми се случвали и знам колко съм се ядосвала, а сега гледайки назад ми е просто смешно. Нямам търпение да прочета отзивите ти за продуктите, дано си останала доволна :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, и на мен сега ми е смешно, но тогава се почувствах като карък...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...