петък, 27 юни 2014 г.

Sephora Waterproof Eye Makeup Remover

Добър вечер!

Преди известно време установих, че когато си махам очния грим с мицеларна вода, зоната около очите ми се изсушава ужасно. Това ми се случва за съжаление дори с любимата ми розова Bioderma. Затова реших да предприема мерки и си купих двуфазния дегримьор на Sephora за около 14 лв. с намаление. 

Единственият такъв продукт, който съм ползвала досега, е този на Nivea. И съм изхабила от него около 3 опаковки в миналото, но сега ми се искаше да пробвам нещо ново и по възможност по-добро. И го намерих в лицето на Sephora Waterproof Eye Makeup Remover. 


Не съм напълно сигурна какво точно се съдържа в този разгримиращ продукт, но знам че едната част е вода, а другата е на маслена основа. Щом тубичката се разклати добре, течността става хомогенна и напоена на обикновен памучен тампон маха грима веднага без да дразни или изсушава кожата около очите. Да, аз го използвам само за махане на грима в тази област, за останалата част от лицето използвам мицеларна вода.


Аз предпочетох да си купя голямата разфасовка от 200 мл., защото разликата в цената беше левче. Използвам го от почти три седмици всяка вечер и засега съм изхабила едва един пръст. Което значи, че е супер икономичен. Да, вярно че го ползвам само за очния грим, но ми е нужно да напоя един памучен тампон и с него успявам да махна успешно грима и от двете очи. Определено ще ми стигне поне за половин година, ако не и повече.

Оставя кожата мека и подхранена, а не мазна както си мислех че ще стане. И между другото никога не съм знаела, че миглите ми могат да бъдат толкова меки и пухкави...


Откакто използвам този дегримьор на Sephora, кожата около очите ми не е суха и опъната, а мека и еластична. Определено ми харесва и се радвам, че се спрях именно на него. 

Това беше за днес, утре пак :)

8 коментара:

  1. Аз още се боря с последиците от зелената мицеларна вода на Bioderma.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Странно е, защото аз преди нямах никакви проблеми... но сега като си махам грима само от останалата част на лицето, всичко е наред.

      Изтриване
  2. На мен също ми го препоръчах, но понеже нямах път към Sephora, си взех пак доста хваления дегромьор на Loreal и съм много доволна. Със сигурност обаче този на Sephora е в листа с бъдещи покупки :))

    ОтговорИзтриване
  3. Преди имах този на Лореал и за парите си е много добър.Сега имам на Дъглас-оставя си мазното усещане и Ланком, който след разклащане се превръща в приятна, ефирна пяна. След махане на грима с него дори не изпитвам нуждата да си измия очите.Тоест финиша е естествен-нито мазен, нито сух. Фаворит ми е. Доста по-скъп е от Сефорския обаче, така че може би следващия път ще пробвам него. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз така се чувствам с този на Sephora... a този на Lancome явно си заслужава парите...

      Изтриване
  4. Аууу, мерси за ревюто. Много му се чудих и изчаквах някой да сподели за него :) в момента ползвам на Lancome и на Estee, но ми свършват, а този е много по-бюджетен вариант :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...