петък, 8 август 2014 г.

Топ 5 червила за лято 2014 с Murfeisun

Здравейте!

Ние двете с Мариета от Makeup and other things много обичаме червила и именно затова първата ни обща публикация е за 5-те ни любими такива за лято 2014. Понеже тя ми е гостенка в блога, показвам първо нейния избор. Вкусовете ни са доста различни, затова и тази публикация е шарена и интересна. Надявам се да ви хареса. 

Top five Summer Lipsticks

Много се радвам да гостувам на Меги в точно тази публикация, защото и двете сме доста луди на тема червила.. и честичко се обвиняваме една друга за покупката на поредното.
Моите топ пет червила за лятото съвсем не са неутрални, но са много обичани, носени и добре изпитани до толкова, че мога да ви ги препоръчам с две ръце всяко едно от петте, като изключим по-скъпите заради цената им. Имайте на ум, че те си заслужават все пак, а и аз съм на менние, че всяка уважаваща себе си жена трябва да има в живота си поне една такава глезотия. 

Започвам по ред от снимката:



Estee Lauder Pure color Envy 220 Powerful- това е едно много ново червило на пазара и последното успяло да се намести добре в сърцето ми. Освен това е единственото в моята класация близко до неутрален цвят или поне неутралното, което на мен ми седи. Едно червило при мен трябва да прави контраст иначе се губи на моя цвят кожа, коса и устни.  Обожавам факта, че не е матово, нито бляскаво, а точно по средата-сатенен завършек и е супер комфортно ежедневно червило, което седи с часове.

Golden Rose Velvet Matte №11- с тази серия червила Golden Rose буквално ми разбиха представите за възможностите от към качество на продукти от ниския клас. Честичко сигурно сте срещали оплаквания за матовите червила колко изсушават. С това тук този проблем липсва. Също така е наситено,нанася се лесно, дълготайно е и слага в джоба си за мен чак матовите червила на MAC. Сигурна съм, че сред големия им избор на цветове всеки би си намерил своя нюанс. Моето е еквивалент на нещо, като моето лятно червено червило. Обожавам го за дългите летни вечери!



YSL Rouge Volupte Shine #19 Fuchsia in rage - няма думи, които да опишат любовната ми връзка със следващото червило. Склонна съм да сложа многоточие, защото оставам без думи, като се сетя за него. Накратко това едно много интересно, като цвят, консистенция и външен вид червило. Истинско лилаво бижу. Цвета е доста смел, а на снимките се е хванала лилавата му нотка, макар че именно през лятото е по-изразена леко сигналната му розова. Стар любимец от миналото лято, но и любимец през цялата година. Нямаше как да го пропусна ;Р

Lancome Rouge in Love 340B Rose Bodoir - в класацията ми не може да липсва поне едно коралово червило..  За това дори бих могла да ви посоча бюджетен двойник от друга марка – Max Factor Bewitching Coral. За него все още забравям а спомена и в блога си, но просто кораловата вълна при мен е леко на заден план тази година. Едиствената разлика меду двете е,че второто е по-розово. Лично аз този нюанс леко го притискам в устните си, за да получа естествено оцветяване или неутрален нюанс. Страшно трайно чевило, което и дори така нанесено издържа часове независимо дали хапвам или говоря много, когато съм с него.
 



Bourjois Color Boost Orange punch- това е най-сочното от петте и най-силно крещящото лято, според мен. Оранжевата мода е все още актуална, а ако ви е страх обаче толкова ви е интересно и толкова искате да сте в крак с тенденциите, аз смело ви препоръчвам да не се чудите много на това сладурско моливче. Ще се изненадате как оранжевото може да седи не толкова наситено и крещящо понякога. Супер овлажняващо червило!


А сега нека ви покажа и моите топ 5 червила за това лято. 


1. YSL 59 Golden Melon 

Това е единственото червило в голямата ми колекция, което не прилича на никое друго - определено ме впечатли още щом го мацнах на ръката си. За него съм писала ето тук. Идеално стои на слънчев загар. 


2. Revlon Colorburst Matte Balm 235 Mischievous

Едно неоново и ярко оранжево червило, което аз нося доста често това лято. Формулата му не ми допада особено, но цвета компенсира този недостатък. В интерес на истината това червило си го купих в компанията именно на Мариета. 


3. Maybelline The Vivids in Coral Ambition 

Разкошно ярко и наситено розово коралово червило, което препоръчвам за горещите летни нощи. Между другото формулата му е кремообразна и много приятна за нанасяне, а и за носене. Освен това има приятен сладък аромат. 


4. М.A.C Sweet & Sour

Ще бъда откровена - това е моето червило номер 1 за лято 2014. Цветът му е труден за описване и много в мой стил. Бих го нарекла бебешко прасковен, тоест много нежен. Това червило определено се откроява. Има такъв чар и обаяние в моите очи, че все към него посягам. Няма да лъжа, малко е тебеширено, но аз не мога, просто не мога да му се наситя и го нося постоянно. 


5. M.A.C Costa Chic 

Странно ни се стекоха обстоятелствата с това червило. Когато го нанесох за пръв път не се харесах, ама изобщо. Явно просто не се получи химията между него и бялото ми лице. Обаче малко тен и бронзираща пудра + Costa Chic = ВНЛ. Останах изненадана и много впечатлена какви неподозирани качества притежава това червило. Една колежка ми каза, че това червило се вижда от другия край на офиса. 






*За съжаление не успях да направя достоверни снимки с цветовете на устните ми. Опитвах многократно, но на снимките всички червила изглеждат почти еднакви...

Ще се радваме да споделите с нас вашето любимо червило за лято 2014!

Приятен ден!
 

12 коментара:

  1. Меги,направо ме подлуди с този пост.Страхотни цветове и червила!Тези в по-прасковената гама,много ми допадат.Твоето на Maybelline ми е фаворит и още утре отивам да го търся!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, благодаря ти или извинявай, че те подстрекавам да харчиш пари?! :) Прасковените нюанси и на мен са ми най-любими :) А това на Maybelline идеално ще ти пасне на жълтата пола :)

      Изтриване
  2. Всички червила изглеждат страхотно, но Golden Melon сигурно направо ще го сънувам, сигурно ще го купя.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахаха, и аз се влюбих в него от пръв поглед и го грабнах без грам да мисля :) и не съжалявам хич :)

      Изтриване
  3. Меги, твоите топ 5 са направо божествени! Слагам ги в Wish List-а.

    ОтговорИзтриване
  4. Очите ми останаха в YSL 59 Golden Melon ! Май и аз ще го добавя към Wishlist-a си :)

    ОтговорИзтриване
  5. Има ли смисъл да казвам, че и двете сте избрали страхотни цветове?

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...