понеделник, 1 септември 2014 г.

August Favourites 2014

Ехо! Честит септември! Коледа наближава - йей!!! :)

Дотогава обаче има няма още някой и друг месец. Добре поне, че август си замина... Ето я и равносметката от него...



Душ гелът Purely Pampering на Dove е един малък разкош за моите сетива. Ухае невероятно приятно, като аромата се запазва дълго време не само в банята, а и по кожата ми...

Крем пяната за измиване на лице от Clinique виждате за последен път в любимците ми, защото изстисквам последни капки от него. Знам, че вече съм го казвала милион пъти, но това е най-любимия ми измивен продукт за лице на всички времена!


През юли не ползвах почти фон дьо тен, както и през първата половина на август, но през последните две седмици много често посягах към Healthy Mix на Bourjois. Странна работа, преди не ми харесваше, сега го обожавам. Хората са го казали - всяко нещо с времето си. Е, явно неговото време дойде... Средно покривен, цвета сега ми пасва идеално, траен и приятен за носене...


Страстта ми към ружове тотално се развихри, а кога по-добро време от горещите летни и парещи дни за носене на оранжев руж?! Не съм и предполагала колко добре ще стои на любимите ми прасковени червила... Говоря за Blush up на Essence.

Червила ли споменах? 


Айде от мен да мине, ще ви покажа 2-3. Изненадата на месеца е балсама за устни Baby Lips на Maybelline. Имам два, но през август повече ползвах безцветния. Харесвам го за ежедневието.

Всъщност новите чъбита на Revlon с бляскавите частици бяха доста хулени. Но се оказа, че сред тях има едно, което на мен ми допада особено много - 105 Demure Reservee. Получих го като подарък за рождения си ден и от тогава го мъкна всеки ден с мен (не дай си Боже да го забравя и да не мога да си сложа от него!!!). 

Бидейки все така на тема по-неутрални и семпли устни, много често им слагах Catrice 270 What's up AP-ricot? Както казах, тези прасковени червила много му тичат на оранжевия руж...

Ама нали все пак цвета на лято 2014 е оранжевия, как да пропусна да съм в крак с тенденцията. Пък и от Avon са се погрижили да направят нови червила, как да откаже човек едно ярко оранжево (Bright Nectar), което на всичко отгоре е с приятна кремообразна формула... 

Споделяла ли съм ви колко твърди са ноктите ми и колко бързо растат? 


Все съм в търсене на добра пила и взех, че си намерих идеалната за 1,45 лв. в едно малко магазинче на морето. Бях си забравила моята, а една седмица без пилене, не става. Преди носех само дълги нокти, сега колкото по-къси, толкова по-добре. Чудна е, за 3 минути ноктите ми са в идеалната си дължина. 

А пък China Glaze Flip Flop Fantasy е летния ми лак и го носих много много пъти през август. Трудна работа е да се справи човек с формулата и нанасянето му, но цвета компенсира всичко!

И май това е засега...

Вас какво ви впечатли през август? 

Приятна и успешна нова седмица...

16 коментара:

  1. Трябва да отида да си купя душ гела на Dove. Обожавам им душ геловете, като цяло :)
    Отново, както винаги, сладкодумна и зарибяваща :дд

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо, благодаря за милите думи :) ти си както винаги подкрепяща и позитивна :*

      Изтриване
  2. Душ гелът наистина мирише страхотно. От матовите чъбитата на Ревлон нищо не си харесах и ако не ме лъже паметта и аз си взех този който ти си показала и си го нося много често :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Е, не се учудвам, ние с теб имаме сходен вкус за козметика :)

      Изтриване
  3. Страхотен е цвета на лака за нокти, обожавам тази гама през лятото! Вече съм на коледна вълна и аз, та ще наблегна на по-тъмнички, но ако беше юни направо се запътвах да купувам...

    ОтговорИзтриване
  4. Синьото балсамче на Мейбълин е и сред моите любимци! :) тези дни по някое време ще ги пусна :))))

    ОтговорИзтриване
  5. Много готин цвят изглежда чъбито, а все още нямам нито едно от тях. Ще ги погледна. :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :) погледни ги, според мен са подценявани и пренебрегнати без причина...

      Изтриване
  6. Обожавам babylips и Dove фаворити за 2014 и най накрая babylips има и в България (http://mybeautywords.blogspot.com)

    ОтговорИзтриване
  7. Ще ида да погледна това червило на Катрис тези дни, защото още търся перфектното прасковено червило..Иначе и аз много харесвам Healthy Mix-a :))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...