неделя, 14 септември 2014 г.

Nyx HD Photogenic concealer - ревю

Здравейте!

Днес съм ви подготвила едно много позитивно ревю на отдавна желан от мен продукт. За Nyx HD Photogenic concealer не е нужно да проучвате много, защото почти всяка информация за него потвърждава колко добър продукт е. Гледам винаги да съм обективна когато пиша в блога и изразявам истинското си мнение. Не бих казала за продукт, че е много добър ако наистина не е... В заключение на това встъпително слово ще вметна небрежно, че Nyx HD Photogenic concealer е един от най-хубавите коректори които съм ползвала. 


Купих си го от магазин Debenhams в мола на бул. България (Bulgaria mall май се казва). Цената му беше мисля 13,99 лв

Опаковката е пластмасова тип гланц за устни. Няма аромат. 

Цветът, който си избрах, е CW03 Light. 


Съветвам ви ако ще си купувате този коректор, да отидете до магазина, а не да поръчвате по интернет. Има доста цветове, като някои от тях са сходни. Като гледах снимки в интернет, бях решила да си взема друг цвят, но на живо има разлика, определено...



Моят цвят е с прасковен подтон и е доста светъл. Прикрива тъмните кръгове идеално, като понеже е по-светъл от фон дьо тена ми, озарява зоната под очите. Така че за мен този коректор е две в едно. 

Кремообразен е и се нанася супер лесно и плавно, въпреки че е гъст. Не се врязва в линиите под очите ми. Аз го нанасям с апликатора и след това го преливам с плоската четка за фон дьо тен на Eco Tools. Супер удобна ми е и става доста бързо. 


Покривен е. Предполагам би ставал и за прикриване на пъпки и петна, но не съм го ползвала за това, понеже е доста светъл. Издръжлив е, сложа ли го сутринта, си залепва на мястото до вечерта. 

Трябва да кажа, че на мен лично този коректор ми е смесица от другите ми два любими - M.A.C Prolongwear и Fit me на Maybelline. 

Няма нито едно нещо, което да не ми харесва в него. Много се радвам, че най-накрая успях да си го купя. Сега му се наслаждавам с пълна сила. Използвам го всеки ден откакто го имам. А и така трябва, защото срока му на годност е 6 месеца след отваряне. Адски икономичен е. На мен ми стига малко количество от него. 

Nyx HD Photogenic concealer, както името предполага, е high definition коректор, което го прави идеален за снимки. Обогатен е с минерали, не съдържа талк и парабени. Не е тестван върху животни. 

Вие пробвали ли сте го?

Приятен неделен следобед...

18 коментара:

  1. И аз го имам, за мен е най-доброто сред бюджетните коректори. Освен това цветовете са толкова много и разнообразни, което е рядкост в дрогериите.

    ОтговорИзтриване
  2. Значи няма да повтарям Fit me, ами направо този :Д

    ОтговорИзтриване
  3. Хмм, и аз след fit me ще си взема този :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много изкушаващо звучи това ревю, аз съм сега с Фит ми и планирах като свърши да си взема на Мейбълин с гъбичката, но напоследък съм полудяла по Никс и като нищо да забърша този :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И този на Maybelline не е никак лош, но този на Nyx ми харесва повече, а и е по-евтин...

      Изтриване
  5. Следващият път като се видим ще сменим мола и ще се посетим Debenhams, за да се сдобия с този коректор.
    P.S. Jumbo също е наблизо :Д

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тая работа вече я свършихме докато аз намеря време да отговоря на коментара...

      Изтриване
  6. Скоро ми свършва Pro longwear-a и май ще пробвам този :))

    ОтговорИзтриване
  7. от много време му се чудя... явно двоуменето е прекратено :D много полезно за мен ревю, мерси :)

    ОтговорИзтриване
  8. Купих си го и е наистина страхотен. Докато бях в магазина не се сдържах да забърша и една палитра сенки. Междувременно си купих още едни сенки и един маркер за очи. Станах страшна фенка на Nyx покрай този коректор, имат страхотни неща/

    Нели

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оо, радвам се че ти е харесал :) Nyx си е зарибяваща марка, спор няма :)

      Изтриване
  9. Здравей, Меги! Ти си виновника за покупката на този коректор и безкрайно много го харесвам и ти благодаря. Може да видиш ревюто ми тук: http://pandasmakeup.blogspot.com/2014/12/nyx-hd-photogenic-concealer-review.html
    Блога ми е нов,едва на два дни с няколко публикации, но ако ти хареса ще се радвам да ме подкрепиш или препоръчаш <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оооо, толкова се радвам, че съм виновна за такива хубави неща :) радвам се, че ти е харесал коректора <3 сега ще ти погледна блога :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...