събота, 27 септември 2014 г.

Revlon Colorstay Moisture Stain - първи впечателния

Ехо! Нов продукт на хоризонта!!!


Чак не мога да повярвам, че  Revlon Colorstay Moisture Stain се предлага вече по нашите магазини. Ще взема да реша, че има надежда и ние да имаме достъп до новите грим продукти.
Купих си този гланц едва преди три дни, но нямам търпение да го покажа и да ви кажа какви са първите ми впечатления.


Първото нещо, което ми направи впечатление, беше опаковката. Правоъгълна е, което ми харесва. Компактна и лека е. Пластмасова е, но не изглежда евтина. Така и трябва да е, защото редовната цена на Revlon Colorstay Moisture Stain е 19,99 лв. До края на октомври има намаление с 5лв. от цената. Но ние с Кристин имахме късмет, защото в Debenhams имаше допълнително -10% на всички грим продукти. И така се случи, че дадох 13,50 лв. което си е просто страхотно.


Продължавам нататък с консистенцията, защото останах изненадана. Тя е хем гелообразна, хем кремообразна и някак мокра. Маже се като масло по устните. Аз лично сложих един слой, изчаках да изсъхне и сложих втори. Неочаквано за мен, но покривността е доста добра и цветът е наситен от първото нанасяне. Лично за мен този гланц не е много лепкав. Обаче залепва добре на устните и не се разнася извън тях.
Апликаторът е подобен на този на YSL Glossy Stains. Леко е наклонен за по-голямо удобство при нанасяне.


Що се отнася до цвета, трудно ми беше да избера - като се има предвид, че тук не се предлагат всичките цветове. Типично за мен си избрах ярко розово, което на светлината в магазина ми изглеждаше по-скоро цикламено. Тези Revlon Colorstay Moisture Stains си имат имена, а това на моя е Rio Rush.




Тук идва момента, в който да кажа дали наистина този продукт е стейн, тоест дали оставя устните леко оцветени дори часове след нанасянето. Все ми се струва, че по-тъмните цветове ще са по-дълготрайни. Моят не ми оцветява особено устните, поне на пръв поглед. Да не говорим, че оставя следи по чашата и храната... Не че самия цвят не е наситен, даже напротив, доста пигментиран е. Но веднъж изяден, не си личи особено. Иначе ако не ядете или пиете, цвета си стои непокътнат доста време.


Плюсове:
- красив цвят;
- добра пигментация;
- удобен е за носене;
- не лепне;
- не изсушава усните;
Минуси :
- не е стейн;
- оставя следи;
- не хидратира устните;
Накратко Revlon Colorstay Moisture Stain е хубав продукт и аз се радвам, че си го взех. Но не мисля, че името оправдава реалността. Но пък определено има повече плюсове от минуси. А и Кристин си взе тъмно лилаво и когато се опита да го махне, не успя. Така че не се наемам да давам оценка на продукта като цяло, а само на цвета, който имам аз. На мен ми беше важно да не се врязва в линиите на усните и да не оставя онази гадна бяла черта. И нямам този проблем, така че съм доволна.


В общи линии това е течно червило с гланцов финиш. Но в него няма брокат.
Като за първи впечатления този пост ми се струва даже прекалено информативен. А си мислех да бъда кратка. Ама така е, като си обсебен от продукти за устни, не можеш да спреш да говориш за тях...

6 коментара:

  1. Радвам се, че го има вече и в България. Цветът е много хубав, лилавото също ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесаха тези продукти още щом ги видях за първи път в нета. За жалост при нас още ги няма внесени... или за щастие на портмонето и банковата сметка. Прилича ми на корейските тинтове, които са много много сполучлив продукт.

    ОтговорИзтриване
  3. Леле, да не повярва човек наистина, че толкова бързо да ги вкарали и на нашия пазар, макар че цената им ми се струва прекалено висока. Нищо, поне ще отида да ги видя :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Висока е, да, дори когато са на промоция... за стандартната цена да не говорим... :(

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...