понеделник, 29 септември 2014 г.

September Favourites 2014

Здравейте!

Септември си замина като един миг. Може би защото бях адски заета, а може би просто времето си лети. Но аз съм доволна, защото есента дойде. Тя е един от любимите ми сезони, защото времето се променя - по-хладно е, което значи че е дошъл момента за жилетки, шалове, балеринки, тъмни червила и лакове... 

Но преди да посрещнем октомври, нека изпратим подобаващо септември с любимците ми в козметичен план...


- NYX hd photogenic concealer - ревю за него може да видите тук. Ако не ви се занимава да го четете цялото, ви казвам накратко, че това е един от любимите ми коректори. Покривен е, има приятна консистенция, която не се врязва в линиите под очите и е издържлив. 

- The Balm Mary-Lou Manizer - и за него има цяло ревю. Това е откритието ми на 2014 година и го определям за най-добрия хайлайтър на света. Не ми стигат думите да го опиша както наистина искам... с две думи - разкошно сияние.


- Mac Malt Matte eyeshadow - обичам матови и неутрални сенки и тези са точно такива. Перфектни са за изравняване цвета на клепача. Обичам да ги съчетавам с бронзовия ми молив на Rimmel. Нося ги постоянно, а ако не съм с тях, то съм с другите ми любими единични сенки - 

- L'Oreal Matte 106 (това със съвпадението на имената е напълно случайно и го забелязвам чак сега пишейки поста) - новите сенки на марката са правени все едно за мен. Матови са, в кафяво сивата гама, покривни и лесни за нанасяне. Дори да не изглеждат като нещо особено, на моите очи стоят страхотно, затова ги обичам толкова. Може би ще пробвам и някой друг цвят от серията. 


- За парфюма Cat Deluxe на Naomi Campbell мисля съм споменавала доста пъти, но трябва да го направя още веднъж. Използвам го всеки ден и всеки път когато не мога да си избера друг парфюм за през деня/вечерта, посягам пак към него. Имам го отдавна, но все още си го харесвам и не ми е омръзнал (за разлика от някои други мои парфюми). 

- Мицеларната вода на La Roche Posay отдавна е в моя wish list, и когато намерих огромна бутилка от нея на промоция, си я взех. Просто е чудесна, както за премахване на грима от лицето, така и на този от очите. Досега не бях срещала мицеларна вода, за която да мога да кажа, че е също толкова колкото любимата розова Bioderma. Е, за тази го казвам!


- Топ лак Sally Hansen Insta-Dri - Първият ми лак на марката. Тук трябва специално да благодаря на Кристин, защото тя ме открехна колко е добър този лак. Всъщност не името ме накара да си го купя, а бляскавия и стъклен ефект на ноктите. 


- Essie Urban Jungle - този лак пък ми напомня за другата ми любима подстрекателка Мариета, защото и тя го има и го харесва. Това е типичния за мен лак - млечен и пастелен. Този е леко бежов и стои много нежно и чисто на ноктите. 

- Четка за руж Real Techniques - поредната четка, която ползвам за повече от едно нещо. Изключително меки и нежни косъмчета има, които галят лицето като перце. С нея нанасям не само руж, но и бронзър, че понякога дори и пудра. Универсална и супер качествена четка. 

- Балсам за устни Nuxe Reve de Miel - трябва пак да спомена Мариета, дори и да ставам досадна. Ама пак тя е виновна за това, че имам този балсам. Веднага щом усетя, че устните ми имат спешна нужда от подхранване и нямам време да чакам другите балсами да подействат, си слагам от Reve de Miel и си решавам проблема на мига. 


- червило Kiko 802 - сдобих се с него съвсем случайно и неочаквано, просто защото на Поли не й допадаше. За мен пък е идеалния нюд. И формулата му е супер - кремообразна и мекичка, Когато реша да сложа малко по-тъмни сенки на очите, винаги залагам на нюд червило, а този месец открих едни такива, за които ще ви споделя съвсем скоро. Дори не е необходимо да имам огледало, за да нанеса от това червило. 

- Гланц за устни Tanya Burr, Aurora - и за него писах ето тук. Различен е от всичко останало и то по онзи хубав начин. Толкова е приятен за носене - харесвам и консистенцията му, и цвета, и аромата, и издържливостта... <3


А вашите любимци кои са? 

Хубав ден!

16 коментара:

  1. Имам сумати балсами вкъщи, сигурно и 5-6 неотворени, обаче този Rêve de miel ще го взима скоро май... Трябва да разбера защо всички го хвалят.

    ОтговорИзтриване
  2. Kaто каза "един миг" и осъзнах как си отиде наистина този месец и как скоро ще си отиде и година... и ми се дорева :D
    Любимците ти са страхотни :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Минава си времето много бързо и неусетно :( мерси, Мери :)

      Изтриване
  3. Много готини любимци за този месец, даваш ми няколко идейки. :D

    ОтговорИзтриване
  4. Определено четката на Real Techniques ми е любимец и на мен, просто незаменима :) Все повече започвам да се замислям за този хайлайтър на The Balm, много е хвален. Фенка съм на Tanya Burr, затова скоро може и аз да си поръчам някой друг гланц за устни :) Мерси за страхотния пост
    http://cattlustfever.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  5. Червилото на Кико изглежда много приятно, аз като вършах из техните магазини само червила не си взех. Нищо , всички грешки се поправят :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо, според мен червилата им не бива да се подминават с лека ръка :D

      Изтриване
  6. Страхотен пост и хубави любимци. В търсене съм на нов парфюм, заинтригува ме Cat Deluxe на Naomi Campbell. Откъде го купуваш и на каква цена?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :) има го в магазини Dm, Lilly, Beauty Zone, Douglas и парфюмерии

      Изтриване
  7. Меги, никакво време нямам да се разпиша с един хубав коментар в блога ти. Минавам набързо да благодаря, че пак ме рекламираш и имам за голяма част от любимците ти по нещо да напиша, но най-общо казано страхотни са ;))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахахахаах, аз пък нямам време да ти отговоря... ама вече съм на линия за бюти толк :)

      Изтриване
  8. Ооо, радвам се, че си написала толкова хубави неща за мицеларната вода на Ла Рош Позе. Тъкмо търсех какво да си взема като си свърша тази на Гарние :))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...