сряда, 24 септември 2014 г.

The Balm Mary-Lou Manizer - ревю

Здравейте!

Днес ще направя ревю на продукта, който аз определям като откритието ми на 2014. Да, гръмко изказване, и учудващо, но не е червило, а хайлайтър. Той е един от най-често споменаваните и хвалени грим продукти в youtube бюти обществото. И има защо. На мен все не ми се вярваше, че е нещо чак толкова добро, но откакто го имам, и аз съм член на заклетите му фенове.


 Но нека ви го покажа, за да видите красотата му.


За съжаление марката The Balm не се предлага в България. Но пък може да си поръчате от английския сайт http://www.feelunique.com/. Една много симпатична блогърка си е направила труда да опише как се прави поръчка от този сайт, та ви препоръчвам да хвърлите по едно око. Става дума за Кристин (не знам дали вече имам пост, който да не спомена нея или Мариета).
Та, да си дойдем на думата за хайлайтъра. Той си идва в картонена кутийка. Всъщност забелязвам, че продуктите от по-висок клас винаги са в опаковка.


The Balm не е евтина марка, поне според моите разбирания. Затова е добре да се оглеждате за намаление и тогава да поръчвате техни продукти.
Редовната цена на този Mary-Lou Manizer е 40 лева. Но понякога има намаление 20%.
Самият хайлайтър идва в кръгла кутийка, която според мен е стабилна и вътре има огледало, което е супер удобно. Отвън на опаковката има картинкa, което за мен е малко детско, но пък е различно, така че идеята ми допада.
Ще уточня, че моята кожа е смесена с омазняваща се Т-зона. Така че аз рядко ползвам бляскави продутки, за да не изглеждат по неправилния начин. Но The Balm Mary-Lou Manizer е различен. Той не кара кожата да лъщи, а й придава едно особено сияние. Сияние, което аз бих определила като ангелско и неземно. Аз съм пробвала и други хайлайтъри, но този е един на милион. Няма брокат, няма евтино излъчване, има нежност и красота. Само човек, който го има или го е пробвал, може да ме разбере.

Цветът е шампанско.



Самата пудра (това си е блестяща пудра) е пресована и фино смляна. Консистенцията е някак мазна, в никакъв случай не се разрашава.

Покривността е доста добра, като позволява наслояване, но не прекалявайте, защото започва да сивее. Аз лично обичам да слагам един слой за през деня и два за вечер. Блясъкът на изкуствена светлина е зашеметяващ. Хайлайтърът се поставя само на скулите и евентуално на по-изпъкналите части на лицето като челото и носа. Аз лично го слагам на скулите, носа и над горната устна.

Но Mary-Lou Manizer е изключително подходящ и за очите, защото ги озарява. Понякога го слагам по целия клепач, а в повечето случаи само във вътрешния ъгъл на окото. С две думи това си е универсален продукт.


Това, което може би най-много ме изненада и впечатли, е издържливостта на този хайлайтър. Нанесен на лицето буквално не мърда от там до края на деня. И го казва човек, на чиято кожа ружове и хайлайтъри много много не се задържат. Имам ужасен навик да си пипам лицето и почти всичко, което е на него в един момент изчезва. Но Mary-Lou Manizer си седи през целия ден без никакъв проблем. Когато вечерта след работа ще излизам някъде, винаги си нося поне коректор и пудра за да си пооправя грима. Но за хайлайтъра съм спокойна, защото знам че си е на мястото. За мен лично точно това му качество, както и сияйния блясък, са двете най-силни страни  на този продукт.

The Balm Mary-Lou Manizer отива на всеки един грим. Затова аз го слагам всеки ден. Развих лека обсебеност към него... Грим, завършен с Mary-Lou Manizer е нещо на съвсем друго ниво, поне според мен.

Не мисля, че с думи мога да опиша колко обичам този хайлайтър. Но всеки, който ме е видял с него, знае как изглеждам - доволна и сияеща...

Казвам ви чао с пожелания да сияeте всеки ден, без значение дали сте с хайлайтър или не. Знаете, че истинската красота се поражда от други неща... :)
 

14 коментара:

  1. Наистина красотичка :)) да си го ползваш със здраве :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мнооого е красив. Онзи ден го заглеждах в някакъв сайт, но се отказах, защото имам 1000 хайлайтъра. Но все някой ден ще го пробвам. Особено след като ти прочетох ревюто :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз имам доста, но този е различен и не прилича на никой друг!!

      Изтриване
  3. харесва ми как пишеш, особено тази дума "разрашава" ми допада, а се сещаш че немога лесно да я произнеса :-) Сега сериозно, мислиш ли, че този продукт е подходящ за по-зрели кожи като моята, т.е за жени на 40? Искра

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Подходящ е, разбира се :) той придава елегантно сияние, ще ти допадне :)

      Изтриване
  4. Един страхотен продукт! Откакто го имам съм направо пристрастена към него. Аз също го поръчах от feelunique и съм страшно доволна.

    ОтговорИзтриване
  5. Продуктът се предлага и в България . В enzo.bg , както и в сайта на една българска блогърка - http://www.makeupbuthow.com/mary-lou-manizer-highlighting-powder.html .

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...