сряда, 15 октомври 2014 г.

Любимите ми червила за есен 2014

Здравейте!

Отдавна не съм писала за червила, а пък те са моята голяма страст. Настъпи момента да ви покажа някои от моите любими особено когато се сменят сезоните и с тях тенденциите в грима. За мен есента е сезона на тъмните червила. Тогава моята същност обичаща прасковени и коралови светли нюанси тотално се изменя. 

Представям ви моите 5+1 любими есенни червила. Трябваше да са 5, но онзи ден си купих от новите моливи на Maybelline и цвета просто крещи есен, та нямаше как да го пропусна.


Така и така го споменах, да взема да започна с него. Той e Intense Velvet Lip Pencil, а моят цвят е 510 Red Essential. Прекрасно наситено тъмно червено, което е почти идентично с друг мой любимец от този пост, но за него след малко. На пръв поглед (swatch на ръката) молива е кремообразен и мек. Нанесен на устните обаче е една идея по-сух. Комфортен е за носене, но трябва да призная че като всяко матово червило малко изсушава устните. Цветът е дълготраен, определено, като при мен издържа дори при ядене. Харесва ми.




Установих, че притежавам една голяма част от матовата серия червила на Golden Rose. Затова не се учудвам, че в този пост има цели три от тях - номера 02, 18 и 26. 

Golden Rose Velvet Matte Lipstick 02 е червилото, което никога не съм си мислела, че ще купя,а камо ли че ще сложа на устните си. Защото цвета изобщо, ама изобщо не е в мой стил, но пък е много модерен напоследък. Цветът е труден за определяне - смесица между пепел от рози, кафяво и мааалко лилаво. Но пък ако сега през есента не си позволим такива нюанси, то кога? Учудващо, но ми харесва как ми стои. Още ми е трудно да свикна да го нося, но имам огромното желание :)



Golden Rose Velvet Matte Lipstick 18 е червилото, което много прилича на молива от Maybelline. Но е една идея по-малко тъмно. Това е червилото разкош. Толкова кадифено и изискано стои, нямам друго толкова елегантно изглеждащо червило. Абсолютна класика в жанра. Слагам го в този пост, защото е тъмно червено,  тоест перфектното червено за есента.




Golden Rose Velvet Matte Lipstick 26 пък е най-новото ми попълнение в колекцията ми и е единственото не тъмно червило в този пост. Но не е и ярко, някак по средата е. Пастелно коралово, но една идея по-убито, в тон с падащите листа. То е идеално за всеки ден и всеки тоалет.




Rimmel Kate Moss 107 е червилото, което първо изваждам от шкафа щом усетя първия полъх на есента. Хич не ме интересува кой как ще ме гледа с това тъмно винено червило, слагам си го без грам притеснение. То със сигурност приковава погледите от раз. Нищо че е матово, удобно е за носене и не изсушава устните.




И сега две думи за първото ми тъмно червило ever! - Catrice 170 Play The Plum. Голямо чудене падна пред време докато се реша кое точно да взема в тъмно лилав/сливов цвят. Мисля че направих най-добрия избор, защото и досега си го харесвам и го нося често през есента и зимата. То за разлика от другите споменати е с кремообразна формула и не изсушава устните. Обичам да го съчетавам със сиви матови сенки.




Ще се радвам да споделите с мен вашите любими червила за есента.


До скоро!

12 коментара:

  1. Всичките ми харесват! Знаеш и че имам някои от тях :) Ще се огледам следващият път за червилото на Catrice. Много ми хареса :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам дали още го има, нали им спряха някои от цветовете...

      Изтриване
  2. Чудесни цветове.Цветът на Rimmel-ското червило е уникално.
    Само хубави работи чета за тези моливи и не мога никъде да намеря :(((

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесен пост! Прекрасни са всичките, вече си набелязах 3 нови червила за моя списък и ще тръгвам да ги търся за есента <3

    ОтговорИзтриване
  4. Всички са супер красиви! Аз лично ще погледна Катрисчето, защото повечето ми есенни цветове са мат, а това изглежда тоооолкова сочно :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Него май вече го няма, поне аз не съм го виждала. Бях си го купила доста отдавна...

      Изтриване
  5. Ох, този ГР 18 ще го докопам на всяка цена, като си идвам за Коледа, че ми останаха очите в него, а и всички блогъри май го обожават.. Страхотен пост, както обикновено :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...