неделя, 12 октомври 2014 г.

Empties August & September 2014

Здравейте!

Празните опаковки се понатрупаха и е време да ви ги покажа и после да ги изхвърля. Няма да губя време в излишни приказки, защото това е поредния ми пост на тази тема. Нищо ново и невиждано, но пък надявам се полезно и информативно.

Започвам с две празни опаковки от новата ми страст - душ геловете на Dove. Обожавам как ухаят, каква обилна пяна правят и как аромата залива цялата баня и се съдържа по моята кожа. Тези двата са в малки разфасовки, единият е с аромат на магнолия и шам фъстък,а  другият с кокосово масло. Имам още два в банята...

Увлечението ми по душ геловете на Balea пък позатихна. Не намирам ароматите, които се преглагат сега за изкушаващи. Но си изхабих с удоволствие този с аромат на мандарина.


Последствията от цитрусовия ми период са вече налице - едно от тях е празната опаковка от душ гела от Avon с цитруси. Доста свеж, но ми омръзна.

Мицеларната вода на SVR в зелената версия ми допадна много, но сякаш не чак толкова че да си я купя отново. Даже я бях забравила. Но е добър продукт, определено.


Ура! Успях да изхабя един от многото ми балсами за устни! Понеже не използвах само него, ми отне доста време. Този е на Nivea с лайка и невен. Ароматът за мен е успокояващ и много приятен. Като ефект също не беше зле, формулата му е по-мазна от обикновено.

За съжаление се налага да се използват продукти против изпотяване, които са вредни. Новият на Nivea Powder Touch ми допадна, но не мисля че е нещо различно и невиждано.

Пудрата Fit me на Maybelline е най-икономичната на света. Сигурно я имам от година и я използвах много редовно и усърдно, но тя си стоеше цяла. Това, което ме изуми и изненада, е че като остана малко по края, пудрата не се натроши, изхабих я до последната прашинка!!! Не е лоша, но ми втръсна...

И последно, малко продукти за коса.


Едва изтраях шампоана за къдрици на John Frieda. Никаква полза от него, а точно обратното - права и бързо омазняваща се коса... абсолютно разочарование!


Този на Здраве за мазна коса с цитрусов аромат ми хареса. Като цяло ми допада цялата им линия. Сега използвам този с хинин.

За гела за изсветляване на косата на L´Oreal писах отделен пост, който може да погледнете тук. Определено имаше ефект, който вече не виждам, защото си боядисах косата тъмна. Препоръчвам го на всеки, който е с естествения си цвят на косата, но му се ще да я изсветли с тон, два.

И това е. Между другото докато се наканя да направя тази публикация, събрах още празни опаковки, но тях ще покажа другия път.

А сега ви пожелавам приятен ден.

4 коментара:

  1. Меги, имаш ли ревю на пудрата? Стигнах до извода, че ми трябва финна, добре фиксираща пудра, не е задължително да е матираща, защото ми трябва да за студените месеци :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хм, не мисля че съм й правила ревю... тази ще ти свърши добра работа според мен, не е кой знае колко матираща и е лека...

      Изтриване
  2. На мен тази пудра не ми харесва изобщо. Имам я от доста време, но все не мога да я довърша. На пазара има много по-добри пудри според мен :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кое в нея не ти хареса освен факта, че не можеш да я довършиш?

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...