вторник, 28 октомври 2014 г.

Essence Extra Longlasting Eyeliner Pen - ревю

Здравейте!

 
Купих си комплекта от спирала и очна линия на Essence заради спиралата честно казано. Пък то взе че се оказа, че очната линия ми хареса повече. Бях спряла да ползвам такъв продукт от месеци. Мислех, че на мен не ми отива. Но когато случайно, ей така за да я пробвам, нанесох на едното око и попитах майка ми как е по-добре, с или без, тя определено предпочете варианта с очна линия. После още няколко човека ми направиха комплимент и почнах да слагам редовно очна линия.
 
 
Това, което ми хареса, е писеца като на флумастер. Аз не мога да се справя с очна линия тип четчица (на Golden Rose например). Затова писеца ми се стори удачен и удобен вариант. Този на Essence  Extra Longlasting Eyeliner Pen не е нито тънък, нито дебел. Лично аз обичам да си правя тънка линия и с тази очна линия ми е супер лесно да го постигна.

 
Не й знам точната цена, защото както казах аз си я взех в комплект със спирала и за него платих 7,19 лв.
 
Цветът е наситено черен и изсъхва матов. Не изсъхва прекалено бързо, така че позволява корекции.

 
 
Това, което най-много ми харесва в тази очна линия, е че е наистина дълготрайна. На мен ми издържа на очите цял ден, като трябва да се има предвид че клепачите ми са прихлупени. Не оставя отпечатък обаче по тях.
 
Въпреки че е дълготрайна, се маха лесно, дори с мицеларна вода. Нямам нужда да търкам за да я махна, само слагам напоено тампонче на окото, задържам за известно време и после я изтривам.

 
Харесва ми също това, че ми е лесно да работя с нея. Добре ми се получават и заострените крайчета, а аз определено не съм специалист в това. Почти нямам и практика. Мисля, че Essence  Extra Longlasting Eyeliner Pen е изключително подходяща за начинаещи в гримирането.

 
Имам я от около месец и за момента не съм забелязала признаци на изсъхване, но пък не я ползвам и всеки ден. Нямам представа колко време ще изкара, но за момента съм супер доволна.
 
Essence  Extra Longlasting Eyeliner Pen според мен си заслужава, защото е добър продукт на добра цена, а и се намира лесно в дрогериите.
 
Това е от мен за днес, до скоро!
 


11 коментара:

  1. И аз съм много доволна от нея, ползвах я година и не изсъхна.. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Май само на Essence не съм пробвала очните линии, задължително ще си взема :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така като гледам колко хора не я харесват, не знам дали ти препоръчвам да си я вземеш...

      Изтриване
  3. И аз съм много доволна от трайността и :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За теб ми е ясно, ние в 90% от случаите сме на едно мнение :)

      Изтриване
  4. Май само на мен не ми харесва... Въобще и не изсъхна и направи страховити отпечатъци на горния ми клепач ( мога да си мина само с нея за Хелоуин костюм ).. Пробвала съм я само един път, ще и дам втори шанс, дано се пооправи. =)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лелеее, ужас!! :D да не си я пробвала през най-върлото лято?

      Изтриване
  5. И аз не я харесвам, писеца ми е страшно неудобен (на GoldenRose очната линия с писец за мен лично е много по-удобна за тънка линия). Върху сенки седи що годе наситена и добре, но опитам ли да я сложа на чист клепач цвета е далеч от наситен и седи на петна. Вече втора такава съм пробвала (и аз си взех комплекта със спиралата) и отново се разочаровах :D Ето тук съм правила сравнение преди време http://blackheartedd.blogspot.com/2013/02/battle-of-eyeliners-golden-rose-vs.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сега ще погледна сравнението :) на мен тази на GR не ми харесва, защото миглите ми са извити и очната линия остава и засъхва по тях като се опитам да си сложа от нея.. брр

      Изтриване
    2. може, може, моите мигли са общо взето прави и не ми се пречкат :D

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...