петък, 10 октомври 2014 г.

Мицеларната вода на La Roche-Posay

Здравейте!

Мисля, че открих мицеларна вода, която е също толкова добра колкото розовата Bioderma. Даже не само мисля, а съм убедена. Много пъти съм споделяла, че мицеларната вода е предпочитания начин от мен за махане на грим. И поради тази причина съм изпробвала поне 10 различни вида и марки от този продукт. За никого не е тайна, че любимата ми мицеларна вода е розовата опаковка на Bioderma. Но в последствие се оказа, че тази на La Roche-Posay по нищо не й отстъпва.
 
 
Купих си голяма опаковка от лимитирана серия на много изгодна цена. За 400 мл. дадох около 22лв. Промоцията си заслужава и добре че се възползвах от нея. Като цяло в апетки Ремедиум е най-евтино и аз гледам да пазарувам бяла козметика от там.
 
Мицеларната вода както обикновено е без цвят, а тази няма и аромат. Предполагам доброто й действие се дължи на факта, че в нея няма сапун, алкохол, оцветители и парабени. Съдържа термална вода La Roche-Posay. За чувствителна кожа е. Не че моята е такава, но гледам да използвам по-щадящи продукти.
 

 

 
Според етикета на бутилката, този физиологичен мицеларен лосион (звучи ми малко стряскащо) премахва грима от лицето, очите, че дори и устните. С други води на мен ми е трудно да премахвам спиралата, но с тази успявам без проблем и дълго търкане. Маха без проблем грима по цялото ми лице, справя се идеално и с по-дълготрайните и оцветяващи устните червила.
 
Не лепне и не оставя какъвто и да било филм по лицето. Не дразни, нито изсушава кожата ми.
 
Макар капачето да е пластмасово, се затвавя плътно и досега не съм имала проблеми.

 
Честно казано, сега като се замисля, винаги е имало по някой дребен минус в мицеларните води, които съм ползвала. В тази обаче не намирам нито един, просто няма за какво да се хвана. Толкова е нежна и деликатна и кара кожата ми да се чувства добре, какво повече бих могла да кажа...

Това е от мен за днес :)

13 коментара:

  1. Аз също я обожавам и писах за нея преди дни. Определено е страхотна!

    ОтговорИзтриване
  2. Обожавам мицеларната вода като начин за почистване :)) ще я пробвам като моята свърши

    ОтговорИзтриване
  3. Така и не успях да се спогодя с мицеларната вода на Bioderma,но тази определено е моят фаворит :))

    ОтговорИзтриване
  4. Точно навреме ми идва това ревю :) Свършва ми Bioderma-та и сега се канех на тази, защото feelunique имат намаление. Най-много ме е страх, че ще ми изсуши кожата, но щом казваш, че е ОК ще се доверя :)

    ОтговорИзтриване
  5. Чудя се между тази мицеларна вода и тази на Авен…Още си ползвам тази на Гарние, но скоро свършва и трябва да реша скоро :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На Avene е хубава, но леко лепне. Тази не съм я пробвала, но май ще се възползвам от промоцията :)

      Изтриване
    2. Avene смениха формулата на тяхната мицеларна вода и чувам много добри отзиви за нея...

      Изтриване
  6. Искам да попитам, понеже имам проблемна кожа и съм само на 16, дали мога да ползвам мицеларна вода за да успокоя кожата си? Ти коя би ми препоръчала ? Благодаря предварително ! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не мисля, че мицеларната вода има чак такова силно влияние успокояващо.. по-скоро се насочи към подходящ крем..

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...