петък, 17 октомври 2014 г.

New in for the autumn

Ехо!

Тази публикация е озаглавена така главно заради лаковете, които си купих. Според мен са изключително подходящи за есента. Този месец се опитах да бъда по-скромна с покупките, защото предния леко прекалих. Мисля, че имам малък напредък в това да не купувам всяко нещо, което ми привлече вниманието. Както и да е, пак съм дала пари за куп излишни неща, но пък грима е моето хоби и ми носи наслада.


Двата лака си купих от Елитис, а за другия падна голямо търсене. Говоря за Essie Take it Outside. Той е от новата есенна колекция на марката и още почти никъде не са я заредили. Но за радост или съжаление аз знам къде да търся новите неща и го намерих. Всъщност се получи много хубава разходка, по време на която си поприказвахме сладко с Кристин.

 
Другите два лака са 104 Golden Rose Rich Color и Revlon Gel Envy 450 High Roller. Не съм ги пробвала още, но се надявам да са хубави.
 
За Revlon Colorstay Moisture Stain писах наскоро ето тук, ако ви е любопитно какво представлява този продукт, разгледайте я. Golden Rose Velvet Matte 26 и Maybelline Color Drama 510 пък споменах в поста с любимите ми червила за есента


Не ми се вярва да сте пропуснали гръмката реклама на Maybelline представяща новия им фон дьо тен Better Skin. Аз в началото доста успешно се въздържах от покупка, но в последствие чух много добри отзиви за него, беше на изгодна промоционална цена (10,49лв.) и си го взех. Не съм го ползвала повече от 3-4 пъти, но мога да кажа че засега ми харесва. Може да му направя едно ревю след време. Не съм много съгласна обаче, че е дълготраен, при мен точно в проблемните зони (в момента брадичката) изчезва бързо. Иначе е с гъста консистенция, цвета Sand ми пасва чудесно и като усещане на кожата съм доволна. Средно покривен е и изглежда естествено, като не лъсвам от него.



И дуото спирала+очна линия на Essence не планирах да купувам, но един ден когато след фризьор спиралата ми отиде на кино, а нямах в себе си друга, минах през dm. За цената на комплекта от 7,19 лв. бих казала, че съм взела добро решение.

Спиралата не е нещо невиждано досега, само четката й е различна. Ефекта от нея е подобен на този, който получавам от спиралите на Maybelline.

Обаче очната линия тип писалка ми хвана интереса от самото начало и от първото ползване ми допадна. Аз не нося очна линия почти никога, защото моите клепачи са малки и паднали и ефекта от нея е точно никакъв, защото почти не се вижда. Но май само така съм си мислела, защото явно има огромна разлика. Нанансянето дори за несръчен човек като мен е лесно и приятно. Цветът е черен и матов. Тази очна линия буквално не мърда цял ден, дори когато вечерта целия ми грим е изчезнал, тя си стои непокътната все едно току що съм я нанесла. Мисля, че я имах преди и не я ползвах, добре че сега пак попаднах на нея. 

 
За roll-on-a Invisible for black&white на Nivea мога да кажа, че е скучен но пък необходим продукт. От години не бях ползвала рол он, бях останала с впечатление че не ми действа, но не е било така.
 
А сега едно малко лирично отклонение като за финал - свещите ми от Икеа. Човек винаги може да си намери там страхотни неща. Свещите са много евтини, а ухаят невероятно дори когато не са запалени. А голямата сива е супер стилна и елегантна. Определено е идеална за декорация.
 


Хубав ден от мен! До скоро!
 

24 коментара:

  1. Много хубави покупки! Честито :))

    ОтговорИзтриване
  2. :) Честити нови придобивки! Лакът на Голдън Роуз изглежда страхотно!

    ОтговорИзтриване
  3. Честити благинки!
    Свеща в бурканче не съм я мяркала в нашата Икеа, трябва да разгледам по-обстойно. Всеки път като ходим и излизам с поне 6 от тези в чашите :D Обожавам ги :3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може да са нови, знам ли... има доста различни видове от тях :)

      Изтриване
  4. Честит покупки. И аз се сдобих с новия фдт и с едно от матовите червила на GR. А свещите са много хубави :))

    ОтговорИзтриване
  5. Хммм, тази очна линия на Есенс много прилича на моята любима 1 Day Tattoo Eyeliner на K-Palette. Наистина ли издържа цял ден? Звучи подходяща за мен и някой ден ще я погледна като минавам през DM ^^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен издържа цял ден със сигурност, при теб не знам как ще е...

      Изтриване
  6. Страхотни придобивки! Определено ще се огледам за очната линия, иначе и спиралата ми изглежда интересна. Ще се радвам на ревю на лака на Ревлон и на фондьотена на Мейбълин, с чисто егоистични подбуди, че съм им хвърлила око, а ми се ще да чуя мнение преди покупка :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добре, имаш ги :) и на мен такива ревюта са ми супер полезни, въпреки че май първо купувам и после ги чета хахахаха

      Изтриване
  7. Честити! Ако желаеш, можеш да се включиш в моя Giveaway - http://thingamyjic.blogspot.com/2014/10/green-smoke-bulgaria-giveaway.html

    ОтговорИзтриване
  8. Матовото червило е страхотен цвят, още утре ще го потърся :)

    ОтговорИзтриване
  9. страхотни покупки лака,червилото и молива много ги харесвам и планирам да си ги купя,а фон-дьо тена го купих няколко дни и съм много доволна стой ми на лицето 5-6 часа като се има впредвид че съм с мазна кожа,после трябва да сложа малко пудра в Т-зоната и всичко е точно за оце толкова часа :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз сега още ползвам един друг, но съвсем скоро ще почна този на Maybelline, дано ми хареса... засега за двата пъти носене, ми допадна определено :)

      Изтриване
  10. Ооо, розовата свещ с капачето изглежда страхотно и след като изгори може да се използва за дребушлъчета. Определено ще яп отърся в Икеа, честити придобивки :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Абсолютно ще я използвам за обеци, реших го още като я купувах :)

      Изтриване
  11. Здравей,искам да попитам фон дьо тена с какъв подтон е?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей! С жълтеникав подтон е, но въпреки че аз съм с розов подтон, пак успява да се слее с цвета на кожата ми, добре се разнася :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...