неделя, 21 декември 2014 г.

The Christmas Tag

Ho, ho, ho!
Коледа е най-хубавото време от годината, толкова е магическо, топло и уютно... Благоря на Ида, че ме покани да направя коледния таг!!! Дойде ли декември, аз се настройвам на съвсем друга вълна - тогава всичко добро в мен напира да излезе и да помогне на целия свят, подскачам като малко дете около елхата и гледам витрините и светлинките като че ли са ангелчета от светлина...

1. Кой е любимият ти коледен филм?
- А кой не е, питам аз и нямам отговор на този въпрос... няма да ми стигне мястото тук да ги напиша всичките, но като че ли чакам с най-голямо нетърпение да пуснат "Сам вкъщи" по телевизията... задължително ми е да го гледам и се сещам, че миналата година даже се изнервих, че го забавиха! (или не са го забавили, ами аз съм била по-нетърпелива)...


P.S. Всички картинки, без тази на елхата, са взети от интернет.
 
2. Кога отваряш подаръците - в коледната нощ или на коледната утрин?
- Имайки предвид, че когато дядо Коледа разнася подаръците по къщите, аз спя, нямам друг избор освен да ги отворя на сутринта! Що за въпос?!3. Имаш ли любим коледен спомен?
- Имам да, от времето когато бях дете... Тогава ходихме у баба и дядо и ни даваха едни торбички пълни с портокали и шоколадови яйца! Безценно!!!
4. Любима празнична храна?
- Интересен таг е този...няма въпрос, на който да имам еднозначен отговор :D Сърми и мандарини! Усетя ли аромата на мандарини, значи е зима и Коледа наближава! А сърми почна ли да ям, не мога да спра :) Аааа, забравих питката с късмети!!5. Любим коледен подарък?
- Миналогодишния :)
6. Любим коледен аромат?
- Моля, погледнете отгоеора на въпрос номер 4 :)))

7. Имаш ли някакви традиции за коледната нощ?
- Да, след 00ч. си пожелавам нещо :)
8. Кога украсяваш елхата?
- Когато пуснат елхите по пазарите, си купувам и я украсявам :) тази година си я купих докато валеше сняг, просто нямаше по-подходящ момент :)9. Като дете какъв подарък искаше, който така и не получи?
- Не помня... Бях добро дете, така че дядо Коледа ми е носил сигурно каквото съм искала....

10. Най-добрата част от Коледа за теб?

- Christmas is not a time nor a season, but a state of mind. To cherish peace and goodwill, to be plenteous in mercy, is to have the real spirit of Christmas.

И все пак, да бъда у дома със семейството си за мен е най-добрата част от Коледа! <3


Пожелавам на всички весели празници и не забравяйте да си пожелаете нещо на Бъдни вечер, защото на Коледа стават чудеса!

5 коментара:

 1. Много красиво си отговорила, особено на последния въпрос :) Следя блога ти всеки ден, защото ми е супер интересен и някои публикации ги чета по сто пъти, пожелавам ти весели празници ! :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много ти благодаря, страшно си мила :) Весели празници и на теб! :)

   Изтриване
 2. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотен таг :)) Искрено ме зарадва отговора на втория въпрос . Весели празници!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти :) и аз се забавлявах отговаряйки на втория въпрос :D И на теб желая весели празници! :)

   Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...