сряда, 7 януари 2015 г.

Последни покупки за 2014-та и първи за 2015-та

Здравейте!

Днес ви показвам последните си покупки от миналата година и първите от настоящата. Пак леко съм се отплеснала и съм накупила прекалено много продукти за устни... Два от тях, както и палитрата са ми пратени от Щатите от приятелка. Аз си ги избрах, но бях забравила за червилото на Nyx. Иначе не бих си купила второ, защото първото ми е предостатъчно.



И като споменах палитрата Lorac Pro, ще започна именно с нея. Исках я от много време, в общи линии откакто разбрах за нея. Всички много я харесват и хвалят. И има защо. Наистина е супер качествена от всяка гледна точка. Но няма да навлизам в подробности, защото съвсем скоро ще й направя ревю. Получих я на 20-ти декември и от тогава не съм ползвала други сенки за очи...


 
 
Цветовете в тази палитра все едно са избирани специално за мен. Няма един, който да не ми харесва.
 
Пак в края на декември си взех и още един гланц от новата серия на Golden Rose (102). За него вече писах ето тук.
 
А пък заедно с палитрата дойде и бътър червилото на Revlon в цвят Strawberry Shortcake - страхотно бебешко розово. А и самата консистенция ми допадна - мека и супер лесна за носене. Харесва ми определено и съжалявам много, че така и не пуснаха тази серия в България...

 
А бътър червилото на Nyx, за което тотално бях изключила че ще получа, е в цвят Lollies. Цветът е еквивалент на матовото Hippie Chic, което пак е на Nyx и което аз обожавам, но ми идва малко сухо, така че сега ще ги съчетавам. Може би следващия ми пост ще бъде посветен на бътър червилата на Nyx, така че там ще съм по-подробна за тях.
 
В броя на списание Grazia миналия месец имаше подарък червило, което трябваше да е натурално розово, но си е бежово-кафяво поне на моите устни. И мирише ужасно, на стара козметика, разочарована съм.
 
Отново (за кой ли път) се изкуших с балсам за устни на Balea. Този път беше заради аромата на карамел, признавам си. Мирише на сладкиш, като действие почти го няма никакъв...
 
Купих си и универсален мини крем на Balea заради сладката опаковка. Мирише хубаво, мазничък е и попива трудно.


 
За пръв път си купувам душ гел на Ziaja, но беше изгоден и ухаеше чудесно. 500 мл за около 5 лв. Дано е добър и ми хареса.
 
Получих неочакван подарък от Bioderma - малка опаковка от любимата мицеларна вода. Нямам представа как са открили адреса ми, но им благодаря за изненадата.
 
Измиващият продукт за лице на Alverde в мини опаковка купувам за втори път - с хума е, което е добре за кожата на лицето. А и е удобна за път.
 
А тестера с парфюм на Chanel получих днес като подарък от магазин Sephora. Не съм имала техен парфюм и ще ми е интересно да видя дали ще ми хареса.
 
Кремовете ми за лице и очи свършиха и трябваше се насоча към подходящи за моята възраст продукти. Спрях се на комплекта от крема за лице и очи Vichy Idealia.
 

 
 
Цената за двата заедно беше 61,20 лв., но тъй като аз имам карта за отстъпка в аптеки Subra, реално платих 52 лв. Което мисля е цената само на крема за лице... Тепърва започвам да ги ползвам, ще споделя отзиви след време.
 
Възхитена съм от новата серия лакове на Golden Rose и затова си купих още два - сиво-люляков и пепеляво тъмно син. Втория не съм пробвала още, а за първия получих много комплименти.

 

 
 
И последно - резултата от днешната разходка с Кристин. Отдавна желани и накрая купени - руж на Catrice и червило Too Faced. Последвайте блога й, за да видите с какво се сдоби тя. А и не само за това, а просто защото и тя и блога й са супер!!!
 

 
Омръзна ми да слушам и Кристин и Мариета (страхотен човек и блогър/влогър) колко били хубави и пигментирани ружовете на Catrice. Не съм от желязо и накрая се предадох и си купих цвят 080 Sunrose Avenue за около 7 лв. Веднага си сложих от него и ми хареса колко естествено стои. Нямах в колекцията си такъв цвят, който да отива на всичко.
 
За десерт оставих червилото Too Faced La Creme. Избрах си цвят, който да нося всеки ден -  Marshmallow Bunny - нежно светло розово. Цената му е 39 лв. и може да се купи от магазини Sephora. Само ще кажа, че искам всеки един продукт на Too Faced!

 

И с тази разкошна гледка ви казвам чао!
 

40 коментара:

  1. Мерси за милите думи :* По-светлия лак на ГР е много хубав цвят. Ако не го забравя до март, ще те питам кой номер е хахаха
    Чакам за отзив за крема след като с Мариета се бяхме объркали :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти си ги заслужаваш! :* Ох, така казано, не знам как ще успеем :D А пък за крема, нямате грижи, ще ви излъжа, както вие мен !! хахахаха

      Изтриване
  2. Чудесен haul :)
    Хареках си червилото на Nyx, определено ще го потърся :)

    www.preslavasbeautydiary.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :)) аз за червилото на Nyx съм с малко смесени чувства...

      Изтриване
  3. Палитрата е част от любимците ми :D
    Червилата изглеждат прекрасни (особено това на Revlon - имам три от същата серия и много съжалявам, че не се предлагат в България, бих изкупила поне половината). Лакът на GR с номер 76 вече изпробвах и стои много нежно - неутрален, но интересен цвят.
    Чудни покупки <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)) имаме сходен вкус явно за декоративната козметика :)))

      Изтриване
  4. Покупките ти са много хубави! Душ гелите на Жая, особено този с шоколад, са страхотни :)) А това бебешко розово червило е супер сладко <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) не знаех, че има и с шоколад, но определено ми се иска да го пробвам :)

      Изтриване
  5. Страхотни покупки! Да си ги ползваш със здраве :)) А,от къде си купи Lorac Pro и на каква цена? Ще чакам ревюто на палитрата с нетърпение.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Палитрата ми я взе приятелка от Щатите и ми я прати. Цената й е около 42 долара.

      Изтриване
  6. Страхотни покупкиии! Обожавам палитрата на Lorac :)
    А червилото на Too Faced изглежда толкова прекрасно... как да не го иска човек..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) червилото все го гледах и не се решавах, но накрая не му устоях :)

      Изтриване
  7. Обожавам Too Faced - искам целия асортимент, ако може! :D
    Страхотни покупки. :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахаха, и аз искам да имам всичките им продукти, то един!

      Изтриване
  8. От червилата на Too Faced имам Cinnamon Kiss и Juicy Melons и ги обожавам :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз се чудих между моето и Juicy Melon и ми се струва, че някой ден и него ще си взема :)))

      Изтриване
  9. Уффф прииска ми се ново червило на Too Faced и Lorac Pro :Dd радвам се, че за крема на бяхме прави. Добро разминаване се получи надявам се ;) Приятно лип бътърите единствено не ми харесват, че свършват бързо. Ели беше казала, че това на Too Faced и прилича на тях, но аз на мисля така :) Въобще la creme е най -доброто мазно червило. Това на Ysl дори не е толкова добро, като действие. Това си е мое мнение, разбира се. Честитии и нали знаеш.. Много завиждам! �

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Знам, знам, и аз ти завиждам за палитрата на Stila и не само... Хм, и на мен не ми прилича на лип бътърите.. тепърва ще се опознаваме с него и ще мога да определя качествата му :)))

      Изтриване
  10. Чудесен подарък са ти напраили от Сефор. В интерес на истиата събирам средства точно за този парфм и съм убедена, че ще ти хареса. Чакаме отзиви за крема Vichy :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо, какво съвпадение значи :)) ще има отзиви, обещавам :))

      Изтриване
  11. Супер придобивки!Червилото Too Faced изглежда страхотно! :))

    ОтговорИзтриване
  12. Как се сдоби с палитрата на Lorac Pro? Доколкото знам ги продават само в Щатите.

    ОтговорИзтриване
  13. Меги, купих си и аз от мини измиващия крем на алверде с хума, обаче забелязах че точно отгоре на опаковката показва 2014, при теб така ли е, не знам дали е с изтекъл срок на годност или тогава е правен..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нее, моят е валиден до 2016-та... ако пазиш касовата бележка, отиди да ти го сменят.

      Изтриване
  14. Балсамчето на балеа изобщо ли не хидратира? Жалко за хубавия аромат....прекрасна публикация :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Ами не хидратира особено... но пък мирише на бисквитки и аз си го ползвам :)

      Изтриване
  15. Наистина прекрасна публикация :)червилата на Too Faced отдавна ги заглеждам "_

    ОтговорИзтриване
  16. Кремът на Виши не ме очарова особено. Ползвала съм го преди доста време(още като излезе на пазара). Помня само , че хубаво миришеше. А червилото на Ревлон ми изглежда коралово...подобно на старата серия на Мис Спорти, 59-ти номер, което вече го няма :( Толкова много го харесвах!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За крема за лице ли говориш? Аз много малко съм го ползвала до момента... но този за очи е убиец! :) на Мис Спорти и аз се сещам, че имаше много симпатични цветове...

      Изтриване
  17. Разкошни неща, особено леко завиждам за палитрата на Лорак, защото страшно я искам! Също няма и да откажа една подобна блогър разходка, но за съжаление не съм в България и няма как =(

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...