събота, 31 януари 2015 г.

Любими продукти - Януари 2015

Здравейте!


В последния ден на Януари реших да споделя любимите си продукти за месеца. Струват ми се по-малко от обичайното, затова ме гложди мисълта, че има един два забравени. Но пък щом съм ги забравила за поста, това значи че не са ми били наистина кой знае колко любими...

С чиста съвест ви показвам любимците си...


Най-вляво е крема ми за очи Vichy Idealia. Много исках да го пробвам и сега съм изключително доволна, че ми допадна и дори надмина очакванията ми. Мисля да напиша пост за него с повече подробности. Като цяло ми е достатъчно хидратиращ, попива бързо и се бори с първите бръчки в нежната зона на очите. 



Expert Face четката на Real Techniques започнах да използвам за фдт случайно, когато тази на Eco Tools беше мръсна. И от тогава нанасям само и единствено с нея фдт-а си. Преди я използвах за контуриране, но така по ми допада. Става много бързо и безупречно.

За крема за тяло с къпини на Yves Rocher споменах в предишната си публикация. Харесва ми, има приятна и нежна консистенция и ухае чудесно. 

По незнайни причини все отлагах покупката на руж на Catrice... Aaaa, сетих се за причините - имам над 10 ружа и определено не ми трябваха още. Но, най-накрая се предадох и 080 Sunrose Avenue придаваше естествена руменина на бузите ми през последния месец. Това е може би най-универсалния цвят руж, който притежавам. Стои естествено и отива на всеки грим. 



Друг продукт, който стои много естествено, само че този път на устните, е гланца от серията Luxe на Avon. Моят е в нюанс Romantic Rose, но не е розов, а по-скоро нюд. Блестящ и правещ устните сочни, но същевременно е доста лепкав и леко изсушаващ. Въпреки недостатъците му обаче, го използвах доста често и ми харесваше. Дори в момента е в несесера с гримовете ми в чантата. 

А червилото, което плени сърцето ми, е Marshmallow Bunny на Too Faced


Нежно светло бебешко розово червило с кремообразна формула. Врязва ми се обаче в линиите по устните и по някое време се образува онази досадна черта на долната устна. И отново, въпреки недостатъците, това червило ми е изключително любимо, защото е приятно за носене и е едно от малкото розови, които смятам, че ми отиват. 

Collection 2000 Longlasting Perfection е коректор, който се оказа прекалено светъл за мен. Затова го използвах над друг коректор с цел да озари зоната под очите ми. Страхотен е! Има приятна текстура, нито твърде течна, нито пък суха. А и не се врязва във фините линии. 

Единствените сенки, които ползвам от месец и половина насам, са от палитрата Lorac Pro



За нея също мога да отбележа един досаден недостатък и той е, че сенките са прашливи, но решавам проблема като първо си направя грима на очите и после този на лицето. Странно е това, защото всички казват за тези сенки, че са мазни. Моите не са чак толкова мазни, особено светлите цветове. Но пък каква пигментация, цвят и качество имат сенките в тази палитра... Толкова комплименти за грима на очите ми получавам откакто ползвам Lorac Pro. Не напразно това е една иконична палитра. Да не казвам голяма дума, но може би това ще се окаже най-хубавата палитра, която притежавам. Добре де, да речем че си дели първото място с шоколадовата на Too Faced. 

С тази пролет навън (без последните дни) нямам желание да слагам тъмни цветове на ноктите си. Точно затова любимия ми лак за месеца е пролетния или Лалето, както аз го наричам, Essie Splash of Grenadine



Tова бяха всички мои любимци за изминалия месец. А вашите кои са? 

16 коментара:

  1. Искам ги всичките! Без ружа, защото го имам :) Страхотни любимци Меги ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз знам отсега, че искам твоите любимци, дори преди да съм ги видяла <3

      Изтриване
  2. Имаш ли снимка на лака, но върху нокти? Малко съм се зарибила по Essie и си търся хубав розов лак. Чудесни нещица особено палитрата! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За съжаление нямам снимка с лака на ноктите ми, но обещавам скоро да направя :))

      Изтриване
  3. Можеш ли да заснемеш гланца върху ръката или устните? Много ми харесва публикацията ти:)

    ОтговорИзтриване
  4. Всякакви красоти! Палитрата е прекрасна, червилото и лака също и този руж трябва да се пробва. :))

    ОтговорИзтриване
  5. Оооо, този бонбонен лак и това червило <3 страхотни са :))
    www.dilyanatabakova.com

    ОтговорИзтриване
  6. от къде си все коректора на collection и палитрата от sephora ли е, защото всеки път като отида и попитам я нямат

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Коректора е от Ирландия, а палитрата не се продава в България за съжаление, моята е от Америка...

      Изтриване
  7. И все пак, ако трябва да избереш едно от двете първи за теб палитри, коя би била? :)

    ОтговорИзтриване
  8. Палитрата е божествена, аз съвсем наскоро се сдобих с Lorac Unzipped и е невероятна, вече искам и Pro :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...