четвъртък, 1 януари 2015 г.

Essie Summit of Style

Здравейте и Честита Нова Година!

Пожелавам ви да сте здрави, щастливи и много успешни през новата 2015-та! Нека само хубави и позитивни неща се случват, за да бъдем усмихнати и радостни!
В този дух аз започвам новата година с много позитивен пост за един мой любим продукт - лака за нокти Essie Summit of Style. Не че вече не съм го споменавала доста пъти, но просто много искам да му отделя цял пост.
Той е от последната колекция, която заредиха по нашите магазини и редовната му цена е 15,49 лв.
Това, което прави този лак толкова специален и което за мен не е никак типично, е глитъра. Никак не си падам по такъв тип лакове, но този ме вдъхновява и го обожавам. Признавам си, че ако не го бях видяла на ноктите на една бюти влогърка, никога нямаше да го купя. Което щеше да е много жалко, защото за мен това е лака на 2014-та.
Всъщност няма нужда от много обяснения, просто ще ви го покажа и сами ще се убедите защо съм толкова въодушевена.

С две думи това е безцветен лак с множество блестящи парченца в цвят старо злато/бронз. За разлика от други подобни лакове, в този глитърите са много и са на гъсто, тоест преспокойно можете да покриете целия си нокът с тях. Това не е брокат, а едри парченца, които са плоски.

Аз досега не съм ползвала лака самостоятелно, а винаги го слагам над друг лак с цвят. Стои добре както на един нокът за акцент, така и на всичките нокти, даже смятам че тогава ефекта е дори по-хубав.




Четката е най-обикновена и с нея частиците се нанасят лесно и остават на нокътя.
Лакът съхне бързо и според мен дори няма нужда от топ лак над него.

Частиците малко се закачат за дрехите, но това е само докато се слегнат, след това няма проблем. Пък и аз все пак си ползвам топ лак, който малко или много ги запечатва на мястото им.
Ето две от любимите ми комбинации с този лак - на всички нокти по цялата плочка с тъмен лак отдолу и със сив лак и блясъка само по края (малко прилича на тип френски маникюр).





Този лак е много зарибяващ и пристрастяващ и колкото повече го ползвам толкова повече искам да съм с него.

Има един недостатък и той е, че се маха мнооого трудно. Не знам дали ноктите са ви боляли някога, но след като изчегъртам този лак, на моите им се случва точно това.

P.S. И тук имам един жокер за вас. Аз го открих съвсем случайно. Предполагам повечето от вас ползват така обичания зелен маслен лакочистител на Lilly. Аз също, защото качествата му са безспорни. Но!!! Essie Summit of Style всъщност се маха в пъти по-лесно с най-обикновен лакочистител с ацетон, Forte например. Имайте го предвид, гарантирам, че с него този лак се сваля по-лесно и бързо.




С тази красота в шишенце, която естествено на живо е още по-прелестна, ви пожелавам много блестящи мигове през новата година!!!

11 коментара:

  1. Красота! Вече почти не нося лакове, а пък глитърни не съм пипвала от повече от година, но май днес се чувствам изкушена да си намажа нещо подобно по ноктите.

    Весели празници ти желая! ^^

    ОтговорИзтриване
  2. Ужасно е красив! Влюбих се в него още първия път, когато ни го показа, страхотен е! Честита нова година :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотен продукт!! Определено ми грабна окото веднага.

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ти, че сподели за този глитър! Търсих го, намерих го, купих го и съм влюбена! Разкошен е!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Йееее!!! Aз преминах границата на влюбване, вече съм на вълна пристрастяване :)))

      Изтриване
  5. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотен.Влюбена съммм
    www.stylish-predator.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...