понеделник, 5 януари 2015 г.

NEW! Golden Rose Color Sensation Lipgloss

Здравейте!

Щом прочетох в един пост на Кристин, че има нови гланцове на Golden Rose, изтичах да ги разгледам и да си взема един. Ясно е, че аз съм маниак на тема продукти за устни, но в последните месеци замених червилата и чъбитата с гланцове за устни. Затова за мен беше добре дошла новината за новите Golden Rose Color Sensation Lipgloss

Не знам дали има друг такъв луд като мен, който да стои 20 минути (може и повече да са били), за да си избере цвят от шанда на Golden Rose в мола. Гледах ги, суочвах ги, гледах си, мислих все едно от това зависи живота ми. Но дявол да ги вземе, всичките изглеждаха добре!!!

И накрая се спрях на номер 116 - прасковено с блестящи златни частици. Исках такъв цвят, който да стои добре над нюд червила. 




Цената на гланцовете е 4,99 лв. за количество 5,6 мл. 

Срокът на годност е 18 месеца.

Забелязах, че има три типа Golden Rose Color Sensation Lipgloss - кремообразни без блестящи частици и повече цвят, полупрозрачни с лек цвят и блестящи частици *какъвто е моя*, и перлени. 

Моят избор не лепне, но е траен и има разкошен 3D блясък. Цветът се доближава до този на моите устни и просто леко го подчертава. А над нюд червило е дори още по-прекрасен. 

Нанася се лесно, защото е като масло. А и апликатора се огъва леко за по-голямо удобство. 


Опаковката е пластмасова, но толкова стабилна, все едно е стъклена. Същевременно е лека и удобна за носене в чантата. Според мен Golden Rose имат огромен напредък не само в качеството на продуктите си, но и във външния им вид. 

Блясъкът е това, което прави този гланц толкова хубав в моите очи. 


Golden Rose Color Sensation Lipgloss малко ми напомня на другите техни гланцове Pearl Gloss Lipgloss, но тези са по-леки като консистенция, не са толкова гъсти и според мен са по-подходящи за ежедневието. Номер 116 например ми прилича повече на Revlon Colorburst в цвят Peony. 

И понеже номер 116 много ми хареса, реших наскоро да си избера още един цвят. Затова сега имам и перления номер 102, който пък съвсем е 3D гланц. 


102 е светло розов, перлен и пак с безброй блестящи частици. Малко по-различни са като ефект, но консистенцията е все така мека като масло. 

Тези гланцове имат лек, едва доловим сладък аромат. 




По традиция сега докато пиша поста съм и с двата гланца :))) и ми е супер комфортно! 

Препоръчвам ги защото са добри и ефектни, но същевременно евтини. Вече получих няколко комплимента докато бях с номер 116... 

8 коментара:

  1. Отговори
    1. Според мен Golden Rose много си ъпгрейднаха продуктите във всяко едно отношение :)

      Изтриване
  2. Прасковения изглежда страхотно! Веднага щях да изприпкам да го взема ако не бях зарината в продукти за устни :/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не се заривай, че после ще се чудиш какво да ги правиш :))

      Изтриване
  3. Браво на марката, наистина взеха много хубави продукти да правят и червила та им от серията велвет ако не се лъжа, супер. Хареса ми 116 ще се опитам да ги намеря и да видя останалите им нюанси.
    Чудесно ревю!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Да, червилата им от велвет серията са върха!

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...