понеделник, 19 януари 2015 г.

Nyx Butter Lipsticks

Здравейте!

След страхотните бътър глосове, Nyx пуснаха и бътър червила. Аз по стечение на обстоятелствата се сдобих с цели два цвята от тях. Отначало ги нямаше при нас, после ги пуснаха в българския сайт на NYX, а малко след това и по магазините, където се предлага марката - Златна Рибка и Debenhams (Bulgaria mall).



Цената е 14,95 лв., което не е никак малко за червило.

Има избор от цветове, но сякаш голяма част от тях са доста светли. Тоест ако искате нюд червило например, със сигурност ще може да си изберете, защото има доста такива.



Това, което ми направи впечатление веднага, е че тези червила са много тебеширени. Да, кремообразни са, лесно се нанасят, но изглеждат леко неестествено на устните. Аз например не се харесвам само с Bit of Honey, трябва задължително над него да сложа гланц. Цветът е светъл нюд, леко прасковен.



Lollies пък се припокрива с матовото Hippie Chic пак на Nyx. Абсолютно еднакъв цвят, само по формула се различават.  И понеже бътър червилата са по-лесни и приятни за носене, нанасям от него над Hippie Chic, защото то пък ми е прекалено сухо.




Чудих се много на кои други червила приличат... Всъщност бях почти убедена, че ще са като Maybelline Color Whisper но са различни. Вторите са наистина като масло, с лек цвят и много приятни за носене. Докато тези на Nyx на мен ми идват леко изсушаващи и твърде тебеширени, поне двата цвята, които имам аз...Пак са кремообразни, но не така приятни за носене, а и се врязват в линиите по устните...

Цветовете не са кой знае колко пигментирани, но придават цвят на устните.

Не са лоши, но сякаш не са моите червила. Или може би имах по-високи очаквания...

Вие пробвахте ли ги? Как ви се струват? При мен не беше любов от пръв поглед, ама знае ли човек какво ще стане по-нататък..

10 коментара:

  1. На мен червилата ми харесват, не съм забелязала да ми изсушават устните, но пък винаги слагам глос отгоре.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мен ми харесват, но имат някои недостатъци, за които няма как да си затворя очите...

      Изтриване
  2. От много време им се точа на тези червила, трябва да ги пробвам вече :)
    Меги, поканих те на разговор за женствеността тук:
    Поканила съм те на разговор, виж повече тук:
    http://mykaleidoscopeeyes.blogspot.com/2015/01/blog-post.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Обещавам да пиша за това, когато ме навести музата... :))

      Изтриване
  3. цветовете изглеждат толкова хубаво на суочовете, но това за врязването в линиите си е неприятно...хвърлила съм око на матовите им течни червила и се чудя дали и те ще са така? прави ми впечатление, че цените им в БГ са чувствително по-високи отколкото на амерканската версия на сайта им :/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Матовите им течни червила за мен са пълно разочарование.. цвета, който имам аз, става на парцали на устните ми... пълен провал са...

      Изтриване
    2. хм, значи май ще ги пропусна..аз си представях нещо като тези на Bourjois

      Изтриване
    3. На мен не ми приличат на тях, поне не и като усещане на устните... но пък много момичета ги харесват, доста е субективно...

      Изтриване
  4. Ще пробвам със сигурност някой по-тъмен цвят, защото не нося нюд.... Но като стана дума за матовите червила, имам Мерло и го обожавам, нямам проблеми с нанасянето и е супееееер!!! Препоръчвам Софт мат лип крем, имам 2 и са страшно приятни на устните въпреки факта, че са матови!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...