събота, 7 февруари 2015 г.

Празни опаковки #1

Здравейте!

Започвам новия месец на чисто, или иначе казано изхвърлям празните опаковки. Последната ми публикация по темата е от преди почти три месеца. Но както нямах нито една празна опаковка, изведнъж се натрупаха доста. И понеже се мотая с правенето на този пост, направих снимките за него и след това изхабих още 5 продукта. Ми така е, като няма няма, а като има, има много.


Започвам с любимия ми продукт за измиване на лицето - Clinique Rinse-off Foaming Cleanser. Би трябвало да сте чували милион пъти за него, много го хвалих, но има защо. Вижте повече в поста за него. Отдавна го изхабих, но след това отрязах опаковката и доизползвах това, което беше останало от него, и то доста пестеливо, защото не исках никога да свършва.
Друг много любим мой продукт, който виждате на снимката, е мицеларната вода на La Roche-Posay. И за нея имам отделен пост. Най-обичаната от мен мицеларна вода. Използвам втора опаковка от нея към момента.
Шампоанът за обем на John Frieda е също много харесван от мен продукт, но за съжаление след третата опаковка косата ми привикна към него и вече действието не е същото. Но определено ще си го купя пак, просто ще е по-нататък.
Знаете, че обожавам душ геловете на Dove, това е поредната празна опаковка.
За пяната за вана с коледен аромат (gingerbread) от Avon нямам добри впечатления. Главно заради изкуствения аромат...
И още един душ гел, този път от Refan с бразилски орех. Имаше перлена на цвят консистенция, ухаеше супер и ми е абсолютен фаворит.


Спиралата They're Real на Benefit не е за мен. В началото беше твърде течна и ми слепваше миглите, после беше ок, даже в един момент ми хареса много, и след това изсъхна...
Масленият лакочистител в зелената опаковка на Lilly е must have за мен. Моите нокти не могат без него. Само веднъж съм му изневерила с друг и то защото не се справи лесно с махането на броката от ноктите ми. Иначе е просто блестящ!
Nivea Powder Touch  против изпотяване ползвам редовно и ми харесва. Винаги обаче пробвам различни аромати и марки.
La Roche-Posay Effaclar Duo +  не ми хареса, защото не оправда очакванията ми. Точно когато имах нужда кожата ми да бъде чиста и без несъвършенства, този крем се изложи. Ползвах го месеци наред без никакъв резултат...
Маските за лице от Avon ми допадат много. Поредната изхабена е Planet Spa Turkish Thermal Baths rhassoul clay face mask. Прави кожата ми мека и чиста.
Спиралата Maybelline The Colossal Go Extreme Volume ми беше любима, докато не пробвах Better Than Sex на Too Faced...


Още само два душ гела - с маслини на Palmolive и с къпини на Yves Rocher. И двата ми допадат, но този на Palmolive май ще отнеме челното място от Dove. Страхотен, чак неочаквано добър и аромата се задържа на кожата за дълго...
Изхабих най-накрая първата опаковка на сухия шампоан Schauma. Рядко го ползвах, но пък такава добра работа ми вършеше. Обаче мисля да пробвам и други марки.

Кремът за очи, който винаги ми е бил любим - Bioderma Sensibio Eye също отива в кошчето, защото нищо не остана от него. Обожавам го, но вече преминах на по-подходящ за кожата ми крем за очи. 
И последно - мини опаковката от серума за лице Bioderma Hydrabio Serum. Хареса ми, но сега си имам друг крем за лице, който като се познавам, ще ми стигне за година...

Това е засега, доволна съм от количеството изразходени продукти...

4 коментара:

  1. И аз много харесвам маските от серията Planet Spa на Avon. Имам 3-4 вкъщи :)
    Душ-гелът на Yves Rocher мирише много хубаво. Жалко, че ароматът остава само в банята. По кожата не се усеща изобщо :( В момента ползвам душ-ексфолианта от същата серия. Серумът на Bioderma Hydrabio serum е много хубав. И аз имам мострата. Допада ми много! Може да си купя пълния размер.
    Скоро ще пробвам и душ-геловете на Рефан, както и лакочистителя на Лили.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Жалко наистина, че аромата не се задържа.. но пък маслото за тяло от същата серия ухае с часове :))

      Изтриване
  2. И аз много харесвам душ-геловете на Dove и този на Refan. Май ще взема да пробвам вече и тези на Palmolive. Моето мнение за La-roche posay съвпада -мицеларната вода ми е много любима,а Effaclar duo-то..пълно разочарование. .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвай наистина този с маслина на Palmolive, ще ти хареса.. явно имаме сходен вкус :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...