вторник, 17 февруари 2015 г.

Avon LUXE Couture Creme Lipgloss - Romantic Rose

Здравейте!

В поста с любимите ми продукти за януари присъстваше и гланц от серията LUXE на Avon. Това е първия продукт, който пробвам от тази колекция. Според името тя трябва да е луксозна, съответно е и по-скъпа. За другите неща не знам, но този гланц е с доста по-добро качество от другите гланцове на марката.

Реалната цена на Avon LUXE Couture Creme Lipgloss е 17 лв., но почти винаги може да се намери на промоция. Аз си го взех за около 8 лв.


Цветът е светло розов, почти прозрачен и има дребни блестящи частици. Аз си го възприемам като нюд гланц.  Нося го почти винаги над NYX Matte Bit of Honey. Но и самостоятелно нанесен пак ми допада.

Доста е лепкав и има гъста консистенция. Точи се като карамел. Затова аз лично гледам да не прекалявам с количеството. Иначе после не стои никак добре.

Има остър и натрапчив аромат, който аз не харесвам. Добре че не е много силен.

Винаги съм го казвала за лепкавите гланцове, ще се повторя и сега - трайни са, много при това.


Има стъклен 3D ефект на моите устни. Аз го използвам от вече 2 месеца постоянно и ми допада как изглежда.

Има все пак и един недостатък и той е, че ако говоря по-продължително, се образува онази досадна бяла линия на долната устна. Не винаги, но доста често. И затова ми се налага да преглеждам положението от време на време. Което на мен ми е досадно, защото обичам да се гримирам и да знам, че всичко е както трябва.


Най-голямото му предимство е, че прави устните да изглеждат сочни и съм убедена, че дори момичета с по-тънки устни биха били доволни от Avon LUXE Couture Creme Lipgloss.

Луксозен не знам дали да го нарека, защото нямам кой знае колко други скъпи гланцове и не мога да преценя. Смятам обаче, че реалната му цена е прекалено завишена.

Иначе цвета Romantic Rose е в точно мой стил, неутрален и отива на всеки грим и облекло. По принцип всеки ден си сменям продуктите за устни в несесера с гримове за чантата, но този гланц си е постоянен обитател в него.

Чудя се дали да не пробвам още нещо от серията LUXE на Avon. Вие бихте ли ми препоръчали нешо от нея? 

7 коментара:

  1. Имам бронзиращата пудра и е много хубава! :) Като какао, покрито със златен тюл :) Само да се науча да се контурирам :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хм, звучи чудесно този бронзър.. само да нямах още 5 в колекцията си :D

      Изтриване
  2. Много красив цвят и ревюто звучи много обещаващо! Аз лично не съм пробвала нищо от Luxe серията на Avon, но май скоро и това ще се случи. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Изглежда много добре гланцът! :)) Oт серията LUXE лично аз съм много доволна от коректора, вече съм на трета опаковка. Заслужава си парите!
    Поздрави :))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...