понеделник, 9 февруари 2015 г.

Max Factor Eye Luminizer Brightener - моето мнение

Здравейте!


Не знам дали още помните, но преди време бях обсебена от фдт-а Skin Luminizer нa Max Factor. Любопитството ми надделя и реших да пробвам и коректора от същата серия. Имам и съм имала много коректори и макар да съм открила някои почти перфектни, обичам да пробвам и други. И така започна историята ми с Max Factor Eye Luminizer Brightener в нюанс Fair.

Цената му мисля е 13,99 лв. Количеството е доста, а и самия продукт е икономичен, така че според мен си оправдава цената.

Опаковката е същата като на фон дьо тен-а, пластмасова, има си и помпичка, което си е удобство. Аз лично гледам леко да натискам помпичката, за да не излиза прекалено много продукт.


Консистенцията е по-гъста отколкото очаквах. Адски мека е и се разнася много лесно в зоната под очите.

Не се врязва в линиите под очите, или поне не много. Но аз така или иначе рядко нося този коректор самостоятелно, винаги слагам друг над него и след това фиксирам с безцветна пудра.

А защо ми е нужно да ползвам друг коректор заедно с този обяснявам веднага -  не ми е достатъчен, нито прикрива тъмните ми кръгове, нито озарява зоната под очите. Забелязах, че озаряващите частици, които има във фдт-а, в коректора липсват. И предполагам заради това го няма и озаряващия ефект, или иначе казано името на продукта.

Предполагам стана ясно, че съм разочарована. И как няма да не съм като двете най-важни качества в коректора за мен липсват - да ми прикрие тъмните кръгове и да озари/събуди зоната под очите.

Ползвам го едва ли не като база под любимия ми Collection 2000, който пък самостоятелно ми е прекалено светъл.


Още нещо, Max Factor Eye Luminizer Brightener се предлага в едва два нюанса. Моят цвят е прасковен, но в никакъв случай достатъчно светъл, поне не и за моята кожа. Има лека до средна покривност.

Според мен ако ги имаше онези блестящи частици от фон дьо тен-а, положението щеше да е напълно различно.

 На вас допадна ли ви?

4 коментара:

  1. Описала си го много точно с една единствена думичка - недостатъчен :)) И при мен не покрива сенките и не озарява колкото ми се иска.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно не съм сама в това... в един момент реших, че нещо проблема е в мен...

      Изтриване
  2. Благодаря, че ми спести една излишна покупка.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...