неделя, 15 март 2015 г.

Празни опаковки №2

Здравейте!

Мислех си да правя постове с празни опаковки веднъж на няколко месеца, но те пък взеха че се събраха по-бързо от очакваното. Така че няма да чакам повече, ами направо ви ги показвам.



Термалната вода на Avene имам от 2 години и чак сега я изхабих по простата причина, че за мен не е продукт от първа необходимост. Не виждам да дава кой знае какво на кожата ми, освен да речем леко успокоение на раздразнени зони. Ползвах я предимно след епилация на краката.. скучна работа, знам...

Шампоан на Dove за увредена коса и против косопад.. хубав шампоан, но не е нищо особено. Марката обаче ме заинтригува и може да си купя някой друг вид...

Душ гел Ziaja с арганово олио - по-високи очаквания имах, но те не се оправдаха.. Ароматът не е нищо кой знае какво, ефекта от самия продукт също... няма да го купя отново.

Душ гел с маслина Palmolive - обожавам го! Има траен и адски приятен аромат, нужно е малко количество от него и е изгоден. Ще си купувам още много от него. 

Дезодорантът на Rexona използвам редовно и харесвам. Има "да" от мен...

Bilka Rosa Damascena Face Wash e добър продукт за измиване на лицето. Има впечатляващ моите сетива странен аромат. Като качества е добър, но не и превъзходен продукт. Дразни ме само, че е толкова течен. Не мисля да го купувам пак, поне засега...

Head & Shoulders Thick and Strong е шампоан, който наистина прави косата да изглежда по-гъста, отколкото е и придава обем. Колко я заздравява обаче не съм сигурна. 

Nivea Powder Touch е стик против изпотяване, който ползвам редовно и харесвам. 

Спиралата Maybelline The Falsies харесвам когато поизсъхне. Не мисля, че има друга спирала, която да прави миглите ми толкова дълги... Купувала съм я доста пъти и ще продължавам. 

Съжалявам, че изхабих парфюма Cat Deluxe на Naomi Campbell. Любим ми е и обичах да се пръскам с него. Сега ще трябва да го купувам пак. 

Олиото за сухи краища на косата от Avon е мой верен приятел още откакто бях тийнейджърка и за моя голяма изненада не са му развалили формулата. Прави разресването лесно и приятно. 

Кремът за тяло с къпина от Yves Rocher е един от малкото, които съм използвала докрай. Обикновено не съм редовна в мазането с тях и ги използвам броени пъти. Но в този имаше нещо магическо, което ми действаше супер и като действие и аромат. 

Балсамите за устни на Nivea ги харесвам почти всичките, но този с мед и мляко ми беше идеален за зимата. Мазен и с приятно ухание, как да не се чувстват добре устните ми с него?!

Това беше поредната порция празни опаковки. 

Приятна нова седмица от мен! 

4 коментара:

  1. Като цяло продуктите на Ziaja ми харесват много.Само че за душ-гела и аз останах с такова впечатление от една мостра и за сега се отказах да си взимам цяла опаковка.Иначе от лосиони и балсами за тяло имам само добри впечатления.Много хубава статия :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съвпада ни мнението значи... Кои техни продукти си ползвала и ти харесват?

      Изтриване
  2. Олиото за коса на Avon и на мен ми е любимец от вечни времена :D Особено ароматът му! <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дааа, как съм забравила да спомена колко ми допада аромата!! :))

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...