събота, 21 март 2015 г.

Любимите ми сини лакове 2015

Здравейте!

Винаги съм обичала синия цвят на ноктите си. Наскоро един лак в тази гама ме вдъхнови да направя пост с любимите ми сини лакове. И ако успеете да познаете кой е той, може и да имате възможността да го притежавате... (останете до края на поста за повече информация). 



Те са 5 на брой, всичките на бюджетна цена и лесно откриваеми (без този на Kiko). 


1. L'Oreal Color Riche - 858 Ocean Porcelaine



Много светло син лак с бяла основа, който е в любимата ми пастелна гама. Като цяло аз съм почитател на бели лакове с лек и едва загатнат втори цвят. Толкова е нежен и свеж. Жалко само, че не е никак траен - максимума му е 3 дни. Въпреки това за мен този лак значи пролет - тоест харесва ми. 


2. Rimmel 60 seconds - 853 Pillow Talk 



Небесно син лак с перлен завършек от серията лакове на Рита Ора за Rimmel. Никога нямаше да предизвика интереса ми ако не го бях видяла на нотите на Кристин и Мариета. Всъщност перлените частици почти не си личат на ноктите, но пък им придават разкошен блясък, 


3. Rimmel 60 Seconds - 503 Mind The Gap, Victoria



Последната ми лакове придобивка, която нямаше да имам никога, ако не я бях видяла на ноктите на една колежка. (да, очевидно щом става дума за лакове съм Copy Cat). В този лак има нещо много особено и привличащо окото. Установих, че прави впечатление на хората покрай мен. Не знам дали според вас е така, но аз виждам лилава нотка в това синьо. Този лак е различен и необичаен. Обожавам го. 


4. Flormar 430 



Кобалтово син лак, който видях в един пост на Ида и още на другия ден беше мой. Това е моят син лак за лятото. Напомня ми на море и ваканция. Също доста необичаен цвят, който се забелязва отдалече. За разлика от останалите 4 лака, на този четката му е обикновена, а не широка и плоска, но това съвсем не значи, че не е лесна и удобна за нанасяне. 


5. Kiko Quick Dry 831 



Кралско син лак, който на снимките не излиза реално, на живо е по-тъмен. Наистина съхне бързо, но за жалост не е траен. Това пък е зимният ми син лак. Обожавам този цвят, имам доста дрехи в него, както и зимно яке. 


Всичките си ги харесвам, но има един, който е заел първо място в моето сърце. Опитайте се да познаете кой е той тук долу в коментарите или във фейсбук страницата на блога. На 1-ви април съвсем не на шега ще избера някой от позналите на случаен принцип и ще му изпратя любимия си син лак. Пожелавам ви успех!!!

Чао!

12 коментара:

  1. Лакът на Kiko е прекрасен!

    ОтговорИзтриване
  2. Аз съм за номер 3,че е любимия ти , който е твоя находка, нооо.. искам да ми пратиш Кико :дд Разкошни са! <33
    Иначе и аз обожавам сините лакове. Миналото лято ми се проми мозъка с тези сини нюанси :))

    ОтговорИзтриване
  3. Много забавна идея за игра, браво! Според мен любимия ти е номер 3, или поне на мен би ми бил любим :) Аз даже го търсих тук, но не мога да го намеря за съжаление до момента. Иначе имам тези на Флормар и на Кико, спомням си как ми писа за Флормарския тогава :), а на Кико наистина не е траен за съжаление, не знам защо, имам и други от тази серия и са си ок.

    ОтговорИзтриване
  4. Всички много ми харесват! Особено този на Flormar.. В момента точно такива цветове ми се носят, ще си го запиша и ще си го купя ако го намеря. Тъкмо се бях зарекла, че повече сини лакове не ми трябват и ти ме изкуши отново!

    ОтговорИзтриване
  5. Номер 3 те вдъхнови :)
    Много добре ти стои син лак. Аз по-често посягам към розови лакове и много рядко нося моя Pillow Talk. Благодаря, че ме подсети да го събудя от зимния му сън :)

    ОтговорИзтриване
  6. Толкова рядко посягам към сини лакове, а този пост е вдъхновяващ да променя това, хаха. Иначе аз залагам на номер три <3

    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване
  7. Всичките са страхотни! Аз залагам на светло сините нюанси през пролетта, а на тъмните- през лятото. В момента издирвам подходящ светъл пастелен нюанс и се заглеждам по rimmel-ския 853 Pillow Talk , но и този на Loreal много ми хареса как стои на твоите нокти.
    Определено виновникът за този пост- N3 също много ме заинтригува :)

    ОтговорИзтриване
  8. Аз мисля, че любимият ти е номер 4.. или поне на мен ми хареса най-много! :))

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотна селекция! На мен най-много ми допада този на Кико, но твоят любиец смятам, че е номер 3 :))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...