неделя, 29 март 2015 г.

Любими продукти - март 2015

Здравейте!

Не правих пост с любими продукти за миналия месец, но тогава все ползвах същите неща от януарските фаворити. Сега обаче имам някои нови неща, които ми допадат и искам да ги споделя с вас. За почти всичките неща мога да кажа, че имат по някой и друг минус, но пък наистина са хубави и са ми любими. 


Ще започна с червилото на Catrice, за което писах тук. Колкото ми е любимо заради цвета и формулата, толкова ми е разочарование заради това, че се разпадна. Последният път, когато се опитах да си сложа от него, то излезе цялото от гилзата. Да, меко и кремообразно е, но е абсолютно недопустимо за мен да платя за нещо, което ще се разпадне. Както и да е, набутах го обратно, сложих го в хладилника и днес като го извадих за снимките, беше ок. Включвам го все пак в поста, защото до този момент го ползвах постоянно и много ми харесваше. Дори за по-малко от месец го преполових. 

Другият ми любим продукт за устни все още е гланца от новата серията на Golden Rose с номер 116. И за него съм писала тук, а и вече е бил в пост с любимци, така че няма да се повтарям. Нося го постоянно. 

Знам, че палитрата ми Lorac Pro присъстваше в последния ми пост с любимци, но трябва да я спомена пак, и по-конкретно любимия ми цвят от нея - Light Bronze. Обожавам това светло златно, което съчетавам и ползвам редовно в комбинация с молива в подобен цвят Rimmel Scandaleyes 002 Bulletproof Beige. Разкошен е, с много мека и лесна за нанасяне консистенция, като пастел е. 


Преди няколко месеца си бях взела комплект от няколко мини продукта на Too Faced. Сред тях е и базата за грим Primed and Poreless. Толкова малка опаковка, а колко време я ползвам! Страшно икономичен продукт, който по консистенция напомня за базата на Benefit, но като качества я превъзхожда. Прикрива доколкото може порите, спомага за лесното нанасяне на фдт-на и най-вече удължава трайността му. 

Относно грижата за кожата, имам цели три продукта (знаете, че не си падам много по бялата козметика). 


Clarins Gente Foaming Cleanser замени така любимия ми гел-крем на Clinique.Почти двойници са като действие. Този на снимката има бяла гъста кремообразна консистенция, която се пени и измива страшно добре, дори до скърцане. Бях решила, че ми изсушава кожата малко, но мисля че трябва да виня друг продукт за това. В процес на установяване на това съм.

А пък за хидтратация на лицето много харесвам крема Vichy Idealia. Има нежна, копринена консистенция, която попива сравнително бързо и действа на кожата ми идеално, като я подхранва. 


За маските за лице на Apivita съм чувала толкова много добри отзиви, че бях длъжна да пробвам някоя. Особено щом ги намерих за 6,50 лв. в аптеки Ремедиум. Избрах си почистваща с розов клей. Пакетчето на снимката ми е второто, а първото ползвах 3 пъти и имам за още веднъж. Почиства кожата идеално и я прави мека като бебешко дупе. 

Тестерчето с парфюм най-вдясно на снимката е Chanel Chance в розовия вариант. Ухае много нежно и женствено, но същевременно аромата е лек и свеж. Получих комплименти, когато бях с този парфюм и някак го чувствам подходящ за мен, така че ще си го купя. 

Пастелно жълтия лак на L'Oreal 850 Lemon Merengue имам от миналата година и все още го обожавам. Ето какво съм писала за него миналата пролет. Единственият му минус е, че на моите нокти издържа едва 2-3 дни без поражения. 


А най-любимия ми син лак (това е скрит жокер!) в момента е Rimmel 60 Seconds Mind The Gap, Victoria. Ще пиша за него веднага щом успея да го снимам успешно на ноктите си. За повече информация, посетете поста ми със сини лакове, където ще попаднете на една малка игра.

Ще ми бъде интересно да разбера кои бяха вашите любимци през март?

До скоро!

4 коментара:

  1. Ах, тази палитра бе, голяма красота е <3

    ОтговорИзтриване
  2. Ах, тази маска не съм я пробвала с розовия клей, почти всички други съм ги тествала, но тази се е изгубила някъде. Ще поправя този пропуск :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За мен тази маска пък е началото, тепърва ще пробвам другите и нямам търпение :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...