неделя, 22 март 2015 г.

Catrice Luminous 060 Dresscode Nude - червило

Здравейте!

Вече от месеци съм почти изцяло на вълна нюд устни и новото ми червило Catrice Luminous 060 Dresscode Nude тотално го потвърждава. То е от новата пролетна колекция на марката и цената му e 8,19 лв. Беше ми нужна секунда, за да го харесам и около 5 минути да реша да го купя. 


Твърдо бях решена, че имам достатъчно червила в нюд гамата, но това е по-различно, защото е почти две в едно - червило и гланц. Просто има блясък, който се дължи не само на блестящите частици, но и на самата кремообразна формула

Изключително лесно за нанасяне, почти като балсам за устни е. Цветът му също позволява нанасяне без огледало. Има лек прасковен тон, който прави устните сочни като самия плод. 


Заради меката консистенция 060 Dresscode Nude е приятно за носене и даже леко подхранващо. В началото ми оставяше онази неприятна бяла линия, но това се е случвало не повече от два - три пъти. После сякаш от само себе си този проблем изчезна и сега съм напълно доволна от червилото. 

Придава много приятен блясък на устните и изглежда така все едно съм сложила и гланц. 


На ръката ми изглежда полупрозрачно, но това е защото се слива с цвета на кожата ми. Нанесен на устните цвета е покривен. Изтрива се равномерно и не е кой знае колко трайно заради самата мека консистенция. Но оставя лек цвят и не много блестящи частици. 

Това е ежедневното ми червило, което стои винаги в несесера ми с гримове, за да мога на воля да го подновявам през деня.

Винаги съм харесвала червилата на Catrice, а вие?

4 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...