понеделник, 30 март 2015 г.

Колекцията ми на Too Faced

...


Имало едно време една шоколадова палитра със сенки за очи, която омагьосвала всички почитателки на грим по света... И когато тя достигнала дори до по-отдалеченото кътче наречено България, момиче на име Меги я видяло, докоснало я и веднага се влюбило в нея... И живели щастливо до края на света...

Така започва моята история с Too Faced, която става все по-дълга...

В нашата Сефора преди време започнаха да предлагат продукти на марката Too Faced, позната ми от чуждестранните блогърки. Too Faced не е дрогерийна или евтина марка, но е една идея по-достъпна от по-високия клас като Chanel, Dior, Guerlain например. Предполагам, че именно защото цените на пълноразмерните продукти е леко висока, от марката са взели решение да предлагат някои от нещата в мини размер, и същевременно на по-ниска цена. Така клиентите имат възможност хем да пробват продуктите им, хем да не съжаляват, че са платили висока цена за тях. А и минитата стигат за доста дълго време, повярвайте ми. 


1. Too Faced Chocolate Bar Palette

Цена : 88 лв.

Едно съкровище, което мирише апетитно на какао и предлага цветовете сенки за очи, които аз обичам да използвам - неутрални. Тук може да видите ревюто, което правих за нея. Страхотна пигментация и качество. Бижуто в моята грим колекция...

2. Better Than Sex mascara

Цена : 45 лв. 

Най-добрата спирала за моите мигли. Няма друга такава, която да ми дава всичко, което искам, и то за не повече от минута две. Ревюто ще ви даде повече информация за качествата й и чувствата ми към нея. 



3. Too Faced Chocolate Bronzing Powder mini

Цената на комплекта от 4 продукта беше около 30 лв., но за съжаление вече не се предлага. В него бяха включени бронзъра, базата за сенки и очи, както и мини спирала Better Than Sex. 

Този бронзър беше част от един комплект с мини опаковки. Всъщност аз много исках да пробвам Milk Chocolate защото е по-светъл, но по стечение на обстоятелствата имам оригиналния, който също като палитрата със сенки мирише на какао. Отначало реших, че ще ми е много тъмен, но всъщност с него може да се работи добре и да се постигат различни резултати - както може да е наситен и тъмен, така и едва нанесен и светъл. Харесва ми защото не оранжавее. Матов е и идеален за скулптуриране. 



4. База за грим Too Faced Primed & Poreless mini

Не използвах често база за грим преди да попадна на тази. С нея фдт-на се нанася по-лесно и гладко и удължава трайността на грима ми. Много малка опаковка е, обаче ми стигна за 4 месеца при редовна употреба. 

5. База за сенки Too Faced Shadow Insurance mini



За разлика от базата за грим, база за сенки използвам редовно и всеки път щом слагам сенки. Разликата според мен е огромна, базата спомага за трайността и наситеността на цвета. Не че съм пробвала кой знае колко, но от скромния ми опит, тази на Too Faced е най-добрата. Страшно икономична, трябва ми количество по-малко дори от троха. С нея, за разлика от с други, сенките ми се блендват лесно и не се събират в сгъвката на клепача ми, който е доста паднал между другото. 

6. Тoo Faced La Creme Lipstick - Marshmallow Bunny

Цена : 39 лв.

Като върл привърженик на червила чак се учудвам, че ми отне толкова време да си взема едно и на Too Faced. Почти веднага си избрах това светло бебешко розово. Казвала съм го и друг път, това е едно от малкото розови червила, с което се харесвам. Винаги когато искам да изглеждам добре, си слагам от него. Кара ме да се чувствам като принцеса. Вижте прелестта му тук



7. Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick - Melted Sugar.

Цена : 40 лв. 

Пак поради горепосочената ми страст към червилата си взех и от другия тип червило, който предлага марката. Избрах си много светъл нюд, който обожавам как ми стои. Имам някои забележки, но като цяло съм доволна от покупката си. 
................................................................................................................................................................

В лицето на Too Faced открих марка гримове, които много ми харесват и с удоволствие ще продължавам да ги ползвам и да си купувам нови. Не са евтини, в никакъв случай, но пък са качествени и според мен си оправдават цената. А и почти всички (без червилото La Creme) съм купувала с 20% намаление. В магазин Сефора доста често има промоции и аз гледам да се възползвам от тях, за да не плащам пълната цена на продуктите. 

*Цените в поста са реалните, без намалението. 

Пожелавам ви чудесна нова седмица!

6 коментара:

  1. Палитрата е страхотна а и останалите продукти, са много хубави и качествени, чела съм поситивни отзиви за тях.

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубава колекция, Меги. Палитрата всеки път ме изкушава, накрая ще взема и аз да си я купя. Червилото е точно мой цвят, разкошно просто.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Жени! Учудвам се, че още не си се изкушила да си вземеш палитрата :D

      Изтриване
  3. Чудно червило :) останаха ми очите в него :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То ми е най-любимото ми червило за последните няколко месеца <3

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...