неделя, 17 май 2015 г.

Нови придобивки - май 2015

Здравейте!

Днес ще ви покажа какво си купих последно. Тъкмо реша, че нямам нужда от нищо и те пък вземат, че излязат нови интересни продукти. Или пък някоя блогърка похвали нещо... Не ми е никак лесно с толкова изкушения. 


Отново си купих зеления маслен лакочистител на Lilly. Предната ми опаковка почти свърши, пък и сега е намален. Най-любимия ми лакочистител!

Нямах нужда от нов топ лак, обаче толкова хвалби видях и чух за Essence The Gel Top Coat, че бях длъжна да видя дали е толкова добър. Страхотен е и струва само 5,49 лв. 

База за нокти обаче исках, защото нямам добра. Отново заложих на такава, за която съм чувала много добри отзиви - 8 in 1 Total Action на Eveline. В момента е намалена в DM. Не съм я пробвала още, но имам високи очаквания. 


Все си търся неутрален лак, който да отива на розовия подтон на кожата ми. Colorama 60 Seconds 254 е точно това, което винаги съм искала. Стои много чисто и нежно. 

Другото (и май последно) нещо, от което имах нужда, беше стик против изпотяване. Реших да пробвам такъв без алуминий и затова си взех този на Vichy. Отначало много ми допадна, но в последствие установих, че при повече движение и напрежение не ми е достатъчен. За по-хладните дни е ок. 

Но за горещините, които тепърва предстоят си взех дезодорант. Харесах си Dove Silk Dry. Действа добре и мирише страхотно!


Преди време имах лимитирания лосион за тяло на Balea с Марула. Много го харесвах и затова сега, когато го видях отново, реших да си го купя. Пък и напоследък съм доста добра в изхабяването на този тип продукти, така че се възнаградих. 

Купих си още една маска за лице от серията Planet Spa на Avon. Този път заложих на Perfectly Purifying с минерали от Мъртво море. Пробвах я и на пръв поглед ми хареса. 

Не бях планирала да си купувам каквито и да било продукти за устни, но се сдобих с цели 4. 

Първо се изкуших отново от новите гланцове на Golden Rose. Привлече ме наситения малинов цвят на номер 118. На устните не е толкова ярък и не се нанася много равномерно...

По-миналата седмица си бях забравила несесера с гримовете в къщи. Тогава отидох до DM и си взех един от матовите гланцове за устни на Essence. Избрах си розовия 05 Velvet Rose. Според мен е двойник на Bourjois Rouge Edition Velvet, но за цена от 5 лв. 

Червилото в синята гилза на точки е от новата колекция на Alverde (20 Sugar Rose). Не съм привърженик на тяхната козметика, обаче не мога да устоявам на точки и прасковено-розови червила... Цветът е супер, но консистенцията е леко суха. Трябва си гланц отгоре. 

Благодарение на Кристин се сдобих с гланц  и фдт на L'Oreal.  Не знам как се казват тези нови гланцове, но ги няма при нас, което е много жалко, защото са страхотни. Моят цвят е 600 Nude Vibrato и е прасковен. Толкова е приятен за носене, има консистенция подобна на разтопен мед с масло, но не се разтича. Плътен и много покривен. 

А пък фдт-на е L'Oreal Infallible 24h-Matte в нюанс 13 Rose Beige.


Само веднъж съм го пробвала, защото го имам едва от онзи ден. Но ще събера впечатления и ще му направя ревю. Няма го в нашите магазини, но може да се поръча от enzo.bg и parfimo.bg

Съвсем непланирано си поръчах фдт от Avon. Ideal Flawless исках да опитам още откакто сестрите Pixiwoo споменаха колко е добър. Само дето леко съм пропуснала факта, че те са със суха кожа, а моята не е такава. Харесва ми, защото стои много естествено и наистина безупречно, обаче започвам да лъщя доста бързо когато съм с него. Ще го нося на есен.

Нямам търпение да придобия повече впечатления от нещата. Надявам се всички да ми харесат, или поне по-голямата част от тях.

Питайте ме долу в коментарите ако искате да знаете нещо повече за показаното днес.

Приятна почивка!

12 коментара:

  1. Аз не че искам да те подстрекавам към още покупки, но комбинацията от топ лака, основата и гел лак на Есенс е...брилянтна!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чудих й се аз на тази основа, ама ми се струваше със странна консистенция, тип лепило, и се отказах...

      Изтриване
  2. Здравей!Бих искала да т епопитам за зеления маслен лакочистител на Lilly.За първи път чувам за него,защото не пазарувам от там.Какво е по специалното и различно в него?Следя с интерес блога ти ! :) от Радостина Лямова

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, благодаря ти че следиш блога :)) Лакочистителят е на маслена основа и сваля лака по-бързо и лесно, а и освен това не изсушава кожичките, страхотен е, а струва само лев и нещо.

      Изтриване
  3. Честити придобивки! Продуктите за устни са ш прекрасни цветове, всичките ми харесват :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много искам да пробвам ФДТ на Лореал. Как се ориентира с цвета?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Никак, защото Кристин ми го беше избрала... но по принцип когато поръчвам, гледам да не е най-светлия, а тон два след него и да е с розoв подтон.. гледам и суочове в нета и това също ми помага да се ориентирам.

      Изтриване
  5. топ лакът на есенс наистина е чудодеен! тъкмо сега пак погледнах опаковката и там пише до 60% по-дълго време на носене на лака. вярно е!!! толкова рядко продукт да си спази обещанието :) аз съм от хората, на които лакът изкарва непокътнат не повече от 2 дни, независимо от марката, но с това нещо спокойно изкарвам 4-5дни. Заздравителят на Eveline също е много добър. Много ме заинтригува този двойник на Rouge edition..., на снимката този в квадатното шишенце ли е?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, за топ лака съм на твоето мнение, на моите нокти лаковете изкарват по 3-4 дни, а сега с топ лака вече ми е 6-ти ден без поражения!!! А двойника е матовия гланц на Essence, който е най-вдясно на снимката.

      Изтриване
  6. Емилия Чавдарова10 юни 2015 г. в 17:17

    Меги,кажи нещо за фдт на Лореал?

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...