неделя, 25 октомври 2015 г.

Есен 2015


Есен е... 

Времето за топлите шалове, разходките сред паднали и летящи листа, яденето на печени кестени...Пиенето на чай и паленето на ароматни свещи...Тъмните лакове и червила... За мен есента е най-уютното време от годината... Пък и тя е предвестника на зимата и Коледа...

Неминуемо предпочитанията ми в грима се променят значително през есента. И без това все залитам към неутралните тонове, но през есента те за мен са просто задължителни. 

Вижте кои продукти олицетворяват есен 2015 за мен.


  • Maybelline Color Tatoo Leather 24hr - 80 Creamy Beige 
Това са матови кремообразни сенки в бежов цвят и са страхотни за есенния ми ежедневен грим. Изравняват тена на клепача, като същевременно придават лек цвят, който отива на всяко едно червило, което реша да сложа. 

  • Essie Merino Cool & Sole Mate
Два лака на любимата ми марка, които са с наситени тъмни цветове. Merino Cool е тъмен тоуп цвят, а Sole Mate е тъмно бордо. И двата стоят на ноктите изключително стилно. 

  • H&M Lush Lip Vinyl - Chic Choc
Имам сигурно милион червила, но нито едно от тях не крещи "есен" така както това течно червило на H&M. Трудно ми е да определя цвета му еднозначно. Той е интересна смесица от кафяво и лилаво. Има страхотна покривност и издържливост. 



  • Rimmel Kate Eyeshadow Stick - 100 Rose Gold
Освен неутрални тонове за есента харесвам много и цвета розово злато или мед (метала). Имах големи съмнения как ще стои този молив на клепачите ми, но те се разсеяха още след първия грим, който си направих с тези сенки. 

  • Essence Silky Touch Blush - 40 Natural Beauty 
Забравих тотално прасковените и розовите си ружове, от месец насам нося почти само 40 Natural Beauty, който е приятен карамелено-кафяв тон и е хибрид между руж и бронзър. 



  • Bourjois La Laque - 8 Cherry d'amour
Избрах си този тъмно винено червен цвят от новата серия лакове на Bourjois. Есен 2015 просто не може да мине без аз да съм поне няколко пъти с такъв елегантен цвят на ноктите си. 

  • Apivita балсам за устни с нар, органичен пчелен восък и маслиново масло 
Този балсам за устни има по-изчистен състав и съдържа доста полезни масла, които спомагат подхранването и омекотяването на устните. Освен това придава лек ален цвят на устните ми. 
  • Essence Lipstick - 04 On The Catwalk!
Имам шал в подобен нюанс и затова си взех това алено червило, което леко потупвам с пръстите си за по-естествен вид. 


  • Revlon Colorstay Gel Envy - 630 Long Shot
Друг нюанс, който много харесвам за есента, е ръждивият. А също и "burnt orange", което ми напомня много на падналите листа. Специално чаках да дойде подходящия сезон за този лак и ето че търпението ми е възнаградено. 



  • Golden Rose Velvet Matte Lipstick - 05 
Много интересен цвят, в който са смесени кафявото и оранжевото по такъв начин, че това червило да прилича на залез...

  • I love.. Honey Almond
Камина с пукащи в нея дърва, приглушена светлина от огъня и аз завита с най-мекото одеяло на света пия леко опушен чай с много мед в него... Ето така мирише този душ крем... на есенно блаженство.



Кои са гримовете, които олицетворяват есента за вас?

8 коментара:

  1. Мегинце,
    исках да те питам къде има най-много избор за продукти на I love cosmetics? Виждала съм в ДМ ама са малко неоснователно скъпи и няма избор.
    Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. По мои наблюдения най-голям избор на I love... има в Beauty Zone и Douglas, но цените и там са сякаш същите...

      Изтриване
  2. Обожавам матовата серия на годън рос. Стрсхотен пост :) http://bonbonki.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  3. Oткъде се сдоби с кремообразните сенки на Мейбълин? Вече в 3 дрогерии проверих, но си има само от старите цветове (permanent taupe,metallic pomegranate и тн)...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От Щатите са ми :( има ги и в Европа, само не и в нашата България :(

      Изтриване
    2. Еееее, адски разочароващо :/ Имат и едни червила creamy matte, които май също няма при нас, а има цветове, които са must have.

      Изтриване
    3. Да, съгласна съм, и аз ги чаках тия червила, но май ще си останем само с чакането...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...