сряда, 14 октомври 2015 г.

Нови придобивки - септември и октомври

Здравейте!

През миналия месец не си купих почти нищо, но за сметка на това през октомври му отпуснах края. Имах възможността да се сдобия с много неща, които ги няма в България, та нямаше как да не се възползвам. Реших да разделя този пост на две части, защото иначе ще стане досадно дълъг. Втората част е посветена само на продукти за устни. А тази на всичко останало. 


1. Freeman Facial Brightening Mask Golden Grain

Това е избелваща и хидратираща маска за лице. Консистенцията е гелообразна и в нея има златисти частици. Приятна е, не опъва на лицето. А колко е хидратираща и избелваща след първото ползване не успях да разбера. 



2. Essie Merino Cool 

Успях да си взема този лак на супер изгодна цена през септември. Цветът е опушен кафяв тоуп, който според мен е идеален за есента. Още не съм го пробвала. 

3. Maybelline Better Skin коректор в цвят 20 Light

Страхотен коректор за под очите. Покривен е, но не и тежък и изсушаващ. Отдавна не си бях харесвала дрогериен коректор толкова. Дано го пуснат и при нас.


4. Maybelline Fit me Matte+Poreless 128 Warm Nude

Още един продукт, който не се намира по нашите магазини за съжаление. Не съм пробвала оригиналния вариант, но този за нормална към мазна кожа е чудесен. Не знам защо, но кожата ми напоследък супер бързо се омазнява и имах нужда от добър фдт. Maybelline Fit me Matte+Poreless наистина матира, но не прекалено пудрено. Също така добре скрива порите. Почти не лъсвам с него през деня. 

5. Dove Youthful Vitality Shampoo

В момента не харесвам шампоаните, които имам в банята. Затова се огледах за нов и заложих на един от новата серия на Dove. Избрах си този за застаряваща коса, главно защото пишеше че придава обем. Само два пъти съм го ползвала и засега ми харесва. 


6. Maybelline Color Tatoo 24H Leather - creamy beige

Цветът в бурканчето изглежда по-тъмен, но на очите стои точно като името - кремаво бежово. Сенките са много меки и маслени, позволяват напластяване. Аз ги нанасям с пръсти и то за секунди. Матови са. 

7. Bourjois Air Mat фдт - 04 Beige 

Много сбърках като купих този фдт. В бързината си избрах тотално грешен цвят, който на лицето ми е оранжев. Но де да беше само това проблема в този продукт. Толкова е хлъзгав, че като се опитам да го разнеса по лицето си, се изтрива и ставам на петна тип "тука има, тука няма". Прекалено пудрен е и нетраен. Пълно разочарование. 

8. Essie Sole Mate

Искам този лак отдавна, но все се убеждавах че имам подобен цвят в колекцията си (което се оказа почти вярно). Накрая просто си го взех и мога да кажа, че го обожавам. Essie са ми най-любимата марка лакове и никога не са ме разочаровали. 


9. Flormar Full Color FC29 Mystical Gateway 

Много интересен цвят от новите лакове на Флормар. Четката му е малка и бях отвикнала от такъв тип, но пък се оказа супер практична и прецизна. А цветът е тъмно сиво-лилав. Дава плътно покритие само с един слой. 

10. Козметичен несесер Victoria's Secret

Подарък ми е и много му се радвам. Кожен и изискан, с панделка отпред и на ципа. Побира толкова много неща. 



Очаквайте скоро и част 2 с всички продукти за устни, които си купих. 

16 коментара:

  1. Ох, аз също му бях хвърлила око на този коректор, но си избрах Instant Age, че отдавна исках да пробвам. Има и един в тубичка Better Skin, чудя се каква им е разликата или са за различни пазари? Фдт на Мейбълин ми е в листа и той, но другата версия. :) Air Mat казваш не се разнася добре, правилно стигнах до извода че не е за моята кожа. И без това съм натрупала 10 шишета и имам да мажа с години. :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разликата е само в опаковките - този в тубичката се предлага на европейския пазар, а другия на американския. Air Mat в никакъв случай не го препоръчвам, за която и да е кожа, ужасен е просто :( Ох, и аз като теб имам доста шишенца, но изкушенията са толкова много... :D

      Изтриване
  2. О, много хубав несесер! :) Честити придобивки, Меги! Аз се вълнувам за следващата част :д Ще искам за шампоана подробно мнение, защото го обмислям :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Мърфелина :) Подготвям я другата част, още малко и я пускам ;) Ще дам отзиви за шампоана веднага щом преценя как е...

      Изтриване
  3. Страхотни покупки! Този фдт на Maybelline нямам търпение да пристигне и на нашия пазар, а след думите ти още повече. ;D И аз ще чакам мнение за шампоана, хвърлила съм око на Oxygen варианта. :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! :) И аз се надявам тук да пуснат доста неща от американския пазар, дано да стане някой ден... За шампоана скоро ще споделя мнение :)

      Изтриване
  4. Страхотни придобивки! Коректора ми привлече вниманието, ще проверя дали го има в Италия, като ходя натам :) И аз чакам с нетърпение втората част :Р

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! :) Ако го има в Италия, сигурно ще е в тубичка, да знаеш... Втората част е на път :)))

      Изтриване
  5. Страхотни придобивки! За пореден път сме ощетени с интересни продукти, дали някога ФДТ-а на Maybelline ще се появи у нас..... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Много се надявам да се появи, жалко че тези неща не зависят от нас :D

      Изтриване
  6. Несесерът ми привлече веднага погледа, но след като се зачетох искам много мног много да пробвам Maybelline Fit me Matte+Poreless.Супер придобивки :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :) Дано успееш да се сдобиеш с матовия фдт на Maybelline :)

      Изтриване
  7. Много хубави придобивки и добре, че сподели за Air Mat, много интересн ми изглеждаше. И ти завиждам за сенките на Maybelline, много са красиви :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще му направя едно ревю аз на този фдт, трябва да споделя с хората че да са наясно...И аз си завиждам за сенките ;)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...