събота, 17 октомври 2015 г.

The Lipstick Haul

Здравейте!

Ето я обещаната втора част на поста с новите ми покупки. Тя е само за продукти за устни, което е всъщност любимото ми, затова и бройката не е малка...



Kiko Matte Muse Lipstick 01 Plushy Rose + 02 Embellished Peony

Когато разглеждах тестерите на това ново матово червило на Kiko в крайна сметка реших да си взема 02 Embellished Peony, защото имам подобни нюанси на 01 Plushy Rose. Обаче в бързината явно съм взела грешния цвят. Осъзнах го чак когато го пробвах вечерта. На следващия ден все пак успях да си взема и цвета, който исках. 


Първото нещо, което ми допадна бяха опаковките които са като на лак за нокти. Стъклени шишенца са. Обаче вместо четка за лак има интересни апликатори, които между другото са супер удобни и нанасят червилото прецизно. 

Червилото най-горе е едно друго на Kiko, което ще видите по-долу
Консистенцията е нещо между крем и мус. Веднага след нанасяне има лек сатенен блясък, но с течение на времето червилото става напълно матово. Нося предимно по-тъмния цвят, който всъщност исках и съм супер доволна. Спирам дотук с обясненията за тези червила, че имам още доста за които да говоря в този пост. 

Другото червило на Kiko, което си взех е пълната противоположност, защото е кремообразно и даже бих казала подхранващо. Luscious Cream също има оригинална опаковка, която трябва да се натисне отгоре, за да излезе гилзата. Не бих казала, че името 502 Pink много пасва на цвета, който според мен е по-скоро с морав подтон. 



Аз не мога без "моите нюдове" дори през по-студените месеци. 

Miss Sporty Lasting Shiny Lip Colour беше спонтанна и напълно излишна покупка. Името беше на стикера, който махнах за да отворя червилото и сега не знам как се казва, но е единствения нюд в колекцията. Цветът никак не е пигментиран, това сякаш е леко оцветен балсам за устни. 


Nyx High Voltage е серия, която според много прилича на Butter Lipsticks. Цветът, който имам аз е Tan-Gerine и е много светъл прасковен нюд, който за да харесам на своите устни трябва да потупам с пръсти. Тогава обаче ефекта ми допада изключително много. 

И аз се отчетох с покупка от новата колекция на Essence. Те пуснаха течни червила и аз си взех нюда 03 Almost Real. Имах чувството, че може да е двойник на L'Oreal Colour Riche Extraordinaire Lip Lacquer, но съм сгрешила. Червилото на Essence е по-скоро по-покривен гланц за устни. Цветът е супер приятен прасковен нюд, а консистенцията е като мед. Определено ми харесва и го нося често. 

Miss Sporty, Nyx, Essence

Преди да премина към по-есенните нюанси е ред на един молив за устни на Golden Rose. Цветът е 505, коралово-оранжев, но някак една идея ръждив. Не знам защо продължавам да си купувам моливи за устни, като така и не се научих да ги ползвам. А, сетих се - виновни са Мариета и Кристин!!! 


Следва един хибрид на червило и молив за устни на Maybelline. COLORblur By Lipstudio е серия от кремообразни матови моливи, към които има и гъбка, с която цвета да се разнася така че да не е много наситен. Честно да си кажа не виждам смисъл от нея, защото пръстите вършат същата работа. Иска ми се да знам кой е измисли името 50 I like to mauve it, за да го поздравя. Обичам игри на думи. Получило се е страхотно, защото цвета наистина е mauve (морав). Този молив червило с кадифена текстура е чуден за есенни разходки. 

Golden Rose, Maybelline

Сега е време за тъмните цветове. Не че нямам достатъчно тъмно червени червила в колекцията си, но се загледах в Essence 04 On the Catwalk и много ми заприлича на един мой шал, затова си го взех. На устните ми не изглежда толкова тъмно колкото ми се иска, но дори и така ми харесва. А и наистина се съчетава страхотно със шала ми :)


И Catrice пуснаха нови червила. 070 Plum & Base ме грабна отведнъж. Нямах матово червило в сливов цвят, а според мен на този нюанс му отива да не е бляскав. Много обичам да съчетавам такива цветове със сиви матови сенки. 

Обмислям да направя постове с любимите ми червила и лакове за есен 2015, допада ли ви идеята?

7 коментара:

  1. Отговори
    1. Нещо става цял ден с нет-@!!! та....Честито още веднъж,идеята за пост с любими червила и лакове е страхотна според мен, аз като заклет фен на лаковете ще надникна в поста!!!

      Изтриване
  2. Йеее! Ето го и поста по любимата тема- червилата :))) Честити! Аз си харсеах тези на Кико ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, супер неща за пореден път! Особено ми хареса нюд червилото на Кико ( да не повярваш ), а тези от новата серия на Есенс ги търся навсякъде и навсякъде са изчерпани и е останал само тестера :( Матовото на Катрис също изглежда разкошно. Аз лично съм ЗА идеята с червилата и лаковете!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз все още ги виждам гланцовете на Есънс по магазините, според мен все някъде ще откриеш някое останало... :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...