сряда, 20 януари 2016 г.

10 продукта, които искам да изхабя през 2016-та

Здравейте!

Наскоро Поли от Policosmetics82 направи видео в Youtube канала си с 16 продукта, които иска да изхаби през новата 2016-та година и ме тагна, затова се включвам и аз, но с 10 неща. Всъщност бройката е напълно случайна, просто събрах накуп нещата, които наистина ми се иска да изхабя през годината. Ето кои са те.

  • Max Factor CC Cream - 40 Fair
Цветът на този сс крем ми е доста светъл, но самия продукт ми харесва, затова го смесвам с други фдт-и, които пък са ми по-тъмни. Малко ми е останало от него и наистина ми се иска да го доизхабя. 
  • M.A.C NW20 коректор 
Това ми е любимия коректор за всички времена, но няма свършване. Искам да пробвам Naked на Urban Decay, но съм твърдо решена да си го купя чак когато изхабя поне този на M.A.C.

  • Maybelline Dream Mat Powder
За голям период от време бях спряла да ползвам пудра, но от около месец два започнах отново да го правя и ми се иска да изхабя поне една от трите, които имам. Вчера забелязах, че съм ударила дъното на Maybelline Dream Mat Powder. 
  • Essence Twilight Breaking Dawn Shimmer Powder
Голяма любов имахме с тази блестяща пудра. Но в един момент явно й се наситих и я зарязах. Толкова е хубава и толкова малко ми е останало от нея, че сърце не ми дава да не я доизхабя.
  • M.A.C Prep+Prime - Radiant Rose
Още един продукт на M.A.C (дано някой ден успея да събера 5 празни опаковки, за да ги върна в магазина и ми дадат безплатно червило). Това е озаряващ коректор, който обаче за през деня ми идва тежък и сух и рядко се сещам да го ползвам. 

  • Benefit POREfessional база за лице
Това мини от 7,5мл ми се видя безкрайно. Истината е, че не съм изхабила още тази база за лице, защото така и не видях кое й е толкова специалното. 
  • Kiko 802 Nude червило
Като цяло съм решила да изхабя няколко от по-старите ми червила, за да мога да се насладя спокойно на новите. Това червило на Kiko е перфектния нюд за моя вкус, а и вече е наполовина. 

  • Catrice 270 What's Ap-ricot? 
Още едно от любимите ми ежедневни червила, с което винаги се харесвам, а и е супер комфортно за носене. Прасковените тонове са ми много любими. 
  • Kiko Ultra Glossy Lip Pencil 604
Това е любимия ми молив за устни, като трябва да се има предвид че рядко ползвам такъв тип продукти. Може би ако го изхабя, ще започна да използвам и другите които имам. 

  • Essie Fiji лак за нокти
Никога досега не съм изхабявала цяло шише цветен лак, а същевременно си купувам постоянно нови лакове. Искам малко да се поспра и да използвам повече цветовете от колекцията ми. Essie Fiji е може би най-любимия ми лак и вече е преполовен. Мисля си, че ще мога да го изхабя докрай. 

Като цяло се опитвам да преосмисля пазаруването на козметика през новата година и да се насоча към използването на наличните ми гримове. 

4 коментара:

  1. Страхотно начинание, Меги :) Мисля, че няма да имаш проблеми. Всички продукти са почти преполовени и с малко постоянство, ще ги изразходваш далеч преди края на годината.
    Много обичам и аз да си правя подобни предизвикателства, много са ефективни и успявам да се съсредоточа върху продукти, които иначе пренебрегвам.

    ОтговорИзтриване
  2. Супер, успех! Аз също смятам тази година да се "предизвикам", имам няколко набелязани продукта, но с тази разлика, че моите са почти недокоснати, а не са никак лоши :) Надявам се да се похвалиш с празни опаковки още на първият update :) Успех!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Включи се и ти в това предизвикателство! :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...