събота, 14 май 2016 г.

Любимия ми коректор за всеки ден

Здравейте!

Имам голяма колекция от коректори, като сред има няколко от "тежката артилерия". На тях мога да разчитам за по-специални случаи или когато искам грима ми да е безупречен дълго време. Но така и не бях успяла да открия коректор за ежедневието, или иначе казано такъв който хем да прикрие тъмните кръгове под очите, хем да е лек и незабележим. 

Получих Rimmel Match Perfection 2 in 1 Concealer & Highlighter като подарък за Коледа, което ме накара да подскачам от радост, защото го исках отдавна. Много харесвам фдт-а от същата серия и все си мислех, че и с коректора ще е така. Оказа се вярно. 


Коректора е в много удобна тубичка и се нанася с четка. На мен лично ми е супер удобно така, защото нанасям колкото количество искам. Косъмчетата на четката са меки и щадящи. 

Имам най-светлия нюанс 010 Ivory. Пасва ми чудесно на тена на кожата. Прикрива ми тъмните кръгове напълно, без да ги оставя да прозират отдолу. Но същевременно светлия цвят озарява зоната под очите перфектно. 

Има много кремообразна и лека консистенция, която се разтапя на кожата. Разнасям го с пръсти буквално за секунди. По мое мнение стои естествено. Не се врязва във фините линии, които все повече започвам да виждам под очите. 


Честно казано е и доста траен. Специално си преглеждам грима обстойно като се прибера след работа, за да видя кое е издържало на многото часове и кое не. Коректора винаги си изглежда така както сутринта когато съм го сложила. 


Винаги съм искала да открия перфектния и лек коректор за през деня. Аз съм по-скоро почитател на лекия грим и не обичам когато всичко си личи прекалено много. 

Този продукт има само един минус и той е, че не може да се намери по магазините. Единственият начин да се сдобия с него е да поръчам по интернет. Но пък цената му от 6,50 лв. е супер изгодна. 

Имам чувството, че свършва доста бързо. Ползвам го ежедневно от около 2 месеца и вече едва вадя количество. Странна тенденция наблюдавам - продуктите, които харесвам винаги свършват много бързо...


Силно препоръчвам Rimmel Match Perfection 2 in 1 Concealer & Highlighter. Съвсем скоро ще се сдобия с нова опаковка от него.

А на вас кой ви е любимия коректор за под очите за през деня?

7 коментара:

  1. Заради теб си го взех и от пет дена съм влюбена и аз :))) Въобще за коректори ти имам голямо доверие ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оооо, толкова се радвам че ти е харесал. Аз го обожавам!!! <3

      Изтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. От кой сайт може да се поръча?

    ОтговорИзтриване
  4. Аз също го ползвам от скоро. При мен не прикрива напълно тъмните кръгове, но пък озарява много приятно зоната. За дните, в които имам нужда от повече покривност го пробвах в комбинация с по-покривни продукти и се съчетава добре. Като свърши бих го купила отново.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съгласна :) и аз го пробвах в комбинация с други коректори и се съчетават добре :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...