сряда, 29 март 2017 г.

Любимци за Март

Здравейте!

Пак е края на месеца и съответно време за равносметка. Имам доста любимци и съм много щастлива, защото всичките този месец са страхотни и определено не съм сгрешила с покупката им.


След като си взех правилния цвят (52), напълно можах да се насладя на обновения Bourjois Healthy Mix фдт. Имала съм го преди и по спомени сега консистенцията е по-течна, а финиша е по-бляскав и сочен. Струва ми се, че преди беше по-подходящ за нормална/мазна кожа, но сега е по-скоро удачен за нормална/суха. На мен ми е перфектен като качества, дава ми този сияен вид на лицето, който харесвам.

Следващият ми любим продукт също спомага успешно за озарен вид и това е печения руж MAC Warm Soul. На моята кожа е светло прасковен и трябва доста да нанасям за да се види, но от друга страна ми допада, че е по-деликатен. Освен това отива на абсолютно всеки грим.
 
Ако преди съм можела да мина без бронзър, сега това е една от основните стъпки в грима ми. След като нанеса на скулите от Benefit Hoola, минавам по-изпъкналите части на лицето с Urban Decay Sun-kissed bronzer. Така придавам на лицето си един по-топъл вид.

Едно от най-новите ми червила на MAC е Shanghai Spice, в прасковено неутрален нюанс, който обаче се доближава много до естествения цвят на устните ми и изглежда като "my lips, but better". Много обичам да го съчетавам с прасковен грим на очите.


Като споменах прасковен грим на очите, не мога да не споделя и любимата си палитра сенки за очи напоследък - Too Faced Sweet Peach. Имам я от доста време и вече бях започнала да се притеснявам, че така и никога не стигнах до нея. Но това се дължеше на периода, когато почти не носех сенки. Сега с пълна сила й се наслаждавам (също и на прасковения й аромат) и експериментирам с цветовете.

Рядко използвам очна линия, но смятам че тя много променя цялостната визия на очния грим. За мен просто е допълнителна стъпка, за която не винаги ми се отделя време. Но щом почна веднъж, после не мога да се спра. За това, разбира се, спомогна много и очната линия  L'Oréal Ultra Precision. На мен писеца ми е много удобен и достатъчно малък и тънък, особено за моите малки и хлътнали клепачи. Издържа цял ден и не се размазва.

Другото ми любимо червило този месец беше MAC Pure Zen. Понякога ми идва малко по-розов нюд отколкото ми се ще, затова го смесвам с други червила. Това е най-доброто червило за тази цел. Върху/под каквото и да го сложа, веднага прави комбинацията перфектна.



До средата на месеца абсолютно всеки ден бях с гланца Avon 3d Plumping (Nude) на устните си. Той предизвиква онова изтръпващо усещане на устните, което обаче на мен не ми пречи, даже ми действа охлаждащо и освежаващо. С него все едно съм сложила стъклен слой на устните.

Последният продукт за устни е балсама/гланц Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 04. Сякаш с времето успях да го харесам и да го оценя подобаващо. Нося го предимно над някое по-сухо червило.

Сега когато вече дойде пролетта ми се струва, че следващия ми пост с любимци ще е по-цветен отколкото досега...

Пожелавам ви приятна вечер!

5 коментара:

  1. Мегииии ще те запомня с твоите фдт-ни и червила MAC <333 Искам да те питам ружът струва ли ти се близък до Луминосо на Милани?
    Тоя бронзър много се радвам, че ти хареса! Ти толкова го искаше :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мърфииии :) какво да се прави, слабост са ми червилата на MAC. Ружа е много по-различен, по-слабо пигментиран е и по-светъл като цвят от този на Милани.

      Изтриване
    2. Хммм тъкмо да мирясам да не го купувам :* И аз обожавам тези червила. Ти ме биеш по размер на колекцията ;))

      Изтриване
  2. Аз също съм ползвала Bourjois Healthy Mix. Мнението ми още от онзи момент е, че фон дьо тенът е по-подходящ за нормална към суха кожа, отколкото склонна към омазняване. Моята е от втория тип и определено това не е най-подходящия продукт, който съм купувала.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен засега ми е добре, но лятото със сигурност ще мина на нещо по-матиращо.

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...