събота, 18 март 2017 г.

L'Oreal Nude Magique Cushion Foundation - ревю

Здравейте!

В чест на пускането на L'Oreal Nude Magique Cushion Foundation на българския пазар реших да му направя едно кратко ревю. Ако сте му хвърлили око, но ви се иска да прочетете малко повече за него преди да го купите, то този пост е за вас. 


Купих си този фдт от Италия през месец октомври и честно казано платих доста за него - нещо от сорта на 20 евро. Тук навсякъде виждам различни цени, но мисля че реалната е 26 лв. Предлага се в дрогерийните магазини тип Lily и DM. 

Опаковката е много сладка и лека. От сега ви предупреждавам, че този фдт не е особено икономичен, защото самата гъбка е напоена с ограничено количество продукт. Според мен ще ви стигне за месец-два ежедневна употреба. Не бях използвала моя отдавна и днес като го нанесох, видях че е почти свършил. 

*Един малък съвет от мен - обърнете гъбката и ще откриете още продукт от другата страна. 



На опаковката не пише цвета, може би е бил на целофана, в който беше опакован. Има SPF 29. 

В кутийката имаше тампон за нанасяне, но на мен не ми допадна и го изхвърлих. Предпочитам да го нанасям с бюти блендър или четка тип buffing

Има много леко покритие. Не скрива белези или пъпки, а по-скоро изравнява тена. Може да се наслагва, но дори и на няколко слоя пак не става кой знае колко по-покривен. 


По мои наблюдения този фдт е подходящ за суха, най-много нормална кожа. Доста е dewy и glowy. Стои много естествено на лицето и лично при мен се слива напълно с кожата. Така че много не си личи. 

Не е кой знае колко траен. Така че ако сте с мазна кожа, търсите добро покритие и трайност, по-добре си спестете парите и се насочете към друг фдт. 

Надявам се това ревю да ви е било полезно. 

До скоро!

5 коментара:

  1. Много харесвам фон дьо тени, които са в удобни опаковки като тази. За жалост повечето такива не са подходящи за кожа, която е склонна към омазняване, а моята е именно такава.

    ОтговорИзтриване
  2. Взех го, много ме изкуши кутийката.За мен недобър продукт.Изключително лек и непокривен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами нали затова направих ревюто :D трябваше да ми пишеш и щях да ти кажа да не си харчиш парите напразно...

      Изтриване
    2. Гледах разни ревюта в интернет и ми се стори по-покривен.

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...