вторник, 18 април 2017 г.

L'Oreal Lip Paint/Matte Liquid Lipstick - 201 Hollywood Beige

Здравейте!

Когато видях новите течни матови червила на L'Oreal при нас, веднага грабнах това, което ми се стори мой цвят. Не помня точната цена, но беше нещо от сорта на 15 лв. Понеже почти не съм спряла да нося L'Oreal Lip Paint/Matte Liquid Lipstick - 201 Hollywood Beige, реших да ви го покажа и да ви разкажа малко повече за него. 


Гледайки опаковката човек би предположил, че апликатора ще е от онези гадните пластмасови и неудобни за нанасяне, но всъщност е стандартен за гланц. 


Гъбката накрая на апликатора е супер мекичка, каквато всъщност е и консистенцията на това червило. Като кадифен мус е, нанася се като песен, изглежда сатенено отначало, но после изсъхва до пълен мат. Отнема обаче известно време да изсъхне напълно. 


Цветът е много интересен и много наподобява любимото ми Runway Hit на MAC. Изглежда розово, но има топъл подтон и малко прасковено в него. 

Всъщност това червило ми харесва най-вече заради цвета и меката формула. Не се врязва в линиите по устните, както и не ги прави да изглеждат сбръчкани като стафида. Даже бих казала, че ги прави да изглеждат по-меки и сочни. Комфортно е за носене. 

Дълготрайно е, поне според моите разбирания. Издържа няколко часа, но оставя отпечатъци по чашите. Аз преди хранене имам навика да си изтривам червилото, защото не обичам да го ям, така че не бих могла да кажа как би издържало на този тест. 


Въпреки, че е комфортно на устните след дълго носене те започват да се усещат сухи и напукани и имам желание да си сложа балсам. 

Другият минус, който не е за пренебрегване е, че това червило има ужасно силен аромат. Да, сладък и плодов е, но се усеща дори през затворената опаковка, че даже и чантата ми мирише на него. Остава известно време и на устните, така че който не обича силни аромати, е по-добре да го пропусне. 

Ами това беше моето мнение за новото матово течно червило на L'Oreal. Като формула може би се доближава най-много до Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick. 

Бих опитала и от гланцовите варианти, но за съжаление тук не са внесли всички цветове и не можах да си харесам друг. 

P.S. Понеже напоследък имам много нови любими червила, се чудя дали би ви било интересно да направя пост с тях? Само кажете и го имате. 

Чао!

1 коментар:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...