събота, 1 май 2021 г.

Празни опаковки - Април 2021

 Здравейте! 


Пак се събраха доста празни опаковки и реших днес да ви ги покажа. Така и аз си следя какво и кога съм изхабила (предимно гримовете). Имам напредък и с Project Pan-a. Уж все се каня повече да изхабявам, отколкото да купувам, ама засега не ми се получава. 



Ще започна с гримовете. Предният път като писах пост с празни опаковки съм забравила да покажа няколко спирали - две опаковки от любимата ми L'Oreal Lash Paradise - продължава все така да ми е на сърце и винаги гледам да имам една в шкафа с гримове. Просто обема, който придава на миглите ми е идеален. Наситено черна е и ми прави миглите чудни. 

Essence Lash Princess със зеления надпис ми е любимата спирала за наслагване и обем над която и да е друга спирала. Особено любима комбинация ми е с L'Oreal Lash Paradise. Купувала съм я над 10 пъти и имам една в резерва. Абсолютен фаворит ми е. 


L'Oreal Air Volume не ми хареса. Нищо особено не е и не придава обем, тоест не си оправдава името. Няма да я купя пак. 

Коректорът Makeup Revolution Conceal and Define го харесвах много преди и това ми е поредната опаковка от него. Обаче или са му сменили формулата или аз съм се променила, защото вече ми се струва твърде изсушаващ и се събира във фините линии. 

Преди да открия страхотната помада за вежди на Essence много харесвах молива за вежди на Rimmel - Brow Pro Micro (002 Soft brown). Не е лош, но свършва много бързо и не ми е достатъчно сив. 

И друг път съм имала фдт Too Faced Born This Way, ама не мисля че ще си го взема пак. Стои естествено, но лъсвам доста с него (не ползвам пудра от години). По принцип обичам glowy фдт, обаче с този кожата ми не изглежда блестяща, а мазна. И цветовете не са особено подходящи за мен явно. 

Балсамът за устни Fenty Beauty Pro Kisser Luscious в безцветния му вариант обожавах. Много приятна мека и маслена формула, но не мазна или лепкава, която ми беше много комфортна на устните. Мисля да си взема цветен вариант. 

Изхабих опаковка от любимия ми крем за ръце Atrix. Много е достъпен като цена, а като качества е идеален за моята суха и чувствителна кожа на ръцете. Попива бързо, омекотява и хидратира кожата, а като бонус мирише много хубаво. В момента изхабявам още един и после пак ще си го купя. 



Хич не се сещам да използвам лосион за тяло, но този на Klorane беше много интересен като аромат и може би това ме подтикна да го пробвам. Харесва ми, че попива бързо и не лепне. 

Не пазя всичките опаковки от душ гелове, които използвам, но Tesori d'Oriente Lotus Flower and Shea Butter ме впечатли и затова реших да ви споделя за него. Има нежна кремообразна формула, пени се страхотно, но най-вече ухае страхотно, прави кожата мека и ароматизирана след душ. 

Не съм никак редовна в ползването на маски за лице, обаче навсякъде виждам разни, които са много хвалени. Избрах да пробвам една лимитирана на Balea с кокос, обаче не видях нещо кой знае какво като ефект, даже да не кажа че беше досадно мокра и трудно попи в кожата, а после беше лепкаво. Но пак казвам, аз не разбирам много от маски за лице...

За последно останаха два продукта за коса. Понеже косата ми е чуплива, със сухи и хвърчащи краища реших, че имам нужда от хидратиращ шампоан. Обаче нали ми е чувствителен скалпа, исках да е по-натурален и заложих на Lavera Moisture and Care. Не беше лош, правеше косата ми мека и сякаш наистина хидратирана. 



Furterer 5 sens е балсам за коса, който ми хареса и може да си купя пак. Опаковката е малка, но ми стигна за доста време. 


Доволна съм така като използвам докрай това, което купувам. А като ми харесват продуктите е още по-добре. 


До скоро! 


Няма коментари:

Публикуване на коментар