четвъртък, 27 май 2021 г.

Fenty Beauty Ease Drop Blurring Skin Tint - ревю

 Здравейте!


Миналият месец си взех новия фдт на Fenty и вече имам впечатления от него, затова днес ще ви разкажа малко повече. Казвала съм и друг път, че съм почитател на марката на Риана и почти всичко, което съм пробвала ми е допадало. Така че бях убедена, че новият им фдт ще ми хареса. Дали е така, четете и ще разберете. 

 *Едно бързо уточнение - имам нормална кожа, преди беще нормална към мазна, сега е по-скоро нормална с някой и друг сух участък. Не използвам база за грим и пудра. Харесвам и използвам предимно dewy фдт-и. *



Според името това не е точно фдт, но реално си е, затова аз ще го наричам така в този пост. 

Първите две неща, които ми направиха впечатление са опаковката и странния аромат. Тубичката е в необичайна форма и по-твърда отколкото си я представях. Доста трябва да се понатисне, че да се изкара продукт. Относно ароматът на мен ми е леко химичен и в никакъв случай приятен. Добре че след известно време спирам да го усещам. 

Покривността е добра, лека до средна бих казала, като позволява наслагване. Аз го нанасям с гъбка на Eco Tools.  Очаквах, че ще е по-лека като на бб крем или като на Mac Face and Body. 

Консистенцията е по-гъста отколкото си я представях, като на стандартен фдт бих казала. Не е прекалено течна или водниста, нито пък е гъста като мус. 



По мой спомен имаше голям избор от цветове, като на мен номер 3 ми пасва почти перфектно, като ако имам тен може би ще ми е малко светъл. Обаче 4 вече беше оранжев на моята кожа, така че определено направих по-добрия избор с 3.




Не виждам аз много блърващ ефект. Когато се нанесе в началото има матов завършек, който между другото стои изненадващо естествено, като втора кожа. Това е може би най-голямото му предимство. По някое време през деня става малко по-бляскав, но не е омазняващ, поне при мен.  

Ако трябва да съм честна не мога да кажа на 100% дали ми харесва или не толкова. Един ден стои много добре и се харесвам с него, обаче друг път (а аз го ползвам редовно вече един месец) се впива в двата сухи участъка дето имам по лицето и не стои добре на носа ми например - не може да се нанесе добре, размества се. Имам смесени чувства към този продукт... 

Цената му беше някъде около 56 лв. по спомени. 


Вие пробвахте ли го вече? Ако да, какво мислите? 


До скоро!



1 коментар:

  1. Кто-нибудь здесь когда-либо испытывал финансовый кризис? У меня была, и это была непростая ситуация, потому что я потерял почти все, и я не мог объяснить, как все прошло, но Covid-119 действительно меня испортил, но я благодарен сегодня за все Г-н Ли сделал для меня помощь с ссудой под 2%, чтобы вернуть мой бизнес, и сегодня я рад, что жизнь была несправедливой по отношению ко мне в течение всего периода Covid19. Г-н Ли - кредитный специалист, который работал с крупной американской компанией, которая ссужает деньги всем, кто ищет ссуду и готов заплатить взамен под 2%. Его адрес электронной почты: 247officedept@gmail.com И WhatsApp: + 1-989-394-3740

    ОтговорИзтриване