неделя, 18 август 2013 г.

Покупки - Август 2013

Здравейте!

Днес ще ви покажа последните си козметични покупки. Този месец май много станаха тези публикации, затова ви питах на страницата на блога във Фейсбук дали искате да ви покажа нещата по-подробно и по харесванията и коментарите разбирам, че ви се чете/гледа подобен пост. Така че, ето го и него. Тъй като всички неща са ми нови (е, някои са вече от 3 седмици), не съм ги използвала кой знае колко, така че нямам изградено мнение. Затова, сега повече първи впечатления, а по-нататък, евентуално, някоя по-подробна публикация. 


Всички тези неща си взех от магазин Елитис. Просто не мога да не спомена ниските им цени и разнообразието на продукти. Купих си течен сапун Бочко, защото много харесвам нещата на тази марка. Двата крема - един против изпотяване за крака и другия с какао за ръце и нокти. Двата бяха в комплект промоция за 3.80лв. (да, и аз бях изненада от цената!!!). Шампоанът на Милва ми е втори от тази марка и силно се надявам да изпълни обещанието за уплътняване и сгъстяване на косата. Той струва лев и нещо. Спиралата на Essence заглеждах отдавна и след множеството хвалби за нея, не се сдържах. Откакто я имам, я ползвам всеки ден - страхотна! Поредното червило на Farmasi, което си купувам (мисля, че ми е четвърто). Цветът е прасковено-неутрален (нюд с оранжев подтон). Купих си и дълготрайно червило на Impala 119, и смея да твърдя че е абсолютен двойник на Colour Elixir Lipstick на Max Factor, цвят Flushed Fucsia. Имах нужда от нов коректор, който да прикрива добре тъмните кръгове под очите и си взех Catrice Light Reflecting Concealer. И последното нещо, което си купих този ден, е силиконов молив на Impala, номер 05. Исках кафяв молив, който да използвам като очна линия в дните когато не искам черно, но той се оказа много тъмен. Сега мисля да си взема още един, бронзов, който вече съм си набелязала. 

След това пазаруване, имаше още няколко, резултата от които ще видите на следващите снимки. 



Essence имат нова лимирирана серия продукти, от която аз си взех мокри кърпички, сладоледените перли, както и един лак, който съм забравила да снимам. Още не съм пробвала тези неща, но скоро мисля това да се промени. Червилото на Астор е номер 730 и го исках много отдавна. Вече го носих, много ми харесва, неоново бебешко розово е. Осъзнах, че нямам в колекцията си лак за нокти на Bourjois, и поправих пропуска с 25 Meli Melon от бързосъхнещата серия. Не съм го пробвала още. Имам вече едни кремообразни сенки от Maybelline и много си ги харесвам, затова реших да си взема още един цвят - Permanent Taupe. Леко съм разочарована, защото са по-сухи и се нанасят по-трудно. 




И последно, няколко неща, които са купени в различни дни, едно по едно. Много отдавна исках кремообразния руж на Bourjois, и с любезното съдействие на Поли от Policosmetics82, вече е в ръцете ми. Моят е номер 01, прасковен. Ползвах го няколко пъти, мнение скоро ще споделя. От сладоледената колекция на Essence ме изкуши и един балсам за устни. Но се възпрях да го отворя, понеже имам още доста други, които първо трябва да изхабя. Така че за него дори не мога да кажа дали има аромат, а камо ли нещо повече. Реших, че е време да пробвам гел за вежди, тъй като моите са много непокорни. Дано им помогне да стоят на едно място. Грабнах набързо и един неонов лак от Flormar. Номерът му е N012. 



Купих си и кафявата палитра на Flormar. Не знам защо я наричам кафява, след като само два от четирите цвята са кафяви, а другите два - бял и телесен. Но, както и да е, тя е номер P045. Много добро попадение. Цветовете са наситени, не се разпрашават, с основа на Avon не мърдат цял ден, изпробвах ги в големи горещини, НЕ мърдат. 


И последно си взех гела за измиване на Garnier Pure Active 3 in 1. 


Беше намален на 8.50лв. в магазин DM и реших да го пробвам. Чух добри отзиви за него. На първо четене и на мен ми хареса. Измива много добре, след него кожата на лицето става много мека и хубава. 

Това са последните ми покупки, които нямам търпение да използвам и се надявам да ми харесат. Ако имате или сте имали някое от гореспоменатите неща, моля споделете с мен мнението си за тях. 


Пожелавам ви успешна нова седмица! :)

9 коментара:

  1. Страхотни покупки, Меги! Много искам и аз тези перли на Essence, ще помоля майка ми ако ѝ се занимава да ми ги потърси, ама не тая големи надежди, че тя милата е от ранни зори до късни доби на работа. Аз съм много влюбена в ружа на Bourjois и от последната оферта в asos (-30%) си взех точно този, който ти си показала. Надявам се да ми допадне и той. Взех си и един техен фон дьо тен, чакам ги да пристигнат и да видим за какво става дума.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оо, не си купувай перлите! Четох лоши отзиви за тях и вчера като ги пробвах за първи път, ефектът беше ... никакъв.. :( не си струват... а ружа и аз много го харесвам, ама нещо не се сещам напоследък да си слагам от него :D Искам да си взема прословутия фдт на Буржоа Healty Mix, ама май ще стане към зимата, есента, че сега кожата ми е склонна към омазняване, а доколкото четох, той бил подходящ за суха кожа...

      Изтриване
  2. Стряхотни неща! Много ми харесаха продуктите на Импала, както и четворката на Флормар! :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дааа, тя ми е фаворит, откакто я имам, почти съм все с нея всеки ден :) А силиконовите моливи на Импала ми дразнят във водната линия, ама като очна линия са суперррр, не мърдат цял ден, дори в жегите.

      Изтриване
  3. Червилото на Фармаси и това на Импала много ме заинтригуваха! Надявам се скоро да видя повече информация за тях :) Иначе страхотни покупки, аз този месец съм си забранила за влизам в какъвто и да е козметичен магазин и само ги подминавам с тъжен поглед, но ако ме изтървът да вляза в някой, за минути вече ще излизам от там с торби и чанти.. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оо, как успяваш да не влизаш в магазините? мен ме теглят като магнит...

      Изтриване
  4. Отдавна чета коментари за крема на Дева и исках да си го купя. Днес отидох в Елитис след като видях твоя пост, но не открих точно този комплект. Имаше няколко други на цена около 6,60лв.. а отделно само кремче нямаше изобщо :(
    Сенките на Флормар са ми мн любими, а отскоро и спиралата на Есънс.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами той пакета беше малко преди касата (в София, в Халите) на един щендер за промоции... даже аз не го бях забелязала, а една съблогърка, с която бяхме на бюти шопинг :)

      Изтриване
    2. Да и аз там ходя, ама точно този щендер изобщо не го отразявам никога..
      Благодаря, много полезна информация черпя от блога ти, ако искаш ме последвай и ти :
      http://powderyourfacewithsunshine.blogspot.com/

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...