вторник, 13 август 2013 г.

Дълготрайно течно червило/гланц на Bell

Здравейте!

Откакто си купих дълготрайното течно червило (което аз приемам за гланц за устни), почти не съм спряла да го нося. Ползвам го както самостоятелно, така и в комбинация с някои червила.

Нетипично за мен, обаче напоследък залагам на малко по-тъмни и наситени сенки за очи, като например зелени, лилави, което предполага по-неутрално червило. Аз съм човек на ярките и искрящи червила, затова и доскоро сенките ми за очи бяха телесни или светло бежови. Но нещата се промениха, дойде ми музата за по-цветни сенки и не толкова ярки червила.

И тук в картинката се появи това червило/гланц на Bell, което си купих просто ей така. Доста е кремообразно и пастелно, има алое вера в него и никак не беше скъпо. Името му много ми харесва - Royal Glam. Цветът е номер 061, много нежно светло пастелно розово.


Има аромат, който на мен ми наподобява нещо сладко и флорално. Консистенцията е гъста и ми прилича на мед. Нанася се много лесно, но трябва да се внимава все пак да не се излезе извън контура на устните. Цветът върху устните не е толкова наситен. По-скоро придава лек розов оттенък.


А пък ако не искате да е толкова розово, може да го сложите над нюд червило. Аз си ползвам едно на Farmasi (номер 29), което самостоятелно стои като тебешир. С този гланц (за мен си е гланц) се получава една страхотна комбинация.


Апликаторът е удобен, аз го предпочитам пред четките. Този гланц ми се струва икономичен, едно бръкване в бурканчето е достатъчно за покриване на целите устни.

В този гланц няма брокат, матов е, но пък какъв блясък придава на устните.



Този продукт много ми харесва и ако нямах още мнооого в колекцията си, можех да си купя и един прасковен...

Според мен този цвят би отивал на всеки тип тен и коса, универсален нюанс е, близък до този на устните. А и абсолютно подходящ както за през деня, така и за някой вечерен коктейл.

Споделете с мен какво мислите за продуктите на Bell.


Пожелавам ви много усмивки! ♥

2 коментара:

  1. Много добро попадение, аз все си търся гланц, който да е без брокат, много ти благодаря за това ревю!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...