събота, 3 август 2013 г.

♥ Birthday Haul ♥

Здравейте!

Преди почти 2 седмици имах рожден ден и получих много подаръци, които искам да споделя с вас. Също така с тази публикация искам да кажа едно огромно благодаря на семейството ми, приятеля ми, както и на уникалните ми приятели и колегите. 

По принцип в публикациите разкривам само страстта си към козметиката, но не и личния си живот. Но днес ще наруша това и ще ви разкрия частица от себе си, като ви кажа как си изкарах рождения ден. Аз съм от Добрич, там е семейството ми, както и някои приятели. Та, прибрах се в къщи за моя си ден. Ходих на плаж в Албена, а вечерта на семейна вечеря с приятели. Толкова много хора се сетиха за мен, звъннаха ми, писаха ми, подариха ми невероятни подаръци. Благодаря на всички, това за мен е безценно. 

Честно казано, не знам дали някога съм получавала повече подаръци за рождения си ден от тази година. Още повече, че това не са просто подаръци, а доказателство за това колко добре ме познават близките ми. Защото не получих нито един случаен подарък, зад всеки имаше идея. 

Преди да съм се разплакала от щастие, нека ви покажа каква съм според близките ми - обичам чанти, козметика, розово и бижута! Точно така!!! 


Ще започна с първия подарък, който получих малко преди рождения си ден. Моята прекрасна приятелка Веси и аз преди време искахме да си поръчаме нещо от Victoria's Secret, но в последствие се отказахме. И един ден, при срещата ни, тя ми подари чанта на Victoria's Secret, но това не е всичко. В нея имаше изненада - три продукта от серията с червена слива и фрезия -  лосион за тяло, спрей за тяло и душ гел. 


Познайте дали не креснах като видях подаръка си... Ароматът на тези продукти е просто... божествен...

Следващият подарък е от мои много добри приятели (на които съм кума :) ) Ивето и Миро. Те ми подариха чанта в типично мой стил и обеци бухалчета.



Чантата е ръждиво кафява с капси. Има къси дръжки, както и дълга, част от която е златна верига. Ммммм, чудна е! А обеците са малки бухалчета с камъчета. Вече ги носих, много ми харесват, а и ми казаха, че носят късмет :)

Следващата чанта, която получих, е от жената на брат ми Велина. Бях й споменала случайно, че съм на ментова вълна и искам ментова чанта и ... при срещата ни във Варна получих страхотна ментова чанта.


Тя също има капси, както и малко бежово/кафяво. Голяма е и удобна, и ... ментова :) Нямам търпение да я нося... (досега си пазех всичко непокътнато в една голяма чанта)...Снаха ми ми подари също един неонов червено/коралов лак за нокти на Flormar. Но за него след малко.

Докато бях във Варна се видях и с моята най-добра приятелка (имам си две най-добри приятелки, късметлийка съм) Мариана. Тя пък знаеше, че много искам прасковеното червило на Yves Saint Laurent, и ми го подари... 

А другата ми най-добра приятелка Марина също ми подари червило, но коралово и на Bourjois.
Та, ето ги двенките ми червила от двенките ми приятелки. 



Кораловото червило е от новата серия на Bourjois и е номер 20, а това на Yves Saint Laurent е номер 13 и се казва Peach Passion. 

горе YSL, долу Bourjois


И двете ги пробвах, и изненада - ХАРЕСВАТ МИИИИИ !!! 

Марина ми подари също пижама за лятото, тоест къси панталонки и потник в розово. И зад този подарък се крие история. Тези къси панталонки исках да си ги купя поне два пъти и всеки път се заглеждах в тях, но все не си ги купувах накрая. Марина обаче е запомнила и ми ги е взела. А към тях е добавила супер сладък неонов розов потник... Сега си спя като принцеса с тях... 

Имам си една любима колежка Диди, която е моят съмишленик в пазаруването на гримове в обедната почивка. Та, тя също е запомнила, че съм искала да си купя масло за тяло на I love... и ме изненада с едно с ягоди и млечен шейк... Не съм го отворила още, защото имам още хиляда отворени продукти за тяло, но по спомени много го исках и миришеше страхотно. Ще си се мажа с кеф. 


Заедно с червилото на Bourjois, получих и най-новата спирала на Max Factor. A ето го и неоновия лак на Флормар, който вече гордо се мъдри на пръстите на краката ми. 

И последно, но само засега, показвам нагледно какво получих от колегите си в работата.


Тоест, те не ми купиха червило, но събрали пари, с които аз да си купя така мечтаното първо червило на MAC. И аз го направих днес сутринта. Спрях се на Coral Bliss. Отначало исках много Costa Chic, но имам вече подобни цветове, затова заложих на другото, което веднага ми грабна окото - Coral Bliss. 




















Формулата му е Cremesheen и е много меко и приятно светло прасковено/розово червило. Вече го пробвах и много ми хареса. 


Когато посъбера повече впечатления за всички тези неща, ще направя няколко самостоятелни публикации. 

Остана ми да получа още един подарък, но за него трябва да почакам до края на месеца. Дано да го получа и веднага ви го показвам :) 

Всички подаръци са страхотни, радвам се че хората около мен ме познават така добре и са се постарали да ме зарадват. Няма по-страхотно нещо от това да имаш прекрасни хора до себе си, които те обичат и са до теб в добро и зло.

Знам, че тази публикация стана малко емоционална, но точно така се чувствам и не искам да го крия. 

Още веднъж, благодаря на всички от сърце!  


24 коментара:

  1. Ааа,страхотни подаръци!Влюбена съм в кафявата чанта <3 А на теб,любима блогърке,честит рожден ден на патерици.Бъди много здрава,щастлива,обичана и заобиколена от истински приятели!
    P.S имам маслото за тяло на I love..страхотно е!

    ОтговорИзтриване
  2. Честит Рожден Ден! (с мааалко закъснение =)) Здраве, щастие, късмет, успехи, усмивки и уникалност! =)) Много хубави подаръци и най-вече, страхотно е, когато някой се постарае да те усмихне и обръща внимание на детайлите.

    ОтговорИзтриване
  3. Всички неща са страхотни..Приятелките ти явно знаят какво да ти подарят <3 И честито първо червило на MAC .. И обожавам VC <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаряяя :) толкова отдавна исках червило на MAC и все не се решавах...

      Изтриване
  4. Честитооо^^ Страхотни неща си получила ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Ммммм, страхотни подаръци с удоволствие да си ги ползваш :)
    Честит рожден ден със закъснение и от мен!
    Здраве, късмет и нови вдъхновения! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотни са подаръците <3
    Чантите до една са невероятни (и гримовете де, но чантите са ми по-голяма страст!)
    Имаш невероятни приятели, роднини и колеги! Пожелавам ти да ги запазиш дълги години, да се радвате взаимно и да си много щастлива!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Именно семейството и приятелите са ми най-ценното на света! И аз съм маниачка на тема чанти, приятелят ми се шегува, че с парите, похарчени за чанти, съм можела да си купя кола :D

      Изтриване
  7. Прекрасни подаръци, особено когато са така грижливо избрани и поднесени с любов :)

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотни подаръци! Да си ги ползваш и носиш с много удоволствие :)))

    ОтговорИзтриване
  9. Честит рожден ден със закъснение,красавице!Получила си невероятни подаръци,а най-големият е обичта на близките ти,които с толкова внимание са подбрали всичко!Честито и първо червило на МАК-като видях снимката се развълнувах,все едно аз го получавам!Страхотен избор,пак няма да разочароваш феновете ти с ревю на нещо много красиво!
    А моето пожелание е до следващия ти рожден ден да си събрала колекция гримове като на Dulce Candy :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Веси! За всичко си права, само за последното пожелание - не! хахаха хич не искам да стигам до там, това ще значи, че мноооого съм прекалила :)

      Изтриване
  10. И от мен честит рожден ден със закъснение, сладка! :) Всички подаръци са СТРА-ХОТ(hot)-НИ!
    Личи си, че близките ти страшно те обичат и уважават! Бъди все така заобиколена от хубави и усмихнати хора, каквато си и ти!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Дано наистина все с такива хора да съм заобиколена! И на теб го пожелавам от все сърце! :)

      Изтриване
  11. Наистина прекрасни подаръци! :)

    ОтговорИзтриване
  12. Честит рожден ден на патерица!Подаръците са страхотни :)
    Аз също имам рожден ден тези дни и тъкмо мъдря абсолютно същата публикация :)
    П.С. Червилото на Y.S.L. е простооо великолепно! :)))
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :) ще погледна публикацията ти за рождения ден с удоволствие :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...