вторник, 27 август 2013 г.

China Glaze Flip Flop Fantasy

Здравейте!

Установих, че отдавна не се бях лакирала. Може би защото след морето ноктите ми бяха така чисти и бели и исках да си останат така. А може би защото исках да си отпочинат и заздравят поне малко. Което не доведе до кой знае какъв ефект, но поне цепенето намаля. Близо 3 седмици (с изключение на 2 дни), бях дори без заздравител. Което си е много за моята напоследък луда мания по лаковете за нокти.

Както и да е, в крайна сметка отново ми се прииска да сложа лак на ноктите си. За краката се спрях на пясъка на Perfect, номер 58. А за ръцете избрах China Glaze Flip Flop Fantasy.

 

Този лак има много недостатъци и само едно предимство, което надделява победоносно.

Недостатъци:

- малка и тънка четка;
- странна консистенция, която остава на черти или празни места;
- матов финиш;
- висока цена;
- трудно откриваем е;

Предимство:

- Цветът!!!! Това е най-прекрасното неоново, искрящо, флуоресцентно, ярко (има ли други подобни думи?!) розово-коралово на света. Много лакове съм имала и съм виждала, но такова съкровище не бях срещала.

Мисля, че на някои от снимките успях да уловя точния цвят. Не ме съдете прекалено строго, лакирах се вечерта на приглушена светлина, и като добавим треперещите ми ръце, резултатът не са най-страхотно лакираните нокти на света. Но просто няма как да пропусна да ви покажа този невероятен лак. Цветът му е много мой, или с други думи казано Flip Flop Fantasy=Меги :)

О, пропуснах да спомена, че лака стана на балончета, не знам дали аз не се лакирах като хората или просто не се получи добра комбинация с топ лака.



Това е единствения лак, който имам на тази марка. Харесала съм си още 1-2 цвята, но при положение, че толкова трудно се нанася, май няма да си ги купя.

Вие имате ли лак за нокти на China Glaze? Споделете с мен мнението си, ще ми бъде интересно да разбера само на мен ли ми е адски трудно да работя с него.


Естествено, на живо цветът е още по-ярък и прекрасен. Препоръчвам на всички, които обичат неонови цветове и имат здрави нерви да се справят с нанасянето на този лак.



Приятен ден! ♥

7 коментара:

  1. Страхотееен цвят!!! <3 Толкова е свеж :))

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен! И аз имам проблеми с нанасянето му, писала съм и в блога по въпроса, но имай предвид, че другите лакове от марката, които имам ( и са около 6-7 ) са много по- лесни и приятни за нанасяне. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, значи не съм само аз :D аз питах продавачката в магазинчето откъдето го купих и тя каза, че всички неонови лакове от серията са така и аз малко се отказах...

      Изтриване
  3. Имам 3 лака от тази марка и не съм имала проблеми с нанасянето,покриват нокътя от първия слой, не става на четки и са ми много трайни - около седмица, при положение,че съм доста често на мивката (с бебе е така). Много си ги харесвам! А за да не става лака ти на балончета, не трябва да е топъл - сложи го за няколко минути в хладилника преди да се лакираш - поне така ме съветва сестра ми, която се занимава професионално с маникюр, при мен помага.:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Емии, другия път като се видим, да ми ги покажеш всичките :) а този съвет определено ще го имам предвд, какво ли не съм чела по въпроса, но това за пръв път чувам, дано помогне, че са ми проблем тези балончета :)

      Изтриване
  4. Helpful info. Lucky me I discovered your website
    unintentionally, and I'm surprised why this accident did not happened in advance! I bookmarked it.
    Also visit my blog : vuelos china

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...