вторник, 6 август 2013 г.

Freeman Body Toning Lotion

Здравейте!


Преди известно време си купих тонизиращ лосион за тяло на Freeman с кокос и гуава. Веднъж една продавач-консултантка ми беше говорила колко хубав бил и от тогава ми стана фикс идея да го намеря и да видя какво толкова му е хубавото. Та, след доста усилено търсене по какви ли не магазини, го намерих в любимото си козметично магазинче в Добрич. И като го видях, не можех да повярвам на очите си, вече почти се бях примирила, че няма да го имам. Честно казано, не помня цената му, но съм убедена, че е под 10лв.


Опаковката е доста голяма (400мл), розова с бяла капачка. И като се отвори, ароматът е зашеметяващ. Мирише много повече на кокос, отколкото на гуава, но все пак и тя леко се усеща.



Честно да си призная, не мога да преценявам доколкото лосионите за тяло изпълняват това, което обещава производителя. В конкретния случай не мога да установя дали откакто ползвам този продукт, кожата ми е станала по-еластична и стегната. Но мога със сигурност да кажа, че попива светкавично и хидратира напълно задоволително кожата.

Самият лосион е бял на цвят, не е течен, но не е и твърде гъст.



Според мен трябва много да се внимава с количеството продукт, който искаме - първо защото въпреки, че отвора на тубата не е голям, от там излиза супер много лосион, и второ, защото не е нужно да се нанася много от него. Самата консистенция е кремообразна, но като се нанесе, дори да е супер добре разнесена, оставя бели следи. Те изчезват веднага щом лосиона попие в кожата - тоест максимум 5 минути. Останах много приятно изненадана от този факт (че попива бързо), защото не знам дали знаете, но прякора ми е "Миглена Бързата", тоест супер много се туткам и сутрин нямам време да чакам 20 минути лосиона да попие и чак тогава да се облека... абсурд! Затова чисто и просто този лосион е незаменим за мен.

А да не говорим за аромата му ... ммммм, супер приятен и екзотичен. И да ви кажа, доста е издържлив (да не повярва човек)! Не знам какво ми е станало от няколко месеца, но обожавам мириса на кокос. Още повече когато го усещам дори 3 часа, след като съм се намазала.

 
 
Знам, че продукти на тази марка се намират трудно. Не искам да правя реклама на магазина, в който знам че ги има (тук в София), но ако някой иска да знае, нека ми пише и ще му кажа с удоволствие.

Като цяло, много харесвам продуктите на Freeman. От всичко тяхно, което съм ползвала, съм оставала супер доволна. А вие ползвате ли продукти на тази марка? Ако да, споделете с мен какво мислите за тях?


Пожелавам ви чудесен слънчев ден! ♥


9 коментара:

  1. Пробвала съм им само маските и бяха задоволителни :) Но и това лосионче е любопитно, ако има и други разновидности ще е супер ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сигурно има, ама аз като видях този и дори не видях другите :) а теб, между другото, те свързвам с аромати, да знаеш :)

      Изтриване
  2. Наскоро попаднах и на лосионите на марка и ги загледах.След твоя положителен коментар явно ще се купува :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Май и аз трябва да поразгледам останалите аромати, защото според мен този лосион е страхотен. Ама е огромен, не знам кога ще го свърша, да не говорим че имам и други отворени (blush)...

      Изтриване
  3. Пробвала съм само маски, другите продукти само ги гледам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То и аз само маски имах досега, но съм доволна много от тях и затова реших да пробвам и лосиона.

      Изтриване
  4. И аз съм фенка на маските им, задължително ще пробвам и лосиона! ОБОЖАВАМ КОКОООС!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте, може ли да ми напишете къде в София могат да се намерят лосионите- търся от години един техен душ-гел, но намирам само продукти за лице. Много, много ще Ви бъда благодарна. Може да ми пишете на veselina_lilovska@abv.bg

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...