сряда, 4 септември 2013 г.

August Favourites 2013

Здравейте!

Дойде време да споделя с вас какво най-много ми харесваше да ползвам през август. Оказва се, че имам доооста любимци. Последните ми покупки явно са били добри попадения и си ги носих с удоволствие през целия месец. Между другото се очертава и за септември да е същата картинка, защото още от края на август започнах да ползвам някои неща, които определено много ми допадат, но за тях някой друг път.

Сега е време да ви представя всички продукти, които ме впечатлиха предния месец.


Макар 3 седмици да бях без маникюр, то не бях без педикюр. Почти през целия месец на ноктите на краката ми стоеше матовия неонов лак на Флормар. Цветът е ярък и искрящ корал.


Аз рядко ползвам само една спирала, просто защото още не съм намерила тази, която да ми дава всичко - дължина, обем, разресани и несплъстени мигли. Комбинацията от Maybelline the Falsies и Essence I ♥ Extreme донякъде припокрива очакванията ми.
Маската с ягода и шоколад на Freeman я ползвах когато се сещах, и резултатът винаги е чиста и мека кожа на лицето. Не знам защо бях останала с впечатление, че тази маска е за суха кожа, след като не е. Ароматът и цветът са като на шоколад.
За спрея и лосиона за тяло на Victoria's Secret писах наскоро ето тук. С две думи - чудесни продукти.

За лицето си залагах предимно на тези продукти.


Когато си купих пудрата за лице Fit me на Maybelline сякаш не останах очарована и продължих да си използвам други пудри, които имах. Но през август реших да й дам втори шанс и честно казано нямам идея защо в началото не съм я харесала. Достатъчно покривна е, не се разпрашава и няма брашнян ефект. Относно това как матира, доволна съм, като се има предвид, че Т- зоната ми лъсва през лятото.
Shimmering powder Essence Ticket to Paradise е озаряващата пудра, която много използвах напоследък. Тя придава един лек, да го наречем загар... Много нежно и едва доловимо, но същевременно ефектно покритие, все едно кожата е била целуната от слънцето.
Палитрата сенки за очи на Флормар в кафеви и бежови нюанси открих миналия месец и от тогава почти не спрях да я ползвам. Качеството на тези сенки е удивително добро, пигментирани са, не се разпрашават и с основа за сенки на Avon не мърдат цял ден.


Тази четка мисля, че я купих от Джъмбо и официално я признавам за мой фаворит. Какви ли не четки имам, ама тази за няма и 2лв. ги скри в джоба си. Много мек косъм, нанася сенките по клепача просто перфектно. А това, че е много мека, я прави удобна и за добро смесване на цветовете. Ако някога се наложи да имам само една единствена четка за очи, ще избера тази.
Сега ще си призная една малка тайна - леееееко съм обсебена от силиконовите моливи на Импала. Но все не мога да реша кой цвят да си взема, последния път мисля че ги гледах поне половин час и не си избрах. Искам ги всичките цветове. През август не бях в настроение за черна очна линия, затова исках да си намеря кафяв молив за тази цел. И заложих на ... каква изненада, Импала :D Но е доста тъмно кафяво, щеше ми се да е една идея по-светло.

През изминалия месец ползвах постоянно и коректора за очи на Catrice.

За съществуването на този продукт разбрах от Ида. Харесва ми, малко е гъстичък, но пък не се врязва в линиите под очите. Прикрива сравнително добре ужасните ми тъмни кръгове под очите. Имам най-светлия вариант.
Остана да ви покажа какво ме спасяваше от неприятното изпотяване, както и любимите ми червила.
Всички покрай мен много хвалеха спрейовете против изпотяване на Dove и реших да ги пробвам. Избрах си този със светло сива капачка. За качествата му нямам кой знае какво да кажа, дезодорант като дезодорант. Обаче какъв аромаааааат... Хем е свеж, хем нежен, хем женствен, обожавам го. Този на снимката вече свърши, а аз се запасих с нов веднагически.
И последно, но само по ред, са любимите ми червила. Честно казано ми е трудно да избера само няколко. Аз всеки ден съм с различно червило и повярвайте ми, всичките си ги обичам. Но някак си този месец най-много се харесвах с Chen Yu 103.

В повечето случаи го носих самостоятелно, но много обичах и да го смесвам със 730 на Astor. Повярвайте ми, получава се страхотна комбинация, цвят тип розова праскова. 
Знам, че чъбито на Bourjois присъстваше и в предната ми публикация за любими продукти, но не се сдържах да го сложа и в тази. Много добър продукт, съчетаващ в себе си балсам за устни, червило и лек гланц. Това е най-мекото и нежно червило на света. И да не пропусна да спомена цвета Peach on the Beach, просто перфектното розово коралово.  

Това бяха любимите ми, ама наистина най-любимите ми продукти за изминалия месец. Много се радвам, че времето малко захладня. Така ще започна да нося един от любимите ми аксесоари - шал, както и по-есенни цветове, включително и за грима и ноктите.

А кои са вашите любимци за август?


Приятен ден! ♥

13 коментара:

  1. Аз тъй като вече се изказах във фб, малко оф топик:
    чакам още един отговор от теб тук, дали си видяла: http://christinelovesmakeup.blogspot.com/2013/09/wishlist-2.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Отговорих ти, извинявай, не съм видяла, че си ме питала нещо :)

      Изтриване
  2. Аз също съм на мнение, че маската с ягода и шоколад на Freeman не е за суха кожа, моята е мазна и се повлиява много добре от нея.

    ОтговорИзтриване
  3. Колкото повече чета публикации за любими продукти за август, толкова по-трудно ми става да избера кои харесах най-много :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Споделям мнението ти за четката за сенки. Не си спомням от къде я взех, но беше доста евтина, а качеството е по-добро и от това на Ecotools.

    ОтговорИзтриване
  5. Скоро мисля да ходя до Джъмбо и ще погледна тези четки :) Имам пилинг маската на Freeman и съм много доволна от нея, а сега ме изкушаваш да си взема и тази с ягода :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз съм имала 3 маски на Freeman и всичките са много добри, добро попадение са си :) И аз може да посетя Джъмбо, ама там мноого пари оставям и избягвам да ходя често :D

      Изтриване
  6. Многоо любими продукти в тази публикация - VS, Impala, Flormar, Maybelline. От скоро и на мен започнаха да ми харесват кораловите червила, та май доооста си приличаме.
    Girls Temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дааа, има някои момичета, с които буквално всяко второ нещо ни е еднакво :)

      Изтриване
  7. Май само аз още не съм пробвала палитрата на Flormar и пудрата Ticket to Paradise.... Wishlist-а ми вече няма край :)
    Ивана
    dreamofjoe.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...